- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
Çamaşır suyu yerine çamaşır suyu katkılı ürğnler kullanın onlar giysi renklerini bozmuyor.Ay bu çok doğru çok sık kıyafet değiştiriyorum o yüzden eski püsküde olsa giyiyorum bazen. atsam yada elden çıkarsam direk çözüm olur aslında ama kıyamıyor ki insan temizlik falan yaparken giyerim diyorum ondan dipte duruyorlar hep. Bide benim çamaşır suyu lekelerim meşur her şeyde biraz var.
Aa niye kii. Acaba makyaj mı sevmiyor eşindeBen suslendim mi hic guzel olmamis der ne tuhaf bazen inanmak istemiyorum . Sen guzelligini yok ediyorsun diyor .
Şu yeni çıkanlardan aldım ama hiç biri benim içimi rahatlatacak kadar temizlemedi o yüzden yine mecbur kaldım döndüm. Ama önlük giymeyi adet edinebilirsem belki daha az leke olur kıyafetlerim inşallah.Çamaşır suyu yerine çamaşır suyu katkılı ürğnler kullanın onlar giysi renklerini bozmuyor.
Hiç öyle planlı düzenli olmadım yaa. Hep ani kararlarla ilerler benim hayatım.Tamam ama özel bir durumunuz var şu anda. Gerçekten hiç kolay değil bebekle sürekli ne giycem diye uğraşmak. Zaten yılmışım yıllardır her sabah ne giycem diye düşünmektenhaftasonu tüm haftanın kombinini hazırlarım normalde eskiden beri, öğrenciyken de çalışırken de böyleydi. Haftasonu evde rahatlık zamanı. şimdi bebek bakımı sebebiyle evdeyim. Bugün hangi bluzum süt lekesi olsun, kızım yağlı ellerini hangi elbiseme sürsün diye düşünemiyorum
Bu yaşadığınız bir çeşit okb, mikrobun da canı var ölmek için radyasyona falan ihtiyaçları yok. Tuz ve sirkeyle hatta alkolle bile ölüyorlar. Böyle telkin verin kendinize. Annelerden kalma takıntımız bu bizim. Tek dezenfektan çamaşır suyu sanıyoruz. Aslında en tehlikeli dezenfektan çamaşır suyudur. Düşünsenize sizin çamaşır suyu ile temizlediğiniz yerlere yarın bebeğiniz dokunacak ve ellerini ağzına sürecek. Arınmayan bir dezenfektan kullanıyorsunuzŞu yeni çıkanlardan aldım ama hiç biri benim içimi rahatlatacak kadar temizlemedi o yüzden yine mecbur kaldım döndüm. Ama önlük giymeyi adet edinebilirsem belki daha az leke olur kıyafetlerim inşallah.
Çok haklısınız tlc kanalında aşırı titizlerde görmüştüm onlarda çamaşır suyuna takıntılıydı ama mutfak ve tuvalette elim kolum gibi biraz.Bu yaşadığınız bir çeşit okb, mikrobun da canı var ölmek için radyasyona falan ihtiyaçları yok. Tuz ve sirkeyle hatta alkolle bile ölüyorlar. Böyle telkin verin kendinize. Annelerden kalma takıntımız bu bizim. Tek dezenfektan çamaşır suyu sanıyoruz. Aslında en tehlikeli dezenfektan çamaşır suyudur. Düşünsenize sizin çamaşır suyu ile temizlediğiniz yerlere yarın bebeğiniz dokunacak ve ellerini ağzına sürecek. Arınmayan bir dezenfektan kullanıyorsunuz
Sulandırarak kullanın oralarda yarı yarıya sulandırırsanız çoğu kumaşın rengi bozulmazÇok haklısınız tlc kanalında aşırı titizlerde görmüştüm onlarda çamaşır suyuna takıntılıydı ama mutfak ve tuvalette elim kolum gibi biraz.
Hanımlar ev içinde nasıl giyiniyorsunuz. Ben rahat şeyleri tercih ediyorum ama arada bir eşim neden böyle giyiniyorsun neden daha düzgün şeyler giymiyorsun ( düzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır ) diye söylenmelerine maruz kalıyorum. Merak ediyorum siz eşiniz istiyor diye sürekli süslenip püslenip mi oturuyorsunuz. Elbette arada onun istediği gibi özenip giyinip süsleniyorum ama 2 çocukla hele biri daha bebekken sürekli böyle olmam çok zor. İmkansız değil tabiki ama kendimi öyle rahatta hissetmiyorum.
Sanirim sevmiyor . Bana yakistirmiyor .Aa niye kii. Acaba makyaj mı sevmiyor eşinde
Sende aynı şekilde düzenli ve temiz giyindikten sonra bnce ne olduğu farketmezEşim temiz ve düzenlidir ama evde eşofman takımı giyer mesela. Ben onun giyim kuşamından memnunum sorunda yapmam evde rahat etsin isterim.
ya bende eşofman takımı falan giyiyorum ama eskiler onları yenileyeyim bakalım.Sende aynı şekilde düzenli ve temiz giyindikten sonra bnce ne olduğu farketmez
Bnm eşim sorun etmez giyimimi eve gelince kendide pijamalarını giydiği için
Ben evli degilim.Hanımlar ev içinde nasıl giyiniyorsunuz. Ben rahat şeyleri tercih ediyorum ama arada bir eşim neden böyle giyiniyorsun neden daha düzgün şeyler giymiyorsun ( düzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır ) diye söylenmelerine maruz kalıyorum. Merak ediyorum siz eşiniz istiyor diye sürekli süslenip püslenip mi oturuyorsunuz. Elbette arada onun istediği gibi özenip giyinip süsleniyorum ama 2 çocukla hele biri daha bebekken sürekli böyle olmam çok zor. İmkansız değil tabiki ama kendimi öyle rahatta hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?