- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi meredithgrey
Güleceğim yoktu ya , Allah da sizi güldürsünDolarla maaş almıyorum nasılsa niye kendimi teselli ediyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güleceğim yoktu ya , Allah da sizi güldürsünDolarla maaş almıyorum nasılsa niye kendimi teselli ediyorum.
Güzel teselliymis ben de kullanayim bunu:)Dolarla maaş almıyorum nasılsa niye kendimi teselli ediyorum.
Dolarla maaş almıyorum nasılsa niye kendimi teselli ediyorum.
Ben düşünürdüm. Düşüne düşüne şiştiğim olmuştur. Ülkemi severim. Zamanında niye Belçikada İsviçrede doğmamışım demişimdir hatta. Gerçi gene ülkem de var ne varsaya dönmüşümdür. Merkezden kopamamak galiba buMerhaba nihayet serin bir akşamdan sevgiler. Öncelikle baştan yazayım “Ya sev, ya terk et” çiler yazmasın konuya rica ediyorum. Ben akıldan çok tavsiye ve dertleşmek istiyorum. Çünkü TR’de ve özellikle de İstanbul’da yaşamak artık bana çok zor geliyor. Gürültü, kalabalık, insanların saygısızlığı ve bitmek bilmeyen kakafoni, herşeyin el yakması, kendi ülkemde tatile gidip cennet köşeleri keşfedememek, yurtdışının artık tamamen bir hayal olması, herşeye sürekli zam gelmesi, işsizlik, sürekli endişe ile yaşamak kısaca bu ülke beni yordu.
Yurtdışı imkanımız malesef yok, eşimle ben üniversite mezunu beyaz yakalıyız hatta o şu an işsiz. Bilişim sektöründe ama iş yok, aramıyor bile kimse. Hadi herşeyi yıkalım bir arsa alıp ev yapalım, bazısı Bursa’da köyde, bazısı Burhaniye ya da Urla’da yaşıyor öyle yapalım desek para yok! Ayrıca iş mevzusu ne olacak büyük problem çünkü oralarda istihdam kısıtlı. Yani biz bir süre daha buraya mahkumuz. Hoş gerçi İzmir’e gidince döviz düşmeyecek, ülke aynı ülke kriz aynı kriz.
Peki siz nasıl dayanıyorsunuz?
İçinizde çocuğu olanlar var bu ülkenin gidişatından böyle üstüne çöreklenilmesinden güzelim kendine yeten bu ülkenin dışarıya bağımlı hale gelmesinden hadi hepsini geçtim bir kadın olarak kadına şiddetten, Allah korusun ama tecavüze uğrasak ya da eşimiz bizi öldürse arkamızdan “orada ne işi varmış, ne biçim giyinmiş, kesin adamı kışkırttı” denecek olmasından. OF YAZARKEN BUNALDIM. Bütün bunlar sizi yıpratmıyor , umudunuzu örselemiyor mu? Ne olur akıl verin bana ben dayanamıyorum. Gerçekten depresyondayım, anti depresan almama rağmen zihnim artık bu kaygı halinden ağrıyor. Elle gelen düğün bayram diyemiyorum bu ülke hepimizin hepimiz batıyoruz batarken. Ne olur umutlarınızı, size güç veren düşüncelerinizi benimle de paylaşın.
Kullanın tabii, çokomelli bir taktik bu. Hayattan alınan zevk direkt iki katına çıkıyor.Güzel teselliymis ben de kullanayim bunu:)
haklısınız ama evlat sevgisi de başkaa.ben bunu tatmak için tek çocuk yaptım 2. yi asla düşünmedim herşey kötüye gidiyor çünküHayat ince düşünmek için çok kısa diye bir söz okudum geçenlerde. Bu ülkede bende çocuk getirmek istemiyorum hoş böyle bir dünyaya da çocuk getirmek mantıklı gelmiyor bana.
ilahiiii bekleye bekleye onu mu bekliyorsun?Artık saldım herşeye laylaylom bakıyorum meteor bekliyorum oda gelmiyor![]()
Doğrudur, yurtdışında yaşamadım bilemem ama bence her yerde her kesimden insan var ya. Bi İsveç Norveç’le kıyaslamayacaksak eğer, bilindik Avrupa ülkelerinde gelir-gider oranının çok farklı olduğunu düşünmüyorum.Yazdigi bazı sıkıntılar ne yazık ki her yerde var. Insanlar çok çok kötü olabiliyor çünkü ama geçim sıkıntısı dediğimiz şey her yerde bizimki gibi değil.
iyi de siz yurtdışındaydınız dolar değilse eurodurDolarla maaş almıyorum nasılsa niye kendimi teselli ediyorum.
Yurtdışında yaşamaya gerek yok pek de dünya çok küçüldü artık. Görüyoruz duyuyoruz okuyoruz. Ama böyle düşünmek de insanı rahatlatır tabiiDoğrudur, yurtdışında yaşamadım bilemem ama bence her yerde her kesimden insan var ya. Bi İsveç Norveç’le kıyaslamayacaksak eğer, bilindik Avrupa ülkelerinde gelir-gider oranının çok farklı olduğunu düşünmüyorum.
Sen ne bekliyorsun soyle bakim belki senin ki daha hoşuma gider :)ilahiiii bekleye bekleye onu mu bekliyorsun?![]()
Sen ne bekliyorsun soyle bakim belki senin ki daha hoşuma gider :)
Vive kk da açılacak bir konu mu bu allasen lütfen yaseni recm ederler hain diye :)
Saydığınız sıkıntıların dünyanın bi çok metropolünde olduğunu düşünüyorum geçim sıkıntısı hariç. Zaten ülkenin gidişatı belli malesef bu konuda bi şey demek istemiyorum. Ama biz ne zaman kendine yeten bir ülke olduk onu bilemedim hiçAlım gücünün düşmesiyle artık orta üst sınıfın da bazı gerçekleri görebildiğini düşünüyorum. Yoksa biz hep böyle bir ülkeydik malesef. Dayanma şeklim de düşünmemek. Plansız ve gelişine yaşıyorum açıkçası. Gittiği yere kadar napalım
![]()
Bu sorunlarin hepsi butun dunyada mi varmis :d Bu kaygilarla yasamayan insanlarin secimleri yuzunden bu haldeyiz ya onlara gore herkes boyle yasiyor zaten amaan.