- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Kim neyi alıyor.Görüştüğü kişi evlenince senden kartını alırım demiş.Vermeye niyeti varsa devam etsin.Ama bana maaş kartını evlenince alırım diyecek adamı kapının önüne koyarım.benim çok yakın bir arkdasım var ve bununda bir sevgilisi var bugun işyerinden birisi emin ol evlenince o adam senden kartını alacak ve sana da harclık verecek demiş kızda takmş kafaya bunu söyleyende bir erkek (kartını alaccak diyen) bana soruyor ayrılmak istiyorum diye insan bu sebepten ayrılırmı yahu oda biliyormus böyle olacağını ben karışmadım buraya yazıyorum suan yanımda kednisi kontrol edecek gelen mesajları görüştüğü kişide alırım demiş zaten
Arkadaşına bunu söyleyen adam karısının elinden maaş kartını almış mı arkadaşın sen karından aldığın için mi böyle konuşuyorsun diye sorsaymış bir neden sormamış.benim çok yakın bir arkdasım var ve bununda bir sevgilisi var bugun işyerinden birisi emin ol evlenince o adam senden kartını alacak ve sana da harclık verecek demiş kızda takmş kafaya bunu söyleyende bir erkek (kartını alaccak diyen) bana soruyor ayrılmak istiyorum diye insan bu sebepten ayrılırmı yahu oda biliyormus böyle olacağını ben karışmadım buraya yazıyorum suan yanımda kednisi kontrol edecek gelen mesajları görüştüğü kişide alırım demiş zaten
Yok canım adam öyle birşey dememiş bile,iş yerinden başka bir erkek demiş.Maaş kartını alır diye,demekki kendisi alıyor herkesi öyle biliyor.Kim neyi alıyor.Görüştüğü kişi evlenince senden kartını alırım demiş.Vermeye niyeti varsa devam etsin.Ama bana maaş kartını evlenince alırım diyecek adamı kapının önüne koyarım.
görüştüğü kişide alırım demiş zaten
Yok canım adam öyle birşey dememiş bile,iş yerinden başka bir erkek demiş.Maaş kartını alır diye,demekki kendisi alıyor herkesi öyle biliyor.
( görüştüğü kişide alırım demiş zaten) Bu cümleye istinaden söyledim ben.Görüştüğü kişi de alırım demiş.Yok canım adam öyle birşey dememiş bile,iş yerinden başka bir erkek demiş.Maaş kartını alır diye,demekki kendisi alıyor herkesi öyle biliyor.
Evet onu sonradan okudum canım.( görüştüğü kişide alırım demiş zaten) Bu cümleye istinaden söyledim ben.Görüştüğü kişi de alırım demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?