- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Haa aman üzülmeyin ülkenin asıl sorunu onlar zaten fil dişi kulelerinden halkı göremeyenler... çogununda cikari var zaten ondan delicesine savunuyolarBağzı mesajlar beni benden aldı
Tarih bilgim iyi diyorsunuz yani?Benim tarih bilgimi sorgulamayalım isterseniz. Cümlelerimden birini seçip "o savaştı" diyorsunuz. Çeşit çeşit şey söylemişim her birinin zamanını mı yazalım. Önceden de vardı şimdi de var, fakir hep fakir. Bu söylemi abartmasak.
avokado yemeyi bırakmıştık burda lüks görülünce yarın gidip alacağımmm neyimm eksikk yavvvvvBağzı yorumlar beni benden aldı
avokado yemeyi bırakmıştık burda lüks görülünce yarın gidip alacağımmm neyimm eksikk yavvvvv
Ulkenin ekonomisi o kadar iyi ki bi kahve icmemiz bile basimiza kalkiliyo o bile cok sen kimsin ki kahve icicenHemen karşımda bir pastane(ünlü) bir kahveci ( şu ünlü zincirlerden) bir bar( o da iyi yani) var. Restoran falan da var ya neyse. Camdan baktım mı görüyorum. Şimdi de baktım. Dolu falan değil. Ki burası nispeten parası olanların yaşadığı bir yer. Yani her yer öyle dolu değil. Dolu olan yerler mesela Ankarada kızılay gibi yerler. Orası zaten hep kalabalık. Örnek olarak verdim. Ki gidenler hep belli kesim. Ve sürekli değişiyor müşteri. Biz de arada kahveciye gideriz doluya yakın olduğu zamanlar olur. Ama insanlar iki hava alalım diye geliyor ve sirkülasyon var. Yank orda kahve içen yan masamdaki kişi belki 1 ay hiç gelmeyecek vs.80 milyondan fazla kişi yasiyor ülkede. Kafelerin dolu olması neyin göstergesi ki?iphone olayına hiç girmiyorum. Bence alanlar azaldı bile. Sanırım taksit imkanı olmadığı için.
Hayırdır yazılı yoklama mı yapacaktınız?Tarih bilgim iyi diyorsunuz yani?
şişşş çaktırmaaaa mısırda büyük büyük dedelerimden miras kaldıSen sus gizli zengin
Bir de şey var , gavur meyvesi oavokado yemeyi bırakmıştık burda lüks görülünce yarın gidip alacağımmm neyimm eksikk yavvvvv
Orası kesin elbette ya, en büyük dert evlat. Ama işte ne yaşarsan yaşa yine de şu ülkenin durumunu düşünüp daha bi uyuz oluyorsun.Ben kızmıyor muyum Koa?
Kızıyorum elbette.
Sonra kızmaya muhattap bulamayınca eşime, kendime kızıyorum mesela..
Salak kafamıza söyleniyorum.
Sonra kızgınlık duygusu uzun sürmüyor daha başka duygulara geçiş yapmam gerekiyor acilen.
Çünkü kızmak çözüm olmuyor.
Ve biz yaşama bir şekilde devam etmek zorundayız.
Peki arkadaşım ben yanlış anlamışım. Bugün kasiyer artık 50 kuruşları bile karttan çektiriyorlar derken de ben parasızlıktan anlamıştım. İnsanlar bozukluk taşımak istemiyorlar ya da hijyenik sebeplerle böyle yapıyorlardır onu da yanlış anlamışımdır.
Muhtemelen. Bu dönemde paraya dokunmamaya çalışıyoruz.
kafelerin dolu olması bence az da olsa herkes bir sekilde nefes alabiliyor yani mutlu edebiliyor kendini iphone olayı ben herkeste göruyorum özellikle genc kesim de olmazsa olmaz onlar alamıyor tabiki Anne babaya yuklenılıulr mecbur taksıtle alıyorlar cunku bir ıphone havası var herkes te olmalı! EVET Alım gücü eskisi gibi degil cok düştü Ama kimsede bir seyden eksik kalmıyor benceHemen karşımda bir pastane(ünlü) bir kahveci ( şu ünlü zincirlerden) bir bar( o da iyi yani) var. Restoran falan da var ya neyse. Camdan baktım mı görüyorum. Şimdi de baktım. Dolu falan değil. Ki burası nispeten parası olanların yaşadığı bir yer. Yani her yer öyle dolu değil. Dolu olan yerler mesela Ankarada kızılay gibi yerler. Orası zaten hep kalabalık. Örnek olarak verdim. Ki gidenler hep belli kesim. Ve sürekli değişiyor müşteri. Biz de arada kahveciye gideriz doluya yakın olduğu zamanlar olur. Ama insanlar iki hava alalım diye geliyor ve sirkülasyon var. Yank orda kahve içen yan masamdaki kişi belki 1 ay hiç gelmeyecek vs.80 milyondan fazla kişi yasiyor ülkede. Kafelerin dolu olması neyin göstergesi ki?iphone olayına hiç girmiyorum. Bence alanlar azaldı bile. Sanırım taksit imkanı olmadığı için.
Ahhaa gonder nufus cuzdanini aliyim sekerimKeşke beni evlatlık alsanız
Neden eksik kalalım ?kafelerin dolu olması bence az da olsa herkes bir sekilde nefes alabiliyor yani mutlu edebiliyor kendini iphone olayı ben herkeste göruyorum özellikle genc kesim de olmazsa olmaz onlar alamıyor tabiki Anne babaya yuklenılıulr mecbur taksıtle alıyorlar cunku bir ıphone havası var herkes te olmalı! EVET Alım gücü eskisi gibi degil cok düştü Ama kimsede bir seyden eksik kalmıyor bence
Beni de all noluurrrrAhhaa gonder nufus cuzdanini aliyim sekerim
Ağlanacak halimize gülüyoruz artık.Dolarla maaş almıyorum nasılsa niye kendimi teselli ediyorum.
Eksık kalmak derken herkes gidebiliyor yani bosuna sıkayet ediyoruzNeden eksik kalalım ?
Ya yapmayın allah aşkına büyük bi kismimiz ay sonunu zor getirir hale geldik durumu iyi olanin zaten iyi tuzu kuruEksık kalmak derken herkes gidebiliyor yani bosuna sıkayet ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?