- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
ya çok afersiniz çok açık konuşcam ama arkadaşınız sevgilisi bunu dedikten sonra "babayı alırsın" diyememiş mi! ay sanki kız mecbur çalışıp kazanıp adamın eline sayacak, azalarak tükensin şu mantalitedeki erkekler!hayır sevgilisi de demiş kız ona veririm vermmem Bisey dememiş. bugün iş yerinden başka bir erkek te o kişi hakkında ayni şeyi soyleyince yorumlarinisi almak istedik ki onu söyleyen erkek evli ve karısı çalışmıyor
Bir erkek,erkek adam,daha evlenmeden kız arkadaşının maaşına göz dikip evlenince alırım kartı diyemez.Evlenmeye cesareti yoksa,maddi olarak kendine güvenmiyorsa evlenmesin.Evlendiğin de de diyemez.Herkes kendi alnının terini kazanıyorsa,kendi kartını da kendi taşıma hakkına sahiptir.Tabiki evlilikte harcamalar bölüşülür.Ama eşim benim kartımı niye alsın ya.Evet onu sonradan okudum canım.
benim çok yakın bir arkdasım var ve bununda bir sevgilisi var bugun işyerinden birisi emin ol evlenince o adam senden kartını alacak ve sana da harclık verecek demiş kızda takmş kafaya bunu söyleyende bir erkek (kartını alaccak diyen) bana soruyor ayrılmak istiyorum diye insan bu sebepten ayrılırmı yahu oda biliyormus böyle olacağını ben karışmadım buraya yazıyorum suan yanımda kednisi kontrol edecek gelen mesajları görüştüğü kişide alırım demiş zaten
evet ciddiye almamış bu zamana kadar bugün birde bunu söyleyen erkek olunca bizmkini sardı bir telaş
arkadaşınızın sevglisi kendi bu lafı dese anlayacam da başka biri böyle olur demiş anladığım kadarıyla. Eğer erkek arkadaşı da aynı fikirdeyse zaten yol yakınken şutlasın, uyuz oluyorum şu mantıktaki erkeklere, çok biliosa o bana versin kartını ben harçlık veririm
Bnde verirdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?