Sonuçta ev ben fazlasını yapamamİşte bizdede böyle yani bende eşofman takımı giyerim tepeden topuz falan rahat takılırım yani eşimde öyle.
Benim ki seviyor giyinip süslenmemi bende arada yapıyorum özel şeyler ama yani süreklide olmuyor. Bide kapalıyım ben kapı çaldımı ne giysem de açsam diye telaşa giriyorum.Sonuçta ev ben fazlasını yapamamHe eşimde hiç öyle beklentiye girmedi hiç
Dışarıda giymek için alın tabii ki hem sizin için güzel bir değişiklik olur ama ev için uygun değilNormalde pantolon giymiyorum ama acaba alsam mı diyorum kot rahat pantolanlar var gözüne hoş gözükür gibi geliyor.
Ben günlük kıyafetlerimi indirimde yakaladığım şık şeylerden seçiyorum, kışın tayt tunik, yazın plaj elbisesi boxer tarzı şort (evde çocuklar olduğu için şort) rahat giyinmek penye pijamayla dolaşmak demek değildir rahat bir tayt üzerine salaş ama güzel bir üstle de hem rahat hem güzel olunabilir. Ev terliklerim de rahat ama topuklu şık terliklerdir her zaman. Her koşulda giyilen 2 parça, şık olmak zor bir şey değil. Özensiz olmamak lazım. Ben temizlik yaparken bile aynadaki kadının görüntüsü iyi olsun isterim.Hanımlar ev içinde nasıl giyiniyorsunuz. Ben rahat şeyleri tercih ediyorum ama arada bir eşim neden böyle giyiniyorsun neden daha düzgün şeyler giymiyorsun ( düzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır ) diye söylenmelerine maruz kalıyorum. Merak ediyorum siz eşiniz istiyor diye sürekli süslenip püslenip mi oturuyorsunuz. Elbette arada onun istediği gibi özenip giyinip süsleniyorum ama 2 çocukla hele biri daha bebekken sürekli böyle olmam çok zor. İmkansız değil tabiki ama kendimi öyle rahatta hissetmiyorum.
Ah bende kapalıyımBenim ki seviyor giyinip süslenmemi bende arada yapıyorum özel şeyler ama yani süreklide olmuyor. Bide kapalıyım ben kapı çaldımı ne giysem de açsam diye telaşa giriyorum.
Ay valla alemsiniz. Taktikler baya güzelll.Ben de hep norml pijama sweet ya da geniş addax esofmanlaarı sweet kombınlerım.topuzdur sacın hep cunku emziriyorum dokuluyor.acık vırakamıyorum.ama sabahları uyanınca yuzumu yıkar hafif rimel ve dudagıma dudak tonlarında bir ruj surerım .o ruhjla hafif allık yaparım.göz altı morluklarımu kapatırım.birgun tayt ve uzerune xrop giydim esm dedi sana bişey diycem ama sımarma sjdjs taytla cok seksi olmussun dedi.sonra bunu giymeyi sık sık tekrarlayınca artık gözü alıstıgı için seksi gelmemeye basladı.yani olur ya bişeye göz alısınca eskiis gibi dikkat cekmez sonucta.yazın genelde sort askılı giyerdim ik zamanlar gelir gecer kalcama vururdu soyle gezme hasta oalcan diye ama aksamda fena olurdusonra baldır bacak acık gezınce göz onada alısıyor oda dikkatını cekmıyor.yani arada kapalı gizemli giyinin,bir acın,bir kapatın bir acın.mesela her gece seksiseyler giyip uyumakta cekıcu gelmez bence.birgun acık tonlarda içini belli eden bir pijama giyin altına koyu renkli bir tanga.içinşz belli olsun altınzda ne oldugunu gorebşlsin ki etkilensin.birgin cok ince badi giyin sütyen takmayın badinin altından gogus uclarınuz belli olsun.ya ben bir ara incecik kısa kollu gyierdim bedneume yapısan sonra giderdim banyoda meme uclarına soguk su tutardım dikleşsin diye benmkı gorunce oha o ne oyle kocaman off falan derdi.smdş cocuk yorgunluk yogunluk derken neneme dondum.dizdon giycem yakında. Smdı adama tangada giysem jsrtıyerde giysem artık içimiz geçmiş hiç hevesimiz kalmayık
Ay tam benlik yorum.Yahu bebeğiniz varmış, croplar elbiseler havada uçuşmuş maşallahelime ne geçerse onu giyiyorum. Süt lekesi olmasın yeterli şu an Bebekten önce de nasıl rahat edersem öyle giyinirdim. Evde makyajı ise hiçbir kuvvet yaptıramaz bana. Cildime yazık ayol. Makyajsız da güzelim.
