Kızlar günaydın benim iki buçuk aylık bebeğim var yatak odamız fazla müsait değil biraz küçük beşiği koyacak yer yok yani var da rahatsız ediyor. Benim canım çok sıkılıyor ben oturma odasında bebeğim ile uyuyorum. Eşim yatak odasında yatıyor. Sanki böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak hayatım bitti gibi geliyor. Çocuğumu çok seviyorum tabii ki ama eski düzenimi de çok özlüyorum kafayı yiyeceğim. Sizler nasıl yaptınız nasıl atlattınız düşünmekten kafam ağrıyor...
İlgileniyor akşam uyuyunca uyumuyor eşim saat 2 3'e kadar Ben emzirmeye kalkıyorum kendisi o zaman yatıyor uyurken rahat etmiyorum siz kontrol ediyorum diyorEşinizden ayrı yatmayın.
Sığıyor ama zor oluyor demişsiniz.
Bırakın biraz zor olsun.
Ayrıca neden eşinde ilgilenmiyor?
Tek yapmadın o çocuğu.
Aynen aslında tam daldığı zaman uyanmaz diye düşünüyorum hayır eşimin video izlemesi değil mesela ben sigara içmeye kalkıyorum diyor uyanır diye şey yapıyorum diyor. Ama bugün deneyeceğim. Zaten belirli bir saati var uyuyor gece 1-2 kere uyanıyor.Beşik yatak odasimna sığıyorsa koyun, oyle küçük seslerden uyanmaz normalde bebekler, sonuçta bir süre herkes bebeğiyle uyuyor.
Eşiniz videosunu da izlemesin bu mu derdiniz? Sizin konforunuz, beden ve ruh sağlığınız her şeyden önemli şuan.
E izlemesin bacım bi zahmet izlemesin yani Allah AllaaaaahHayır yani bebek rahatsiz olur diye sesten dedim biseyler izlerken telfonda tkilirken öksürmeye bile korkuyorum ama tam uykuya dalınca uyanmz hrlde
O zaman eşiniz salonda yatsın.Dolapla yatak arasına sığıyor aslında ama sesten uyanır diye orada yatıramıyorum sonuçta eşim de orada telefondan bir şeyler izliyor bilmiyorum ama yatağımda yatmayı çok özledim
kızım 1,5 yaşına gelene kadar gardırobumuz kızımın odası olacak olan odadaydı, rahat rahat kızımı yanımda beşiğinde yatırdım, eşimle hiç ayrı yatmadık, kızımı da kendi yatağımıza hiç koymadık, ben eşimle sarılmadan uykuya dalamıyorum, önce ben iyi olacağım ki kızıma iyiliğim faydam dokunsun, hep bu mantıkla ilerledim.Kızlar günaydın benim iki buçuk aylık bebeğim var yatak odamız fazla müsait değil biraz küçük beşiği koyacak yer yok yani var da rahatsız ediyor. Benim canım çok sıkılıyor ben oturma odasında bebeğim ile uyuyorum. Eşim yatak odasında yatıyor. Sanki böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak hayatım bitti gibi geliyor. Çocuğumu çok seviyorum tabii ki ama eski düzenimi de çok özlüyorum kafayı yiyeceğim. Sizler nasıl yaptınız nasıl atlattınız düşünmekten kafam ağrıyor...
Ben de öyleyim ben de eşimle birlikte uyumak istiyorum peki gündüzleri de mi beşiğiniz yatak odasındaydı yoksa oturma odasına mı aldınızkızım 1,5 yaşına gelene kadar gardırobumuz kızımın odası olacak olan odadaydı, rahat rahat kızımı yanımda beşiğinde yatırdım, eşimle hiç ayrı yatmadık, kızımı da kendi yatağımıza hiç koymadık, ben eşimle sarılmadan uykuya dalamıyorum, önce ben iyi olacağım ki kızıma iyiliğim faydam dokunsun, hep bu mantıkla ilerledim.
odasını yapacağımız zaman da gardırobumuzu odamıza taşıdık, kızımın odasını boşalttık, 2-3 ay kadar bizim odamızda sıkıştık biraz ama kızımın odasını yaptıktan ve onu odasına komple yerleştikten sonra baya rahatladık ve kalıcı düzenimize kavuştuk.
siz de böyle bi yol izleyebilirsiniz, kocanızdan ayrı yatıp aranıza soğukluk sokmanızı tavsiye etmem. herkes yerini bilsin. doğru bişey yapmıyorsunuz.
ben hep yatağında uyuttum, sağda solda uyutmadım. zaten çocuk uyanınca her yerden duyuluyor sesi, yine de kamerası vardı odada, ipadten kamerayı da açıyorduk.Ben de öyleyim ben de eşimle birlikte uyumak istiyorum peki gündüzleri de mi beşiğiniz yatak odasındaydı yoksa oturma odasına mı aldınız
Valla izlemeyiversin bir zahmet. Sesten uyanmaz derin uykuya geçince. Çocuk sadece sizin değil aynı zamanda babasının da.. gerektiğinde o da kalkacak bakacak sizin yükünüzü hafifletecek.Dolapla yatak arasına sığıyor aslında ama sesten uyanır diye orada yatıramıyorum sonuçta eşim de orada telefondan bir şeyler izliyor bilmiyorum ama yatağımda yatmayı çok özledim
Odası yok
İyi değilim bu döngüye daha alışamadım heralde sıkılıyorum çok tek başıma her şeye yetişmeye çalışıyorum
Sizde biraz tecrübesizlik olmuşAynen aslında tam daldığı zaman uyanmaz diye düşünüyorum hayır eşimin video izlemesi değil mesela ben sigara içmeye kalkıyorum diyor uyanır diye şey yapıyorum diyor. Ama bugün deneyeceğim. Zaten belirli bir saati var uyuyor gece 1-2 kere uyanıyor.
Beşik hep yatak odasında durmalı ve bebek her zaman kendi yatağında uyumalı. Gece gündüz fark etmezBen de öyleyim ben de eşimle birlikte uyumak istiyorum peki gündüzleri de mi beşiğiniz yatak odasındaydı yoksa oturma odasına mı aldınız
Bırakın seste uyumaya alışsın neden sese uyanır diye korkuyorsunuz ben oğlum uyurken dibinde süpürge çalıştırdım mutfakta yemek yapacaksam yanımda uyudu mesela tabak çanak seslerine alıştı şuan 2 buçuk yaşında uyuduğu an davul çalsa uyanmaz uyumak için sessiz ortam istemezDolapla yatak arasına sığıyor aslında ama sesten uyanır diye orada yatıramıyorum sonuçta eşim de orada telefondan bir şeyler izliyor bilmiyorum ama yatağımda yatmayı çok özledim
Havalar daha soğuktu kıştı ve sobalı evde oturuyoruz oturma odasında alıştım ama artık geçeceğimNe saçma bizde kızımla 6ay aynı odada yattık bizde yer geldi telefona baktık ama kulaklıkla izledik. Gece sigara içmeye kalktık uyanmadı yani çocuklar gece uykusunda hemen öyle uyanmazlar. Bazen hasta olup çok öksürdüğümüzde gidip bşka odada yattık sadece. Neden böyle saçma bir düzen oluşturdunuz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?