Siz nasıl unuttunuz

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Anneannem i kaybettim 4 gün önce. . Cenazesinde haber vermediler ancak defnedildikten sonra haberim oldu.. annem o oldu beni o yetiştirdi o büyüttü. Unutamiyorum siz bu acıyı nasıl unuttunuz ..... içim yanıyor. . Kabul edemiyorum etmek istemiyorum. .
Hep yaptığı gibi çıksın gelsin bi yerden istiyorum. ..
Onu geri istiyorum. .
Basın sağolsun diyorlar ınanamiyorum. Zoruma gidiyor. Biri beni bu kabustan uyandirsin istiyorum. Dua etmemi söylüyorlar. Ben daha kabul edemedim ki gittiğini.. son anlarında aci cekti mi .. aklında miydim . Siz nasıl unuttunuz nasıl. .

Son düzenleme:
mekanı cennet olsun..

dedemi kaybettim bende küçükken yanlarında büyümüştüm.. unutmadım acısı da geçmedi ara ara mezarına gider konuşurum onunla..
bazen gece uyumadan önce konuşurum duyuyor düye düşünürüm hep.
dua ederim her zaman..
her dua ettiğimde içim daha bi huzurlu olur sanki benden soğuk bi su getir kızım demişte su vermişim gibi..

bir süre sonra hafifliyor belki ama geçmiyor.. Allah rahmet eylesin her birine... başınız sağolsun.

Ölüm doğanın kanunu ve Allahin emridir. Sabat etmek , boyun eğmek gerekir. Dermani olmayan tek seydir. Unutmak olmaz sizde unutmak istemezsiniz zaten ama acınız hafifler. Ilaci da zaman . Allah sabır versin.

Tavsiyem ; Hobiler edinmeli. Resim yapmalı. Yada bir enstrüman calmali. Acınizi sanata donusturebilirsiniz.

Basin sagolsun.malesef cebaze cikmayan ev olmazmis.zor ama elden bisey gelmiyir mezarina git yoksa kabullenemezsin.dua oku zamanla alisacaksin

Anneannem i kaybettim 4 gün önce. . Cenazesinde haber vermediler ancak defnedildikten sonra haberim oldu.. annem o oldu beni o yetiştirdi o büyüttü. Unutamiyorum siz bu acıyı nasıl unuttunuz ..... içim yanıyor. . Kabul edemiyorum etmek istemiyorum. .
Hep yaptığı gibi çıksın gelsin bi yerden istiyorum. ..
Onu geri istiyorum. .
Basın sağolsun diyorlar ınanamiyorum. Zoruma gidiyor. Biri beni bu kabustan uyandirsin istiyorum. Dua etmemi söylüyorlar. Ben daha kabul edemedim ki gittiğini.. son anlarında aci cekti mi .. aklında miydim . Siz nasıl unuttunuz nasıl. .
Canım benim yaa bende seninle aynı durumdayım allah uzun ömür versin anneanneme oda beni büyüttü ben ona ve dedeme o kadar duskunum ki arada olecekelri aklıma geldikçe cildiriyorum kaldıramam sanki dusuncesine bile tahammül edemiyorum eşim bile diyor sen böyle yaparsan atlatamazsin kesinlikle ama yinede elimde değil sanada sabırlar diliyorum allah mekanını cennet eylesin canim

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Unutmanın bi formülü ya da kısa yolu vs yok maalesef.
Hepimiz bu acıları yaşayıp, olgunlaşıyoruz.

neden haber vermemişler

rahatsız mısınız

hamile misiniz

küçük bebeğiniz mi var

yani o kalabalıkta herkes ile birlikte ağlayıp kabullenmeniz sanki daha kolay olurdu

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Size de Allah sabır versin.
Beni de anneannem büyütmüştü, en sevdiği torunuydum özel bir iletişimimiz vardı. Çok güler çok eğlenirdik. Üniversiteden mezun olduğumu gördü ve çok geçmeden vefat etti.
Ben açıkçası unutmaya çalışmadım anneannemi. Hala sık sık yad ederim. Öldüğü gün de çok ağladım öldüğü ayda çok ağladım. Hala aklıma onunla ilgili bir anı gelsin yada ailecek onu konuşalım ağlarım, sadece yıllar geçtikçe sıklığı azaldı.
Sıkma ondan kendini acın eninde sonunda hafifleyecek. Aklına geldiğinde kendini sıkma yaşa acını içine atmak daha kötü oluyor. Zaman cidden ilacı bir süre sonra artık tatlı bir anı olacak anneannen, kimi zaman hüzünleneceksin kimi zaman özleyeceksin ağlayacaksın ama bu ilk zamanlardaki gibi olmayacak şiddeti. Unutmaya çalışmak yerine güzel zamanlarınızı yad edeceksiniz yıllar geçince.

Basiniz sagolsun. Kske size haber verselermis. Son kez helallik almis olsaniz. Birde ne olumunu ne cenazesini gormediginiz icin yasiyor gibi geliyor sana.
ALLAH sana hayirli uzun omurler versin.

Sevdiğin biri öldüğünde onu unutmazsın.
Hayata devam etmen gerekir
Zamanla yokluğuna alışırsın içindeki açı senin bir parçan olur.
Hatırlayınca bazen gözün dolar bazen yüzünde hüzünlü bir tebessüm oluşur.

birumutturyasamak birumutturyasamak Tatlım ben de sevdiklerimi uğurladım. Emin ol acısı zamanla azalacak. Unutmayacaksın ama hatırladığında için şimdiki gibi yanmayacak. Dertleri unutmanın tek çaresi bence işe yarar birşeyler yapmak asla boş durmamak. Allah yanına almış ne güzel, o belki de gittiği yerde çok mutlu. Allah rahmet eylesin. Hem inşallah sevdiklerimizle cennette buluşacağız. Başın sağolsun, Allah sabır versin.

Back
X