Siz nasil soylediniz?

Abla benim yaşım küçük ama biraz yardımcı olmaya çalışacağım.
Benim babamla ilişkim çok iyidir. Adet olduğumda bile rahat rahat söylerim. Babamla oturur dertleşiriz bazen, her çeşit konuyu konuşuruz. Seninde babanla güzel bir ilişkin olduğunu anladım abla. Ben olsam oturur konuşurdum dertleşir gibi. Umarım her şey senin için kolay olur abla. :)

17 yaşında kız değilsiniz ki neden çekineceksiniz? ben de aynı yaşta ayyynı şeyleri yaşadım sizinle inanın. benim babam benim yanımda erkek sinek görmeye tahammül edemezdi. 25 yaşıma kadar da hiç onu böyle şeylerle meşgul etmedim. okudum, işe girdim. her şey sırası ile sonuçta. annem babama önceden çıtlattı. salonda babamla başbaşa bir konuşma yaptım. çok duygusal bir andı. babam da benim evleneceğimi asssla düşünmezdi inanın. babama anlattım, arkandan iş çevirmek istemiyorum, okudum, işe girdim. şöle şöle biri var sen de uygun görürsen biz ciddi düşünüyoruz dedim. nereli, ne iş yapıyor, babası nerden filan gibi klasik sorulardan sonra ağlayarak gelip beni öpüp "hayırlı olsun" dedi. yazarken bile ağlıyorum. Allah tüm evlatları yerine yakıştırsın.

Aminnn..Ben konusurken tutamam zaten kendim8 guclu durmak istiyorum ama babamla diyalogumuz cokcok farkli farkli bir bag..onun yuzunden bazen kendimi hala buyumemis gibi hissediyorum ve bunlari soylemek cok zor tanisa sevecek on.. eminim ayni kendisi gibi birini buldugumu bilmeden gicik olacak basta : ))) tek sorun uzaginda olmam olacak o yasadigimix yerde olmami cok istiyo annemde oyle tabi ama olmuyo ne yazik ki 2-3 saatlik bir uzaklik soz konusu olcak..

Çok ama çok yakınımda aynı şey olmuştu. Kız babasına yıllarca söyleyemedi. En son cocuk yıllardır söyleyemiyorsun deyip ayrılma sinyalı verince gece kız ' mutluluğumu istersin dimi' diye söze girmiş. Babasıda 'hala o cocuk mu' diye sormuş. Kız 'evet' demiş. Babası da'hayırlıysa' demiş. Kız aylarca- yıllarca ne kadar gereksiz korktuğunun farkına vardı. Babasına söylediğini ve babasının kabul etmesini kabullenmesi bile 1 haftasını aldı kızın.

ya inanmayacaksınız ama bizim de babamla ilişkimiz çok çok başkadır. ben evlendikten sonra babam baya dağılmıştı. ama şimdi damadını da çok seviyor Allah'a şükür. sizin de öyle olacak inşallah

babamdan gizli is ceviriyor gibi oluyor annem cekiniyo biraz ama banada mantikli gelen o

Canım gayet normal bişey bu annen söyledikyen sonra olmazsa annemle konustunuz mu baba seninde tanımanı fikrini almak istiyorum düşüncelerin çok önemli dersin :)

Ne guzel ya ne mutlu bize..Babana damadimmmm dedirticem demesi bile cok hosuma gidiyo insallah oyle olur.

Ben kolundan tutup eve getirmiştim şimdiki eşimi annemle babamın haberi vardı zaten:)
Arada o sınır varsa ve daha önce bu konular konuşulmadıysa zor olabilir elbette ama mantıklı düşününce babanız veya anneniz de buna memnun olur sonuçta gizli saklı yaşamıyorsunuz,sevdiğinizi onlarla paylaşıyorsunuz.Mutlu olacaklardır bence.Benim en mutlu olduğum andı sevgilimi ilk ailemle tanıştırdığım an...Hep hatırlanıyor en güzel şekilde..

Koskoca yetiskin insansiniz. Cekinmeyin. Direkt soyleyin sevgilim var tanistirmak istiyorum diye. Ve kendiniz soyleyin annenizin soylemesine ne gerek var yani... Sonucta babaniz da baska bir babanin kiziyla evlendi. Abartilacak bir durum yok yani.

