Siz ne anlıyorsunuz bundan?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Daha önce bir kez hikayesine laf attığım tatlı tatlı konuştuğumuz bir beye bu sefer normal mesaj attım. Naber nasılsın diye, o da cevap verdi, sonra ben cevap verdim ve "Bu sefer hikaye atmanı beklemedim." dedim. Sonra hikaye falan paylaştıgı haldemesajım görüldü olmadı mesajım çok geç bir saatte döndü "Bekleme zaten artık" dedi. Ben baya bir süre yazmadığı için moralim bozuldu yazdığını direkt yazma demek istedi diye anladım, o yüzden 2 saat falan cevap vermedim sonra ne demek istedin anlamadım dedim :) ama arkadaşlarım kızım sen saf mısın çocuk "hikaye atmamı bekleme artık, yaz " demek istemiş diyor. Şimdi cevap bekliyorum bakalım Siz ne anladınız bundan

İLk bakışta bekeleme benden birşey diye anladım,eklemek isterim ki cesaretinize hayran kaldım
Ben de öyle anladım açık yazmamış yani madem yaz de ya da yazma de. Ne zor adammış ya :)
Ay cesaretle alakalı mi bilmiyorum takmıyorum böyle şeyleri artık

2 anlam da çıkıyor aslında ya, açık açık yazmamış ki, 20 kişi düşünüp anlamadık ne demek istedigini

normalde konuşması nasıl? soğuk yapıyorsa ikinci anlam da çıkar. ama normalde iyi konuşuyor,siz mesaj attığınızda da samimi cevap veriyorsa şahsen ben iyi anladım.

Ben de öyle anladım açık yazmamış yani madem yaz de ya da yazma de. Ne zor adammış ya :)
Ay cesaretle alakalı mi bilmiyorum takmıyorum böyle şeyleri artık

Bilmiyorum türkçeyi nereye çekerseniz o aslında.Ben bu şekilde anladım.Siz biraz daha devam edincede yorumunuza Acaba diğer türlüde devam etmiş olabilir mi dedim.Bakalım diğer arkadaşlar nasııl yorumlayacaklar.

normalde konuşması nasıl? soğuk yapıyorsa ikinci anlam da çıkar. ama normalde iyi konuşuyor,siz mesaj attığınızda da samimi cevap veriyorsa şahsen ben iyi anladım.
bu ikinci konuşumuzdu zaten ilk konuşma gayet sıcaktı bu sefer çok konşamadık anlayamadım yani ne düşünüyorsan net söyle değil mi arafta kaldım resmen

Arap bi sevgilim vardı, bazen bana küfür ettiğini sanırdim. sakinleşip ne demiş olabilecegini anlamaya çalışınca hep güzel birşey çıkardı altından. (Beni ne kadar seviyorsun? Mmmm yok yok sen beni sevmiyorsun
Nazlanmasina aldığım iktir! Mesajı gibi
Meğer aktir-iktir çok demekmiş, öğretmişti unutmuştum o an için )
Sizin ilişki de buna benzemiş .

bu ikinci konuşumuzdu zaten ilk konuşma gayet sıcaktı bu sefer çok konşamadık anlayamadım yani ne düşünüyorsan net söyle değil mi arafta kaldım resmen

beklemede kalın o halde. zaten konuşmaya niyeti varsa bir şekilde konuşur.

Ne olursa olsun mesajına geç dönüyorsa çok olumlu değil sonuç ..muhakkak yedeklerdesindir. . Arada bir çekim olsa bekletmez hemen atlardi. .bence bu vatandaş etkisiz eleman ,vakit kaybi ..
Ben de körkütük aşık değilim ama belirsizlikten nefret ediyorum yazma bile dese daha rahat olurdum şu an eminim düşüne düşüne beynim yandı

hahahahahahaha aynen ben de sakinleşip uzaktan tekrarr okuyunca iyi anlam çıkıyor

Ay buna çok güldüm

Ben de körkütük aşık değilim ama belirsizlikten nefret ediyorum yazma bile dese daha rahat olurdum şu an eminim düşüne düşüne beynim yandı
Bence daha yazma ..geri çekilip ondan hamle bekle ..aklında yer etmişsen yazar zaten ..diğer türlü off ne yapışık etiketi yiyeceksin ..

Bence daha yazma ..geri çekilip ondan hamle bekle ..aklında yer etmişsen yazar zaten ..diğer türlü off ne yapışık etiketi yiyeceksin ..
Şuan cevap bekliyorum zaten ne demek istediğini anlamadım dedim açık açık yazsın yani sürüncemede kalmasını sevmiyorum

hoşlanan insan saatler sonra cevap yazmaz. Ne demek istedin anlamadım, mesajını yazalı ne kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…