Ben her zaman bakımlı olmaya özen gösteriyorum. Genelde tayt giyerim üstüne şık uzun swetler falan. Bazen elbise. Esim bakım seviyor ben de seviyorumHanımlar ev içinde nasıl giyiniyorsunuz. Ben rahat şeyleri tercih ediyorum ama arada bir eşim neden böyle giyiniyorsun neden daha düzgün şeyler giymiyorsun ( düzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır ) diye söylenmelerine maruz kalıyorum. Merak ediyorum siz eşiniz istiyor diye sürekli süslenip püslenip mi oturuyorsunuz. Elbette arada onun istediği gibi özenip giyinip süsleniyorum ama 2 çocukla hele biri daha bebekken sürekli böyle olmam çok zor. İmkansız değil tabiki ama kendimi öyle rahatta hissetmiyorum.
Şöyle yapmalisinizHanımlar ev içinde nasıl giyiniyorsunuz. Ben rahat şeyleri tercih ediyorum ama arada bir eşim neden böyle giyiniyorsun neden daha düzgün şeyler giymiyorsun ( düzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır ) diye söylenmelerine maruz kalıyorum. Merak ediyorum siz eşiniz istiyor diye sürekli süslenip püslenip mi oturuyorsunuz. Elbette arada onun istediği gibi özenip giyinip süsleniyorum ama 2 çocukla hele biri daha bebekken sürekli böyle olmam çok zor. İmkansız değil tabiki ama kendimi öyle rahatta hissetmiyorum.
Kendisi nasıl giyiniyorHanımlar ev içinde nasıl giyiniyorsunuz. Ben rahat şeyleri tercih ediyorum ama arada bir eşim neden böyle giyiniyorsun neden daha düzgün şeyler giymiyorsun ( düzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır ) diye söylenmelerine maruz kalıyorum. Merak ediyorum siz eşiniz istiyor diye sürekli süslenip püslenip mi oturuyorsunuz. Elbette arada onun istediği gibi özenip giyinip süsleniyorum ama 2 çocukla hele biri daha bebekken sürekli böyle olmam çok zor. İmkansız değil tabiki ama kendimi öyle rahatta hissetmiyorum.
Benimki pek dert etmiyor surekli temizlik topuzu yaparim ve gunluk rahat edecegim seyler giyerim bişey demez , geçen gun sevgililer gunu diye makyaj yaptim ozendim falan kapiyi actim nereye gidiyorsun dedi hahah o dereceHanımlar ev içinde nasıl giyiniyorsunuz. Ben rahat şeyleri tercih ediyorum ama arada bir eşim neden böyle giyiniyorsun neden daha düzgün şeyler giymiyorsun ( düzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır ) diye söylenmelerine maruz kalıyorum. Merak ediyorum siz eşiniz istiyor diye sürekli süslenip püslenip mi oturuyorsunuz. Elbette arada onun istediği gibi özenip giyinip süsleniyorum ama 2 çocukla hele biri daha bebekken sürekli böyle olmam çok zor. İmkansız değil tabiki ama kendimi öyle rahatta hissetmiyorum.
BnmkideBenimki pek dert etmiyor surekli temizlik topuzu yaparim ve gunluk rahat edecegim seyler giyerim bişey demez , geçen gun sevgililer gunu diye makyaj yaptim ozendim falan kapiyi actim nereye gidiyorsun dedi hahah o derece
Trendyolmilla da rahat ama güzel şık şeyler var. Tayt giymeyi seviyorsanız taytlar alın.Alt üst takımlar var onlardan alın. Yaz için 3 4 tane uygun fiyatlı croplar var. Altına çok güzel rahat rengarenk eşofman değilde böyle keten kumaş olanlardan Alın. Önce kendiniz için güzel güzel giyinin. Yani bence hakkı eşlerimizin. Tabi karşılığında paspal bir koca yoksaHanımlar ev içinde nasıl giyiniyorsunuz. Ben rahat şeyleri tercih ediyorum ama arada bir eşim neden böyle giyiniyorsun neden daha düzgün şeyler giymiyorsun ( düzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır ) diye söylenmelerine maruz kalıyorum. Merak ediyorum siz eşiniz istiyor diye sürekli süslenip püslenip mi oturuyorsunuz. Elbette arada onun istediği gibi özenip giyinip süsleniyorum ama 2 çocukla hele biri daha bebekken sürekli böyle olmam çok zor. İmkansız değil tabiki ama kendimi öyle rahatta hissetmiyorum.
