SİZ NE DERSİNİZ? ACİLLLL!!!

Ben evde bir yabancı istemezdim. Yeri gelir evimi temizleyemem hastayımdır, yeri gelir yemek yapamam, yatılı misafirim gelir. Bir de eşim evde olmazsa benden 10 yaş küçükte olsa tek kalmaya çekinirim. Ama takdir sizin.

hiç mantıklı bi durum değil.. kız olsun erkek olsun yaşı küçük olsun büyük olsun.. sonucta sizden biri değil

Yürek mi yediniz?
Ne kadar tanıyorsunuz da eve alacaksınız? Bebek gelecek sen sere sere gezmek isteyeceksin evinde, mantıklı bulmadım

Kişi öğrenci dersi olacak ödevi olacak belki arkadaşlarını da çağıracak ki çok doğal kira veriyo, gece bebek uyanıp ağlayacak evde bir telaş vs, hem doğuma yakın annen ya da kv gelmeyecek mi

ben olsam eşim böyle bir şey teklif etse önce ondan şüphelenir ve soğurdum. kötü niyetli miyim neyim. hiç kıskanmıyo, çok güveniyo tamam da hiç haberler de mi izlemiyo bu adam

Hamile halinle olmaz

Kv gelin hamile bakayım diye geliyor da olay oluyor

Elin adamı ile nasıl yatıp kalkacaksın

Ilerleyen aylarda yeri gelecek oturamayacaksın yeri gelecek üstünü düzeltemeyeceksin

Bîr de öğrenci evinde yapamayan senin evde nasıl yapsın o delikanlı bakış açısı farklı olur

Hiç girişme bu işlere

Özel hayat diye bişey kalmıcak evde pijamayla gecelikle gezemicen südyensiz dolaşamıcan hamilesin bütün gün yorolucan akşam uzanıp tv izlemek isticen ama yatamıcan eşin kıskanıcak zamanla samimi olucaksınız çünkü bunun gibi birçok şey bence vazgeçin aile saadetiniz onun kazandırıcağı üç kuruşluk kârdan daha değerli

Tanımadığınız birini nasıl evinize alacaksınız?
Eşinin görevi aileye bakabilmek. Eline koz verme.
Yumuşak olma direkt resti çek.

Kesinlikle kabul etmeyin
Özel hayat diye bir şey var ki bu devirde babana bile güvenme diye boşa dememişler...

Madem yari yarıya masrafları karşılayacak kadar parası var ev arkadaşı niye ariyor ki tutsun bi ev kalsın tek başına kocaman çocuk. Hiç mantıklı değil. Eşiniz düşüncesiz davranmış sizde acabalardasiniz enteresan...

bence ilk zamanlar işinize yaradı gibi düşünebilirsiniz ama büyük sıkıntı çekersiniz.

Ben kabul etmezdim eşime de şaşırırdım ne cüret gibisinden
Zorluk çekip eşim ve çocuğumla yaşamayı seçerdim, yabancı birini dahil etmeksense

Son düzenleme:
Canım ev üstüne ev olmaz der büyüklerimiz. Öğrenciniz kız mı erkek mi bilmiyorum ama dinen de caiz olmadığını düşünüyorum haddim olmayarak. Ben kız kardeşimi bile yanıma davet edemiyorum eşim rahatsız olur diye. Ancak eşim evde yokken uzunca kalabiliyor. Sonuçta erkektir rahat etmek ister diye. O da aynı şekilde, uzun süreli misafir almıyor eve. Gelen en fazla iki gece kalıp gidiyor. Mahremiyet çok önemli canım. Sonra pişman olma

Bence hic iyi olmaz. Erkekse zamanla seni kiskanmaya baslar esin. Kizsada cok zaman gecmeden bogarsin kizi. Dini acidan iyi olmayan sey hic bi zaman fayda vermez

başka arkadaş bulsun çok mu zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…