öyle bir söyleyiş tarzı varki gözlerini süze süze başka sey düşünemıyorum nedense... teşekkürler♥Valla ben oyle bisey dusunmedim
Belki ilk evliliklerinde cok mutsuz olmussalar simdi nkyle gormusler diye sık sık dile getiriyor olabilir gibi geldi bana
Ki onu ima etse bile umursamayin bence onun oyle demesiyle herhalde esiniz ikinci evliligi dusunecek degil
çok guzel bir cümle ilk fırsatta bunu söyleyeceğim cok hosuma gitti :) teşekkürlerAy benim eski kayınvalidem de tek oğlu olmasına rağmen her düğünde bayramda gözüne bir kız kestirir 'bir oğlum daha olsaydı bu kızı alırdım ' derdi. Ama bunu sürekli söylerdi. Ben boşandığımda al işte bir oğlun daha oldu demiştim.
Rahatsız olmanız çok normal , annecim karı koca boşanırken gökyüzünde melekler ağlarmış , siz ise ikinci evliliği övüyorsunuz diyin , inancı var ise artık bunu demez.
o açıdan bakmamıstım :) evet buda söylenebilinir çok teşekkürler"Ben şahsen böyle söylerken utanırdım, hadi biri ikisi kötü hepsi mi kötü. Demek ki Kuzenler geçimsizmiş ben böyle düşünürüm" diyin
3 kuzen :)Kuzenler kaç tane ?
Onlarında anneleri kaynanan gibiyse 2.evlilik normal 3 bile olur.
artık patlama noktasına geldiğim bir durum var? eşimin tüm kuzenleri ikinci evliliklerini yapmışlar tek eşimin ilk evliliği devam edıyor bunu yazarken bile sinirleriniyorum ne zaman eşimin kuzenlerinden laf açılsa kayınvalidem ah canlarım hepsi ne kadar da mutlular ikinci evliliklerinde diye söylüyor saydım yaklasık 15 kere yaptı bunu sürekli sürekli aynı seyi söylüyor gerçek mutluluğu ikinci evliliklerinde buldularda falanda ...nihayet cocukların yüzü ikinci evliliklerinde güldü de hepsi ikinci evliliklelrinde mutlular da artık sabrım tasıyor nedemek istiyorsun oğluna da ikinci evlilik mi lazım onu mu demeye getiriyorsun demek gelıyor içimden... siz olsanız ne düşünürdünüz? ben artık kasten yaptıgını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?