Sakin sakin bunun iyi niyeti olmaz.bende 10 yil önce böyle bir hataya dusucekken sonanda vaz gectim..simd yillar gecince insan ne denli sacmaladiginin farkinda oluyor. ..boswerin aile ortami olucak ogrencinin die siz ailenizden olmayin...böyle seyler cok ucu açık noktalar...eger muslumanlik dinine mensupsaniz 18 yasindada olsa ergenlige ermis birerkekle ayni catinin altinda kalamazsiniz...bu arada evin idaresine katki olsun diyerek eşinize bu yönde olumlu tepki vermeyin..birakin erkekler kendileri hayatin zorluguna alışsin cabalasin..kadinlar olarak erkelerin işini kolaylastiriyoruz sonra adamlar farklı seylerin peşine düşüyor. ..mesela gencligimizde okadar esimden baskindimki guya ewliligimize iyilik katki yapiyorum...adam bi ise girisiyor parasini alamıyor bana diyor git iste...Çünkü ona o rahatligi ben verdim..bilmem anlata bildimmi..uzak durun sacma konulardan hem cocugunuzda olucakmis
Okuyunca direk anladim..benim gibi oldugunu...ben simdi 33 yaşındayım..anneme herseyimi anlatirdim eger anlatmasaydim bende farkli yanlislara duserdim..yasini bilmiyorum ama benden sana abla tavsiyesi sakin ol..biraz eşin eş oldugunu hissetsin kendini geri çek. .banada derlerdi bi kulağımdan girip diğerinden çıkardı. .ticaret yaptik bagkur borcu benim üstümde hala...simdiye odeseydi tek kuruş kalmazdı. .ama borç benim üstüme ya odemeye gerek varmı. ..5 yildir cektim kendimi ilk oglum 5ciyilda dogdu..doğumlar birlikte cocuk bahanesiyle..uzaklastim..cokda iyi oldu..Eşim işine 4 elle sarildi cok çabaladi..bana cok yalwardi hatta 2 yil hayati bana zindan etti yüz asti surat yapti..ama ben umursamadim oglum 7 aylikdi tekrar hamile kaldim 2011 2012 dogumlu iki oglum war. .esim baktiki erkek olmayla adam olmak çok farkli o adam olmayı secti...iki işte calisti..bende paramizi tutdum harcamalari minimuna indirdik..simdi evimizde var arabamizda...cok sukur ALLAHA. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?