Siz nasıl tahammül edebiliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet eskisi gibi dışa çok bağımlı değiliz size hak veriyorum bu konuda

Ben söyleyeyim, sadece Migros’un organiğinde var, bir de metronun kendi markası aroda. Kalanların alayı kanada abd.
Geçen sene migrosta soğan suriye soğanıydı. Sorsan suriye bizden kötü durumda ama

yani insanların iç dünyasını bilmeden yargılamayalım(kendim dahil) hayatı olumlu düşünmezsek dünyanın hiç bir yeri yaşanılacak yer olmaz

Kaygı durumum son üç aydır o kadar çok arttı ki. Ev sahibi olmayı geçtim. Orta halli bir araba için bile elimizdeki tüm birikimi vermemiz gerekiyor. Her gün işe gidip geliyorum Fuzuli hiç bir harcamam yok ama para da kalmıyor elimde. Mevsimlik bir trençkot beğendim en basiti maaşımın üçte ikisi gidecek alırsam almadım bende. Son zamanlarda gerekli şeyler dışında çoğu şey içimde kalıyor almıyorum. Kaygı bozukluğu başladı bende fazlasıyla

Zaytung haberi vardı öyle, kırmızı odadakilerin derdine odaklanamıyorum, o psikiyatriste gitmek için en a 600 tl ödemek lazım saatine diye.

Mercimek demişken hikayesini bilir misiniz? Hep etkilenmişimdir. Mercimek anavatanı bizim yurdumuz olan bir ürün. Ama ithal ediyoruz. Acıyor insanın içi.
Ben sizle aynı fikirdeyim. Ama bu ben kendimi bildim bileli böyle. Genç bir insanım, belki çook önce böyle değildi.
Ama büyüklerimiz de fakirlik anlatır hep. Tüp kuyrukları yağ kuyrukları, ımf borçları, karne ile alışveriş,su yok, elektrik yok, meyve yok vs vs. Zenginlik görmemiş benim geçmişim. Geçmişini dinlediklerim.
Yoksa hemfikirim.Bu topraklar verimli, ekmesini bilene. Ama yok işte. Yerlisi, organiği ateş pahası zaten.
Konu konuyu açar, uzar gider malesef.

O karne günleri dediğiniz günlerde dünya savaşı vardı hanımefendi. Savaşa girmemek için kendi ekonomisine dönmüş bir ülkeydik. Aynı şey mi Allah aşkına açın vir tarih kitabını karıştırın.

yani insanların iç dünyasını bilmeden yargılamayalım(kendim dahil) hayatı olumlu düşünmezsek dünyanın hiç bir yeri yaşanılacak yer olmaz

E ama siz de bana ilaçlarınu aksatma dediniz yani deli iması yaptınız. Bu mesajla o oldu mu, uydu mu birbirine?

Suanda .... gibi dis borcumuz var ve dolarla birlikte her dk katlanarak artıyo abd sozcusu türkiye bize ilac borclarini odeyemiyo demis

Zaytung haberi vardı öyle, kırmızı odadakilerin derdine odaklanamıyorum, o psikiyatriste gitmek için en a 600 tl ödemek lazım saatine diye.

Yeni yolladım arkadaşıma. Ya sinirim bozuldu şu an gerçekten, gülerken ağlayacağım.

Ekran görüntüsü bana geldi Hale Hanım ben değilim bı arada İnşallah kendisi yurtdışına giden, en kötü şirketle giden, hiç olmadı yabancı koca bulabilmiş biridir. Saygılar

Eklentiler

• 170A35CA-5935-4EB5-9C7C-F09DD8FF3F3E.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 61
Allahim insanlar savasla gunumuzu kiyasliyo sacimi basimi yolcam

Ben söyleyeyim, sadece Migros’un organiğinde var, bir de metronun kendi markası aroda. Kalanların alayı kanada abd.
Geçen sene migrosta soğan suriye soğanıydı. Sorsan suriye bizden kötü durumda ama
Evet hala onlar için vergi ödüyoruz hep beraber , maaşa bağlıyoruz .
Ücretsiz eğitim yurt hakları , bursları var.
Her bayram hurraaaa gezmeye gidiyorlar oraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…