Bence eşinizi yanlış anlamışsınızdüzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır
Sizden güzel giyim istiyor ya kendi nasıl özenli miYanlış anlaşıldım sanırım bahsettiğim yüz bakımı cilt bakımı falan değil kıyafetti. Yani makyaj yapmamı falan hiç sevmiyor. Giyim olarak şık olmamı istiyor. Temizlik konusunda kokuma falan dikkat ederim zaten ama giyim olarak biraz daha kadınsı istiyor ama oda bana zor geliyor sorumda siz nasıl giyiniyorsunuz. Şey şu dart taytlar konusunda eşimde istekli o yüzden hem rahat hem şık olabilecek şeyler almayı istiyorum bende. Bakalım ilk alışverişte önceliğim taytlar olsun inşallah.
Yanlış anlaşıldım sanırım bahsettiğim yüz bakımı cilt bakımı falan değil kıyafetti. Yani makyaj yapmamı falan hiç sevmiyor. Giyim olarak şık olmamı istiyor. Temizlik konusunda kokuma falan dikkat ederim zaten ama giyim olarak biraz daha kadınsı istiyor ama oda bana zor geliyor sorumda siz nasıl giyiniyorsunuz. Şey şu dart taytlar konusunda eşimde istekli o yüzden hem rahat hem şık olabilecek şeyler almayı istiyorum bende. Bakalım ilk alışverişte önceliğim taytlar olsun inşallah.
Küçük bi ekleme yapmak isterimŞöyle yapmalisiniz
Güzellik merkezine gidip kirpiklerinize ipek kirpik taktırın
Dudaginiza kalıcı kontur yaptırın renk gelsin ( ben korkarım ama acimiyormus)
Şimdi ipek kirpik ve kalıcı ruj işlemi ile zaten makyajlı gibi canlı olacaksınız
Ondan sonra üstünüze ne gydiginizn bı önemi kalmıyor ama illa önemliyse ben altıma tayt üstüme crop giyiyorum
Eşimin yanında hep böyle olur
Hava sicakken durum değişiyor şuan aklıma gelmedi resmen sıcaklarda ne giydigim
İnanın ipek kirpiği 1 yada bir buçuk yıl kullandımKüçük bi ekleme yapmak isterimKalıcı kirpik kirpikleri mahvediyorda; yıllardır dudak renklendirme ve kalıcı dipliner yaptırırım, nasıl kurtarıcı anlatamam işyerine makyajsız git, sabah uyandığında yüzün solgun olmadan kalk
Isim de merve ben yazdım sandımBenimki pek dert etmiyor surekli temizlik topuzu yaparim ve gunluk rahat edecegim seyler giyerim bişey demez , geçen gun sevgililer gunu diye makyaj yaptim ozendim falan kapiyi actim nereye gidiyorsun dedi hahah o derece
Şöyleki ; düzgün bi yerde yaptırdım ben(türkiyede şubeleri olan bi yer diyim) malzemeler kaliteli olduğu için(fiyatta yüksek tabi) 3 yıl kullandım en aşağıİnanın ipek kirpiği 1 yada bir buçuk yıl kullandım
Uyandım yuzumi yıkadım gittim
Ben doğal durusludan yaptırıyordum ki ağırlık yapmasın göz kapagim düşmesin
Aaa kirpik mi taktin denmesin diye
Ben zararını görmedim
Dudak konturu için de size kesinlikle katılıyorum
Ben yaptırmadım ama dudagimin renginden ötürü
Siz bir yaptirdiginizi kaç yıl kullandınız ?
Her yıl tekrarlanıyor mu
Eşim temiz ve düzenlidir ama evde eşofman takımı giyer mesela. Ben onun giyim kuşamından memnunum sorunda yapmam evde rahat etsin isterim.Sizden güzel giyim istiyor ya kendi nasıl özenli mi
Tayt giyemiyorsan da güzel bi eşofman altı bi tişört gayet evde şık oluyor yani
İşte bizdede böyle yani bende eşofman takımı giyerim tepeden topuz falan rahat takılırım yani eşimde öyle.Hep rahat takılırım tayt üzeri swetler falan veya eşofman takımları saçlar tepede topuz öyle özentili değil mesela bi pantolonla oturup veya uzanamam ama benim eşimde rahat takılır işten geldiği gibi ya pijama takımını yada eşofman takımını giyer hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?