- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Ben de öyle anladım açık yazmamış yani madem yaz de ya da yazma de. Ne zor adammış ya :)İLk bakışta bekeleme benden birşey diye anladım,eklemek isterim ki cesaretinize hayran kaldım
2 anlam da çıkıyor aslında ya, açık açık yazmamış ki, 20 kişi düşünüp anlamadık ne demek istediginiben de öyle anladım. hikayeyi bekleme,normal zamanlarda da yaz demiş.
2 anlam da çıkıyor aslında ya, açık açık yazmamış ki, 20 kişi düşünüp anlamadık ne demek istedigini
Ben de öyle anladım açık yazmamış yani madem yaz de ya da yazma de. Ne zor adammış ya :)
Ay cesaretle alakalı mi bilmiyorum takmıyorum böyle şeyleri artık
bu ikinci konuşumuzdu zaten ilk konuşma gayet sıcaktı bu sefer çok konşamadık anlayamadım yani ne düşünüyorsan net söyle değil mi arafta kaldım resmennormalde konuşması nasıl? soğuk yapıyorsa ikinci anlam da çıkar. ama normalde iyi konuşuyor,siz mesaj attığınızda da samimi cevap veriyorsa şahsen ben iyi anladım.
bu ikinci konuşumuzdu zaten ilk konuşma gayet sıcaktı bu sefer çok konşamadık anlayamadım yani ne düşünüyorsan net söyle değil mi arafta kaldım resmen
Ben de körkütük aşık değilim ama belirsizlikten nefret ediyorum yazma bile dese daha rahat olurdum şu an eminim düşüne düşüne beynim yandıNe olursa olsun mesajına geç dönüyorsa çok olumlu değil sonuç ..muhakkak yedeklerdesindir. . Arada bir çekim olsa bekletmez hemen atlardi. .bence bu vatandaş etkisiz eleman ,vakit kaybi ..
Arap bi sevgilim vardı, bazen bana küfür ettiğini sanırdim. sakinleşip ne demiş olabilecegini anlamaya çalışınca hep güzel birşey çıkardı altından. (Beni ne kadar seviyorsun? Mmmm yok yok sen beni sevmiyorsun
Nazlanmasina aldığım iktir! Mesajı gibi
Meğer aktir-iktir çok demekmiş, öğretmişti unutmuştum o an için)
Sizin ilişki de buna benzemiş .
Ay buna çok güldümArap bi sevgilim vardı, bazen bana küfür ettiğini sanırdim. sakinleşip ne demiş olabilecegini anlamaya çalışınca hep güzel birşey çıkardı altından. (Beni ne kadar seviyorsun? Mmmm yok yok sen beni sevmiyorsun
Nazlanmasina aldığım iktir! Mesajı gibi
Meğer aktir-iktir çok demekmiş, öğretmişti unutmuştum o an için)
Sizin ilişki de buna benzemiş .
Ne demek istedin anlamadım dedim açık bir cevap yazsın diye bakalım cevabına göre anlarım herhaldebeklemede kalın o halde. zaten konuşmaya niyeti varsa bir şekilde konuşur.
Bence daha yazma ..geri çekilip ondan hamle bekle ..aklında yer etmişsen yazar zaten ..diğer türlü off ne yapışık etiketi yiyeceksin ..Ben de körkütük aşık değilim ama belirsizlikten nefret ediyorum yazma bile dese daha rahat olurdum şu an eminim düşüne düşüne beynim yandı
Şuan cevap bekliyorum zaten ne demek istediğini anlamadım dedim açık açık yazsın yani sürüncemede kalmasını sevmiyorumBence daha yazma ..geri çekilip ondan hamle bekle ..aklında yer etmişsen yazar zaten ..diğer türlü off ne yapışık etiketi yiyeceksin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?