• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düşünürdünüz?

Saftirikinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
187
64
98
Merhaba arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum fikirlerinizi beğeniyorum ve fikirlerinizi almak için ilk defa konu açıyorum. Evliyim görev icabı doğudayız. Yeni doğum yaptım. Bu sebeple memleketteyim kv lerde kalıyorum eşim görevde.

Bugün eşim sınav görevindeydi. Bana üst kattaki bayanla tanışmışmıydın dedi( bayan evli). Ben de bir defa gördüm o zaman tanıştık dedim. Bugün onunla görevdeydim dedi. Evlenme teklifi videosunu izlettim ona face den dedi ( bu arada o face yi dondurmuştu ve kullanmıyordu ) ben de ne gerek var izletiyorsun ne bu samimiyet dedim. O da ne var ki doğumgününde yaptırdığım pastayı da gösterdim o kadar şey yaptım herkese gösteririm dedi. 5 saat beraber görevdeydik laf lafı açtı gösterdim dedi.

Siz olsanız ne düşünürsünüz? Ben sevmem öyle şeyleri. Gerçekten herkese gösteriyor videoyu ama ben varken gösterir genelde. Sizce faklı bir düşünce var mıdır bana mı öyle geliyor acaba??

Merhaba arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum fikirlerinizi beğeniyorum ve fikirlerinizi almak için ilk defa konu açıyorum. Evliyim görev icabı doğudayız. Yeni doğum yaptım. Bu sebeple memleketteyim kv lerde kalıyorum eşim görevde.

Bugün eşim sınav görevindeydi. Bana üst kattaki bayanla tanışmışmıydın dedi( bayan evli). Ben de bir defa gördüm o zaman tanıştık dedim. Bugün onunla görevdeydim dedi. Evlenme teklifi videosunu izlettim ona face den dedi ( bu arada o face yi dondurmuştu ve kullanmıyordu ) ben de ne gerek var izletiyorsun ne bu samimiyet dedim. O da ne var ki doğumgününde yaptırdığım pastayı da gösterdim o kadar şey yaptım herkese gösteririm dedi. 5 saat beraber görevdeydik laf lafı açtı gösterdim dedi.

Siz olsanız ne düşünürsünüz? Ben sevmem öyle şeyleri. Gerçekten herkese gösteriyor videoyu ama ben varken gösterir genelde. Sizce faklı bir düşünce var mıdır bana mı öyle geliyor acaba??
Aldatma belirtilerini internette araştırırsanız bulursunuz bu konuyu, eğer bi erkek bi kadından etkilendiyse veya bi kadınla beraberse, gereksiz yere bi anda ondan bahseder diye okumuştum. Bilemedim, biz de görev icabı doğudayız, böyle bi şeyi yapıp bana anlatması çok saçma olurdu.

Aldatma belirtilerini internette araştırırsanız bulursunuz bu konuyu, eğer bi erkek bi kadından etkilendiyse veya bi kadınla beraberse, gereksiz yere bi anda ondan bahseder diye okumuştum. Bilemedim, biz de görev icabı doğudayız, böyle bi şeyi yapıp bana anlatması çok saçma olurdu.
İnternete başım ağrıyo yazsanız kanser çıkıyor.
Bilmiyorum ben mi çok safım ama bence alakası yok.

Beraber görev alıyorlarsa illa ki muhabbet edecekler, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın tabiri caizse.

İnternete başım ağrıyo yazsanız kanser çıkıyor.
Bilmiyorum ben mi çok safım ama bence alakası yok.

Beraber görev alıyorlarsa illa ki muhabbet edecekler, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın tabiri caizse.
Her ilişkide belli kurallar vardır, benim eşim böyle bi şey yapmaz, yapıp da anlatırsa da bi terslik vardır denemektir. Konu sahibinde de öyle olmuş, demekki onlara göre de TERS bu durum. Görüşünüze saygı duyuyorum, herkes sizin algıladığınız gibi algılamayabilir durumu.

Eşiniz de iyi ki süpriz yapmış yani, o ne öyle neden gösteriyor elin kadınına yaptığı süprizi?

Muhabbet etseydi bir şey demezdim tabiki sonuçta görevdeler ve komşusunuz. Tanımadığı insanla muhabbet etmemiş ve size söylemiş zaten orda bulunduklarını ve muhabbet ettiklerini. Sadece süprizi göstermesi ilginç geldi ilk kez tam anlamıyla muhabbet ettiği insana. Yakın arkadaşına vs gösterirsin de ne bileyim tuhaf geldi.

Son düzenleme:

Canım eşin seninle ilgili şeyleri göstermiş kadına bunda kötü bi niyet göremedim ben...
Ama tabi kadında evliymiş belki mutsuz bi evliliği varsa eşin gibi birine ilgisi kayabilir...
Eşin çünkü romantik biri gibi..
Ama hamile olduğun için hassaslaşmış olabilirsin bana garip gelmedi...

Esiniz ,kendi reklamini yapmis ,bak nasil evlenme teklif ettim,bak soyle kocayim boyke dogum gunu kutladim,
Dikkat edin,adam resmen kendini metediyor kadina ,
Bi olay yapacagini dusunmuyorum,

Bence art niyet aramayin laf lafi acipta konu evlilige gelmisse gostermek istemis olabilir

Buda sizi sevdigini baskalarina gostermek istedigini kanitlar ben olsam hosuma bile giderdi

Ha bu arada rahatsiz olacak olsam videoyu gostermesinden degilde o kadar muhabbet etmesinden rahatsiz olurdun

Valla bende sinav gorevlerinde yanima denk gelwn kisiyle baya sohbet ederim. Bazen esimi anlatirim ki esiniz sizinle ilgili bisey anlatmis yani abartmayin. Birde kadin zaten tanidikmis 7 kat yabanci degil. Neticede sohbet oraya gelmistir nasil tanistiniz falan olur yani. Art niyet iceren bisey olsa size zaten anlatmazdi.

Back
X