- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi krizanteeemmm
ben olsam asla o topa girmezdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkek hem sevmeden evlenip hem de neden iki çocuk yapar? Hadi kadın baskı altında kalıyor, gidecek yeri olmuyor onu anlarım. Sevse 5-6 çocuk olurmuş herhalde.
Ben yapamam mesela. Sizinle aynı yaştayız. Ama siz yaparım diyorsanız bilemem.Hic sevmeden degil de cok iyi tanimadan hizli bir karar olmus sadece soyledigi bu yani. Zamanla sevmistir tabii ki. Sevmeden iki cocuk olacagini sanmiyorum. Sadece en basta cok buyuk bir sevgi ve tanimayla olmamis evlilik. Anlasmazliklar da artinca bosanma olmus zaten. Iki cocuk beni de korkutuyor acikcasi
Canım bence görumcenin eşinin çocuğuyla problemi varsa da sana yansitmiyordur sakliyorlardir ayni kendilerininki de var çünkü sana fırsat vermek istemezler sana bak biz çok iyiyizsen bizim cocuga sen iyi olamıyorsun diye mesajdır benceBen varım esımın bır cocugu var ben hıc evlenmemıstım. Ben esımden yana hıc bır sıkıntı yasamadımda cocukla yasadık aslında kucukken benı cok sevıyordu aklı ermeye baslayınca bırazda anne doldurusuyla yanımıza geldıgı zamanlar benım cocugumu kıskanma asırı sımarıklık(arada bır gelınce her ıstedıgını yaptırmaya calısıyor) babasını kıskanıyor annesının degılde baskasının olmasını ıstemıyor.
Asla soz dınlemıyor sen benım annem degılsın dıyor. Bızımkı boyle ve bıde kv gorumce var cocuk soz dınlemıyor mesela aksam dısarı cıkmak ıstıyor babası evde yokken gondermıyorum(11 yasında) cıkıp babannesıne gıdıyor onlarda uvey anne algısıyla dogru bısey bıle yapsam bakmak ıstemıyorsun falan fılan bır suru cene.
Bızde durumlar boyle ama herkes aynı degıl gorumcemın esınınde var bı cocugu onlar hıc sıkıntı yasamıyor. Cıddı bı ılıskınız varsa buna karar vermeden once cocuklarla tanıs zaman gecır derım ben anlasabıleceksenız evlılık yapın yoksa cok zor
Bir arkadaşım var. Sevgilisi çocukluydu. Arkadaşımın ailesi evliliğe karşı çıktı. Kız ne yaptı etti ikna etti. Evlendi. Ara sıra konuşuruz sıkıntıları anlatır. Keşke ailemi dinleseydim falan der. Yazacaklarım bu kadar.hanımlar merhaba,
Genelde bu platformda yazılanları okuyup yorum yapan taraftım ancak ilk kez bir konu açıp sizin fikirlerinizi almak istedim.
Sorun şu anda yeni yeni tanımaya calistigim kisiyle ilgili. Açıkcası iyi anlasıyoruz. Tanıdığım kadariyla anlayışlı, iyi ve dusunceli bir insan. Su anda asiri bir uyumsuzluk yasamiyoruz. Ancak kendisi genç yasta bir evlilik yapmis ve ayrilmis. Bu evliliginden iki cocugu var. Çocuklar cok asiri kucuk degil ve anneleriyle yasiyor. Bense hic evlilik yapmadim daha once.
Aranizda boyle bir seyi daha once yasayan ve evlenen var mi sormak istedim. Cocugu olan biriyle iliski yasamak ve evlenmek ileride aramizda problem olmasina neden olur mu? Boyle durumlarda karsi tarafa ve bana dusen seyler ne, nasil davranilmasi gerekir. Cocugu olan biriyle evlilik yapmak ya da iliski yasamak ciddi bir sorumluluk mu gerektirir. Sizin fikirlerinizi almak istedim.
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim
Valla bılemıyorum soyledıgı o zaten artık esımde bende mesafe koymustuk ondan snra karısmaz oldularCanım bence görumcenin eşinin çocuğuyla problemi varsa da sana yansitmiyordur sakliyorlardir ayni kendilerininki de var çünkü sana fırsat vermek istemezler sana bak biz çok iyiyizsen bizim cocuga sen iyi olamıyorsun diye mesajdır bence