Ben mutluluktan cok stresini yasicam gibi : ) tek mutlu oldugum yer yanı onun disinda cok mutlulugu yasayamiyorum

Koskoca yetiskin insansiniz. Cekinmeyin. Direkt soyleyin sevgilim var tanistirmak istiyorum diye. Ve kendiniz soyleyin annenizin soylemesine ne gerek var yani... Sonucta babaniz da baska bir babanin kiziyla evlendi. Abartilacak bir durum yok yani.
Herkesin yapisi farkli ben direk sevgilim var diyebilecek bir babaya sahip degilim..tabikii anlayisla karsilar ama uslup onemli

babamdan gizli is ceviriyor gibi oluyor annem cekiniyo biraz ama banada mantikli gelen o
bende yakın zamanda bunları yaşadım

kesinlikle annen tanışmadan önce babanın haberi olması gerekir.

sen söyleme zaten .benimde annem söyledi babama böyle böyle bir durum var ciddiler şu zamanda tanışmaya gelmek istiyorlar vs diye . hatta onda bile babam neden daha önce söylemediniz dedi daha ne kadar önce söylecektik acaba

annen neden çekiniyor babana anlatmaktan mı ? aynı yaştayız seninle yaşlarımız gayet makul diye düşünüyorum .

benimde babam öğrendiğinden beri baya naza çekti kendini karar vermedim daha falan diyor sürekli kız evi naz evi

Annem tanismaktan cekiniyo babam ogrenirse ciddi ariza yaratabilir..benimkide diyecek niye once soylemediniz diye bazi seyler oturmamisti kafamda tam falan derim hahahah napiyim ya ne zormus off bizimkide uzak diye istemicek nazlancak eminim

Ben direkt ve dolandirmadan konusmayi severim. Kendimden eminsem karsi tarafin tepkisini genelde onemsemem. Ozgurlugume cok duskunumdur buna kendimi ozgurce ifade etmek dahil. Ama sizin icinde oldugunuz durum ve yasadiginiz heyecanlar da hos tabi ve ileride hatirlayinca hos bir ani olarak kalacaktir size.
Herkesin yapisi farkli ben direk sevgilim var diyebilecek bir babaya sahip degilim..tabikii anlayisla karsilar ama uslup onemli

Annem tanismaktan cekiniyo babam ogrenirse ciddi ariza yaratabilir..benimkide diyecek niye once soylemediniz diye bazi seyler oturmamisti kafamda tam falan derim hahahah napiyim ya ne zormus off bizimkide uzak diye istemicek nazlancak eminim
baban kızabilir evet önce öğrensin sonra tanışırlar. bizde önce babama söyledik sonra sevgilim ben annem ve onun annesi 4lü tanışma yaptık.

farklı şehir mi oo baya naz yapacaktır o zaman benimde istanbul ama yakalar farklı ona bile çok uzak demeye başladı babam uğraştıracakalr bizi baya

benim babamda bu tarz konularda sert değildir anlayışlı davranır korkulacak çekinilecek bir baba değildir ama yinede ben söyleyememiştim garip gelmişti anneme söylettim. hatta sonra babam kendin niye söylemedin demişti

Bir konuda zorlaninca ebeveynlerden destek alinir elbette ama bir ebeveyn ile olan meseleyi cozerken digerine basvurmak cok degisik geliyor bana. Ozellikle de annelere veriliyor boyle gorevler. Sorumluluk alalim annelerimizi daha cok yormayalim boyle arada istiyorum. Bence babalarin da gururu oksanir direkt soyleyince. "Demekki kizimla cok yakiniz gerektiginde gelip benimle ozel konulari konusabiliyor" diye dusunurler diye dusunuyorum

Sevgilinle ilgili hiçbir olumsuzluk yok yani babanın karşı çıkacağı bir durum yok.Dolayısıyla heyecanlandığında kendine "bu normal,olması gereken bu,zaten böyle olacaktı" diye telkinde bulun.
Süreci ve sonucu mutlaka yaz .İyi şanslar

Kimi arkadaslara gore ozelde calismasi ve benim atanmamis olmam, gelecegime yazik ediyo anlamina gelsede ilerde bu baslikta sorunlarimi yazacagimi dusunseleerde bende ortada sorun goremiyorum.. bu yasa kadar okumusuz isimiz var elimizde..sanki herkes devlette calisiyor..tek sorun uzaklik olur herlde babam icin onuda asariz insallah sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…