Yalnız anladığım kadarıyla eşiniz kendisi rahat giyinip sizden şık olmanızı bekliyor. Bu beklentide olan önce kendi giyinsin.
Kot pantolon olmaz da kot görünümlü çok güzel taytlar var. Onlara bakın.Normalde pantolon giymiyorum ama acaba alsam mı diyorum kot rahat pantolanlar var gözüne hoş gözükür gibi geliyor.
Portmantoya uzun bir elbise bir de yazma asın. Benim arkadaşlarımın çoğu öyle yapıyorBenim ki seviyor giyinip süslenmemi bende arada yapıyorum özel şeyler ama yani süreklide olmuyor. Bide kapalıyım ben kapı çaldımı ne giysem de açsam diye telaşa giriyorum.
Mesajımı duzenleedım tekrar okuyun yazmay üsendimAy valla alemsiniz. Taktikler baya güzelll.belkide benimki arada yaptığım için heveslenip sürekli yapmamı istiyor. Sürekli yapıncada normalleşir gerçekten.
Dışarıda giymemi eşimde bende istemeyiz canım. Evde olur mu dedim ama olmaz diyorsun.Dışarıda giymek için alın tabii ki hem sizin için güzel bir değişiklik olur ama ev için uygun değilİsterseniz size evde giyebileceğiniz şık parçaların linkini atabilirim.
Ev için özel al, ben öyle yaptım (sezon sonu indirimleri şahane oluyor). Eskileri at sadece onlar kalsın. Başka türlü el hep eskilere gidiyor.Kendimi şuan daha özenli giyinicem diye gazlıyorum inşallah devamıda gelir.
Tamam ama özel bir durumunuz var şu anda. Gerçekten hiç kolay değil bebekle sürekli ne giycem diye uğraşmak. Zaten yılmışım yıllardır her sabah ne giycem diye düşünmektenAy tam benlik yorum.valla sütüm akıyor diye sürekli üst baş değiştiriyorum zaten ama özel istek yapıyor beyimiz. Ben onun tarzından giyiminden rahatsız değilim çünkü bence evde rahat olmalıyız ama o öyle düşünmüyor daha doğrusu daha kadınsı olsun istiyor anladığım kadarıyla. Makyajı eşimde sevmez bende yapmam zaten.
Bende çoğu kez feraceyle açıyorum kapıyıKot pantolon olmaz da kot görünümlü çok güzel taytlar var. Onlara bakın.
Portmantoya uzun bir elbise bir de yazma asın. Benim arkadaşlarımın çoğu öyle yapıyor
Tesettürlü olduğunuzu şimdi farkettim kusura bakmayınDışarıda giymemi eşimde bende istemeyiz canım. Evde olur mu dedim ama olmaz diyorsun.
Ay bu çok doğru çok sık kıyafet değiştiriyorum o yüzden eski püsküde olsa giyiyorum bazen. atsam yada elden çıkarsam direk çözüm olur aslında ama kıyamıyor ki insan temizlik falan yaparken giyerim diyorum ondan dipte duruyorlar hep. Bide benim çamaşır suyu lekelerim meşur her şeyde biraz var.Ev için özel al, ben öyle yaptım (sezon sonu indirimleri şahane oluyor). Eskileri at sadece onlar kalsın. Başka türlü el hep eskilere gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?