• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne diyorsunuz bu konu hakkında ?

neden alcakmış sorsun.ben bi iki konuda daha yazmıştım bu konuyla ilgili tepkimi.1 ay çalışcaksın çalıştığının karşılığını bile alamıycaksın.insanın çalışma şevki kaçar.ama nedeni önemli.yani derse ki ben para yönetimini senden daha iyi yaparım,senin elin açık ben yönetiyim senin harcamalarını diyosa tamam derim olabilir.ama yok başka bi yanıt verirse çok haklı kız ayrılmakta.

Ben bir ay çalışacağım, adam kartımı alıp bana harçlık verecek öyle mi! Anında bırakırım bu mantalitedeki bir adamı.benim bildiğim eve giren para ortaktir, herşey ortak paradan harcanır adam arkadaşının parasını tamamen elinden alıp hakimiyet kurmaya çalışacak gibi görünüyor. Arkadaşın ben kartımı falan vermem demek yerine direkt ayrılsın, eğri odun düzelmez çünkü.

Oldu başka isteği var mıymış...
Benim de çevremde çok var adam istiyor kadının kartını kadının parası ile erkeklik taslıyorlar işte...
Bunun lafını bile etmemesi gerekir bir erkeğin...

konuşmasın. direk ayrılsın. ortada evlenme teklifi yok yüzük yok adam maaş kartının derdine düşmüş.

ayrıca burda "kocamdan harçlık alamam ben" diyen kadınların kaç tanesi, kocası maaş kartını verse "sen benden harçlık alacak değilsin" der de o maaş kartını geri çevirir çok merak ediyorum.

" Kartını alırım" diyen adama " bende senin biletini keserim" denir ancak.

bundan yarım saat önce oldu bu olanlar yoksa hergün vereceksin diyormuş bay 33 bayan 24 ikisde memur erkeğe Bisey söylemeden.sizin yorunlarinizi almk istedik cunki bir erkeğin ben bayan olsam evlenmem.demesi bzi buraya sevketti

Anlamadığım şey; o erkek arkadaş demedende kartını alacağını biliyormuş;ee neden dert oldu sonradan bu?

Ne var bunda. Adamin kotu huylari var mi onu tanimaya calissin. Cimri mi savurgan mi. Parayi idare edebilecek mi. Bunlar daha onemli.

Bence burada önemli olan kartın kimde durduğu değil adamın böyle birşey demeye tenezzul etmesi. Üstelik daha evlenme yolunda bile değillermiş.
Çalışmak zorundasın, para bende duracak v.s sözleri bana çok itici geliyor.

konuşmasın. direk ayrılsın. ortada evlenme teklifi yok yüzük yok adam maaş kartının derdine düşmüş.

ayrıca burda "kocamdan harçlık alamam ben" diyen kadınların kaç tanesi, kocası maaş kartını verse "sen benden harçlık alacak değilsin" der de o maaş kartını geri çevirir çok merak ediyorum.
O da normal değil. Çalışan koca koca insanlar, niye biri diğerinden harçlık alsın? Kocamın annesi miyim ben harçlık vereyim?
Herkesin kartı kendinde olur, ortak harcamalar için bankada hesap olur. 30 yaşında adamın bana gelip "ben boxer alacağım para ver" demesi çok rezil değil mi?

O da normal değil. Çalışan koca koca insanlar, niye biri diğerinden harçlık alsın? Kocamın annesi miyim ben harçlık vereyim?
Herkesin kartı kendinde olur, ortak harcamalar için bankada hesap olur. 30 yaşında adamın bana gelip "ben boxer alacağım para ver" demesi çok rezil değil mi?

"kocamın kartı bende" diyen kadınlar genelde alkışlanıyor da burda. vardı birkaç konu. övünülecek bir durum çünkü hanımlar için. övünerek söylüyorlar.

Ben olayı tam anlamadım t
ama kızın sevgilisi böyle birşey demediyse niye şimdi kiz sevgilisinden ayrılıyor ki?

Back
X