- Konu Sahibi krizanteeemmm
2 cocuk çok büyük sorumluluk degil mi? Bazen yasadigimiz seylerde bile empati kuranazken yasamadigimiz seylerle alakali empati nasil kuracagiz. Sabir denen sey bitebilir, sevgi denen sey tukenebilir. Çocuklar size gelip kalmak isteyecekler ya da velayet babaya geçebilir... bunlari düşünerek kararlar alin ve ben kesinlikle tercih etmezdim.hanımlar merhaba,
Genelde bu platformda yazılanları okuyup yorum yapan taraftım ancak ilk kez bir konu açıp sizin fikirlerinizi almak istedim.
Sorun şu anda yeni yeni tanımaya calistigim kisiyle ilgili. Açıkcası iyi anlasıyoruz. Tanıdığım kadariyla anlayışlı, iyi ve dusunceli bir insan. Su anda asiri bir uyumsuzluk yasamiyoruz. Ancak kendisi genç yasta bir evlilik yapmis ve ayrilmis. Bu evliliginden iki cocugu var. Çocuklar cok asiri kucuk degil ve anneleriyle yasiyor. Bense hic evlilik yapmadim daha once.
Aranizda boyle bir seyi daha once yasayan ve evlenen var mi sormak istedim. Cocugu olan biriyle iliski yasamak ve evlenmek ileride aramizda problem olmasina neden olur mu? Boyle durumlarda karsi tarafa ve bana dusen seyler ne, nasil davranilmasi gerekir. Cocugu olan biriyle evlilik yapmak ya da iliski yasamak ciddi bir sorumluluk mu gerektirir. Sizin fikirlerinizi almak istedim.
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim