Siz ne düşünürdünüz?

Ötesini berisini düşünmek objektiflikten uzaklaşmak demek görünen neyse onu yorumladım ben
Kişiselleştirmek bu değildir. Ötesini berisini düşünmesiniz size verileni yorumlarsınız bu hayatı yaşama şeklinizle alakalı saygı duyarım. Ama kişiselleştirmiyorum derseniz benim bu hususta bir yaram varmış da olayı kişiselleştiriyormuşum gibi olur. Anlatabiliyor muyum ? Siz öldüren adamla empati yapıyorsunuz bende öldürülen kadınla . Bu sizi katil yapmaz beni de aldatan kadın yapmaz . Kaldı ki dosyayı bilmiyoruz bile kim doğru söylüyor bilmiyoruz.Konu sahibi de bilmiyor o da nişanlısının anlattığını biliyor. Nişanlısı da katil abim demeyecek tabii zavallı abim diyecek.

Kişiselleştirmek bu değildir. Ötesini berisini düşünmesiniz size verileni yorumlarsınız bu hayatı yaşama şeklinizle alakalı saygı duyarım. Ama kişiselleştirmiyorum derseniz benim bu hususta bir yaram varmış da olayı kişiselleştiriyormuşum gibi olur. Anlatabiliyor muyum ? Siz öldüren adamla empati yapıyorsunuz bende öldürülen kadınla . Bu sizi katil yapmaz beni de aldatan kadın yapmaz . Kaldı ki dosyayı bilmiyoruz bile kim doğru söylüyor bilmiyoruz.Konu sahibi de bilmiyor o da nişanlısının anlattığını biliyor. Nişanlısı da katil abim demeyecek tabii zavallı abim diyecek.
Tamam işte benimde demek istediğim buydu olayı anlatılan kadar biliyoruz kim haklı kim haksız bilemeyiz ama kardeşin yaptığı şey için diğerini suçlamakta konuyu sevgiye bağlamakta saçma benim tek söylediğim bu

Benim bir akrabam kocası tarafından katledildi. Şimdi o çocuklar açısından bakarsak 'katilin kızı, katılın oğlu' oluyorlar. Kimse katilin çocuğuyla evlenmek istemez. Ama öte yandan o çocukların hiç bir suçları yok. Zaten başka bir taraftan bakınca maktül de anneleri :( yani böyle düşününce bir başkasının suçu yüzünden ben güvendiğim birini terketmezdim.
Ama öte yandan da çocuklarımın katil amcaları olmasını istemezdim, pis bir katilin elini kolunu sallayarak benim evime gelmesinden,yatıya kalmasindan , düğünde cenazede hep yüzünü görmekten rahatsız olurdum...
Çok zor valla işin. Erkek arkadaşın da çok ataerkilse, kıskançsa, 'aşkına ölürüm,sensiz ölürüm,seni kaybedersem yaşayamam' tarzı cümleler kuruyorsa kaç ama kendi halinde bir adamsa bir bak bakalım...ailen falan ne diyor?

Herkese güzel hafta sonları diliyorum öncelikle.
Sevgilimin kardeşi(erkek), eşi tarafından aldatıldığını görünce adamı orada yaralıyor. Sonrasında adam hastanede hayatını kaybediyor, kendisi de tutuklanıyor.
Bunu sevgilimden duydum, yeni olmuş. Evlilik arifesindeyiz dolayısıyla ne düşüneceğimi şaşırdım. Sevgilimi, kardeşinin hatasıyla yargılamıyorum ancak böyle bir olayın yaşanmış olması da değişik hissettirdi bana, ağır geldi. Siz olsaydınız ne hissederdiniz, tavrınız ne olurdu?
Yorum yapan herkese teşekkürler.

Kimsenin suçunun cezası başkasına yüklenmemeli, böyle bir durumda sevgilimin ve ailesinin duruşuna bakarım; olaya yaklaşımları nasıl, oh iyi oldu, oğlumuz doğru yaptı kafasındalarsa ayrılım. Bu olayın altında ailenin yetiştirme şekli ve bir can almayı onaylama varsa oğullarından uzak dururum çünkü o da o şekilde yetişmiştir. Bu sizin gözlemlemeniz tartmanız gereken bir durum

Benim bir akrabam kocası tarafından katledildi. Şimdi o çocuklar açısından bakarsak 'katilin kızı, katılın oğlu' oluyorlar. Kimse katilin çocuğuyla evlenmek istemez. Ama öte yandan o çocukların hiç bir suçları yok. Zaten başka bir taraftan bakınca maktül de anneleri :KK43: yani böyle düşününce bir başkasının suçu yüzünden ben güvendiğim birini terketmezdim.
Ama öte yandan da çocuklarımın katil amcaları olmasını istemezdim, pis bir katilin elini kolunu sallayarak benim evime gelmesinden,yatıya kalmasindan , düğünde cenazede hep yüzünü görmekten rahatsız olurdum...
Çok zor valla işin. Erkek arkadaşın da çok ataerkilse, kıskançsa, 'aşkına ölürüm,sensiz ölürüm,seni kaybedersem yaşayamam' tarzı cümleler kuruyorsa kaç ama kendi halinde bir adamsa bir bak bakalım...ailen falan ne diyor?
Ben de kimseyi başkasının suçlarından ötürü günah keçisi yapmayı istemiyorum ancak o kişiyle bağımın olması hem düşündürüyor hem de korkutuyor. Uzak bi akraba olsaydı yine bir nebze daha katlanılabilirdi ancak böylesi bilemiyorum ya iki ucu b*klu değnek gibi hissettiriyor.
Ailem karışmıyor, zor diyorlar onun dışında ihtimalleri konuşuyoruz ancak bir sonuca varamıyorum.

Kimsenin suçunun cezası başkasına yüklenmemeli, böyle bir durumda sevgilimin ve ailesinin duruşuna bakarım; olaya yaklaşımları nasıl, oh iyi oldu, oğlumuz doğru yaptı kafasındalarsa ayrılım. Bu olayın altında ailenin yetiştirme şekli ve bir can almayı onaylama varsa oğullarından uzak dururum çünkü o da o şekilde yetişmiştir. Bu sizin gözlemlemeniz tartmanız gereken bir durum
Ailesiyle iletişim halinde değilim, farklı şehirlerdeyiz. Uzaktan iki cümleyle anlayamıyorum o yüzden tavırlarını. Gözlemleyebileceğim tek kişi erkek arkadaşım, onunda böyle bi konu hakkında olumsuz yönünü bu zamana kadar hiç görmedim ama yine de emin olamıyorum.

Ailesiyle iletişim halinde değilim, farklı şehirlerdeyiz. Uzaktan iki cümleyle anlayamıyorum o yüzden tavırlarını. Gözlemleyebileceğim tek kişi erkek arkadaşım, onunda böyle bi konu hakkında olumsuz yönünü bu zamana kadar hiç görmedim ama yine de emin olamıyorum.
Evlilik konusunda acele etmeyin o zaman, zamana bırakın gözlemleyin

Öldürülen kadın değil yalnız🤨
Değişir mi, değişmez vahşetin cinsiyeti olmaz.

Önceden olsa karsindaki kisi onemli derdim
Ama es ailesi cok cok önemli
Yasamadan bilemedim
Katil olmadiklari halde katlanamiyorum 🤣
Birde katil olsalar nolurdu bilemiyorum
Eve katil amca gelecek çok zor
Uzaktan degil ki hadi gorusmeyelim desen
Benim esimin buyuk abisi cok gorgusuz onu yilda belli günlerde görmeye bile tahammul edemiyorum 😐
Ay bir de katil olsa hep çıldırırdım

Sevgilimle ayrılmazdım. Kardeşine de bir anlık sinirle değmeyecek insanlar için hayatı mahvoldu diye üzülürdüm.

En önemli nokta burası bence. Oh iyi oldu haketti, namusunu temizledi vb diyen bir aileyle asla asla işim olmazdı. öte taraftan aile üzgünse boyle bir şeyi nasıl yaptı diyorlarsa onlar da mağdur ve utanç içinde demektir, bu durumda evlenirdim. Ailenin zihniyeti ne iyice anlayın bence.

Hanım efendi aldatırken yakalamış iş üstündeyken yani anlatabildim mi

Erkekler de yakalaniyor pekala. BDV tonla aldatan erkekler dolu. hangi kadin cinayet isliyor? Aldatilmanin sonucu bosanmaktir, cinayet islemek degildir. Aldatan insan olmeyi hak etmez. Aldatan erkekler hayatina devam ediyor ama kadinlar oluyor cunku erkekler oldurmeyi hak goruyor. Lutfen cinayeti normallestirmeyin.

Erkekler de yakalaniyor pekala. BDV tonla aldatan erkekler dolu. hangi kadin cinayet isliyor? Aldatilmanin sonucu bosanmaktir, cinayet islemek degildir. Aldatan insan olmeyi hak etmez. Aldatan erkekler hayatina devam ediyor ama kadinlar oluyor cunku erkekler oldurmeyi hak goruyor. Lutfen cinayeti normallestirmeyin.
Tatlım ne demek istediğimi gayet net açıkladım diye düşünüyorum istersen diğer yorumlarımı da oku he ben dedim diye normalleşicekse de eğer burdan söylüyorum dünyada barış istiyorum bakalım Buda olucak mı 😀işinize bakın iyi akşamlar

Tatlım ne demek istediğimi gayet net açıkladım diye düşünüyorum istersen diğer yorumlarımı da oku he ben dedim diye normalleşicekse de eğer burdan söylüyorum dünyada barış istiyorum bakalım Buda olucak mı 😀işinize bakın iyi akşamlar
Sen dedin diye normalleşecek. Hani kocaya kaçmak isteyen bi üye vardı, herkes '' Kaçmaaaaağğğğ! '' dedi oralı olmadı ama bi tanesi çıkıp dedi ya '' Ay canım ben de kaçtım çok mutluyum şu an ehihihi. '' dedi. O kız da o kadar yorumun arasında onu kale aldı ve kaçtı.

Eşine bir şey yapmamış sanırım ya da yapmaya fırsat bulamadı bilemiyorum çünkü adamla boğuştuğu için kendisi de yaralanıp hastaneye kaldırılmış. Ailesiyle farklı şehirlerdeyiz pek iletişimim de yok o yüzden tavırları nasıl bilemiyorum, sadece erkek arkadaşımın söylemlerini kıyaslayabiliyorum.
sımdı gordum bunu
evet suc kısıseldır fakat aılenın kulturu yetıstırme tarzıda cocuk ustunde buyuk etken

Sen dedin diye normalleşecek. Hani kocaya kaçmak isteyen bi üye vardı, herkes '' Kaçmaaaaağğğğ! '' dedi oralı olmadı ama bi tanesi çıkıp dedi ya '' Ay canım ben de kaçtım çok mutluyum şu an ehihihi. '' dedi. O kız da o kadar yorumun arasında onu kale aldı ve kaçtı.

Bahsettiğiniz olaya istinaden söylüyorum o üye bin kişinin bini de kaçmağğğ yazsa kaçacaktı zaten. Yani bunun sorumluluğunu o tek bir kaç diyen üyeye yüklemek hem yanlış hem saçma. Kimse kaç diye akıl vermese de o üye yine kaçacaktı, kafasına koymuştu.

Herkese güzel hafta sonları diliyorum öncelikle.
Sevgilimin kardeşi(erkek), eşi tarafından aldatıldığını görünce adamı orada yaralıyor. Sonrasında adam hastanede hayatını kaybediyor, kendisi de tutuklanıyor.
Bunu sevgilimden duydum, yeni olmuş. Evlilik arifesindeyiz dolayısıyla ne düşüneceğimi şaşırdım. Sevgilimi, kardeşinin hatasıyla yargılamıyorum ancak böyle bir olayın yaşanmış olması da değişik hissettirdi bana, ağır geldi. Siz olsaydınız ne hissederdiniz, tavrınız ne olurdu?
Yorum yapan herkese teşekkürler.
Her suç şahsa aittir.5 parmağın 5 i bir mi?Sizde tavır almayin bence zaten onlar şuan şokta.Ve yapan da sonuçlarını bilse yapmazdi belkide.Değmez tükürüp gecseymis keske.

Kadın cinayet işlemiyor bir yana bir de çoğu affediyor :olamaz:

Back
X