Siz nasıl sessiz kalabiliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır dengesiz değil insanız hepimizin zamanla farklı davrandığı zamanları olur
Yani yaşayan sizsiniz tabi biz okuduklarımızdan yola çıkarak yorum yapıyoruz, yanılabiliriz. Ben kendimi sizin yerinize koyarak düşündüm benden rahatsız olduğunu ifade eden biriyle iletişim dahi kuramazdım.

Merhaba hanımlar sevgilimle tartıştık ben onun hatasını tattlı dille anlatmaya çalıştım olmadı kavga ettim olmadı hatalarımızı anlayınca konuşalım dedim olmadı. Bana karşı sürekli şikayetçi memnuniyetsiz. Bende bugün artık ben yokum madem böyle düşünüyorsun hayatını güzelleştir dedim. Mesaj attı ama sadece şş yazdı. Siz nasıl küsüp sessiz kalmayı başarıyorsunuz mesajlara cevap vermeden durabiliyorsunuz. Benim sürekli onu arayasım var. Bana biraz akıl verin.
Uzlaşmayı bilmeyen adamla işim olmaz. Sürekli şikayetçi, sürekli memnuniyetsiz...karnimda 7. Çocuğunu mu taşıyorum,neden beni eleştirip duran bir adamla sevgili olayım ki? Dünyada erkek kıtlığı mi var?

Ben yerinizde olsam şşş mesajına cevap vermezdim. Daha iletişime açık, uzun bir mesaj atarsa sakin sakin cevap verip konuşur ,meseleyi çözmeye çalışırdım. Ama şşş mesajına değil.
Kendinizi tutmak zor oluyorsa kapatın telefonu. Ya da telefona sürükleyici bir oyun yükleyin. Pug b'yi övüyordu dün KK bağımlılık yapıyor diye. Kafanızı öyle meşgul ederseniz ondan gelecek mesaja bakip kalmazsiniz. Ayrıca konuşmayı sessize alın,o zaman bildirim de gelmez^^

Basliktaki 'Siz nasıl sessiz kalıyorsunuz?' sorusuna cevap olarak da 'her istediğini söyleyen istemedigini işitir' diyorum. İçimden 5e kadar sayıyorum genelde ani bir tepki vermeden önce.
Bir de 'kirdin beni damn it!' bakışım var. Sessiz kalıp gözümü belertip bakıyorum. Karşı taraf anlıyor bu işte bir hata olduğunu.
Ya da şöyle bir şeyler düşünüyordur, bilmiyorum ama sesler yükselmiyor en azından ^^
InShot_20181127_201252431.webp

ben sırf aramayayım diye telefonu kapatır eve koyup çıkarım evden. koşu yaparım müzik dinlerim kahve içerim kitapçıya gider saatlerce kitap bakarım vs. Dönünceye sakinlerim bu sefer de o kudurur onun kudurması beni daha bi sakinleştirir ben kafayı yiyeceğime sen ye diye. pambık gibi olurum tavsiye ederim.

Sevgilim degil de esimle tartisinca alttan alan taraf benimdir genelde.
Ama gecen gun beni delirtti, icimden recep ivedik firladi resmen:olamaz:
Agzima geleni gelisine gidisine oyle bi saydim ki +18 seklinde,adam konusmam bitince tamam hatun ya bisey demedim, canini severim senin dedi:oha:
Arada cinnet getirmek gerek sanirim.

Valla ben olsam onun gibi davranır benzer hataları ona yapardım nasıl oluyormus gosterirdim bende ole dayanamam kim olursa olsun konusmak halletmek şsterim meseleyi ama bu galiba karakter meselesi brzda dizginlenmemin en iyi yolu telefonu kapatmak oluyor bende :) sende dene b sure

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X