Siz ne düşünürdünüz?

Bahsettiğiniz olaya istinaden söylüyorum o üye bin kişinin bini de kaçmağğğ yazsa kaçacaktı zaten. Yani bunun sorumluluğunu o tek bir kaç diyen üyeye yüklemek hem yanlış hem saçma. Kimse kaç diye akıl vermese de o üye yine kaçacaktı, kafasına koymuştu.
Orası doğru, zaten dediğini yapacaktı. O kadar yorumun arasından olumlu bir yorum görmek kafasını rahatlattı işte, dedi '' Aa bi tane yapabilen var, ben niye yapamayayım.? '' O ona inanmak istiyordu, biz ne desek faydasızdı, bi tane güzel örnek buldu kafası rahat etti. Ben kocamla internetten tanıştım, ama İnternetten tanışıp da mağdur olan tonla insan var. Ben bunları görüp de '' Ay canım ben de İnternette buldum kocayı, çok mutluyum. '' diyemem. Rahat uyuyamam.

Orası doğru, zaten dediğini yapacaktı. O kadar yorumun arasından olumlu bir yorum görmek kafasını rahatlattı işte, dedi '' Aa bi tane yapabilen var, ben niye yapamayayım.? '' O ona inanmak istiyordu, biz ne desek faydasızdı, bi tane güzel örnek buldu kafası rahat etti. Ben kocamla internetten tanıştım, ama İnternetten tanışıp da mağdur olan tonla insan var. Ben bunları görüp de '' Ay canım ben de İnternette buldum kocayı, çok mutluyum. '' diyemem. Rahat uyuyamam.

Yoo diyebilirsiniz. Sonuçta yalan söylemiyor olanı anlatıyorsunuz. Karşı taraf bunu baz alarak hayatıyla ilgili karar veriyorsa sorumluluk tamamen ona ait. İrade diye de bir şey var. Anlatmak istediğim şu o bir tane güzel örneği bulmasının önemi olduğunu düşünmüyorum. Bulmasa da kararını vermişti zaten sizin de onayladığını gibi. O yüzden o tek bir ben kaçtım mutluyum mesajına bütün sorumluluğu yüklemek doğru değil

Yoo diyebilirsiniz. Sonuçta yalan söylemiyor olanı anlatıyorsunuz. Karşı taraf bunu baz alarak hayatıyla ilgili karar veriyorsa sorumluluk tamamen ona ait. İrade diye de bir şey var. Anlatmak istediğim şu o bir tane güzel örneği bulmasının önemi olduğunu düşünmüyorum. Bulmasa da kararını vermişti zaten sizin de onayladığını gibi. O yüzden o tek bir ben kaçtım mutluyum mesajına bütün sorumluluğu yüklemek doğru değil
Haklısınız, yapacağını yapacak insana hep bahane var. Ben durduk yere şahit yazılmak istemem sadece. 🙂

Herkese güzel hafta sonları diliyorum öncelikle.
Sevgilimin kardeşi(erkek), eşi tarafından aldatıldığını görünce adamı orada yaralıyor. Sonrasında adam hastanede hayatını kaybediyor, kendisi de tutuklanıyor.
Bunu sevgilimden duydum, yeni olmuş. Evlilik arifesindeyiz dolayısıyla ne düşüneceğimi şaşırdım. Sevgilimi, kardeşinin hatasıyla yargılamıyorum ancak böyle bir olayın yaşanmış olması da değişik hissettirdi bana, ağır geldi. Siz olsaydınız ne hissederdiniz, tavrınız ne olurdu?
Yorum yapan herkese teşekkürler.

valla aldatma kesinse karısına da ceza verilmeli adamın, karşıdaki adamın ölmesinde onun da suçu var sonuçta. evlilik birliği sözu verip bozan o. bir kişiyi katil edip, birini mezara gönderen de o.
ben olsa sevdiğim insana guveniyosam vazgeçmem ondan, sonuçta cinayet işlemek genetik değil.

valla aldatma kesinse karısına da ceza verilmeli adamın, karşıdaki adamın ölmesinde onun da suçu var sonuçta. evlilik birliği sözu verip bozan o. bir kişiyi katil edip, birini mezara gönderen de o.
ben olsa sevdiğim insana guveniyosam vazgeçmem ondan, sonuçta cinayet işlemek genetik değil.

Zina 1999 yılında suç olmaktan çıkarıldı yalnız. Bu olayda adamın karısının suçu elbette var ama yasal olarak suç işlemiş sayılmaz.

Ya sevgisizlikle ne Alakası var bazen o kadar boş yorum yapılıyor ki adam karısını aldatırken yakalamış bi erkeğin kendine hakim olması kolay bişey değil bu tabi insan korkak ama her okuduğunuz şeyi sevgiye bağlamayın ya

Buraya konu açıyorsun, yorum yapıyoruz beğenmiyorsun. Konuyu açma o zaman.
Iyi geceler :)

Herkese güzel hafta sonları diliyorum öncelikle.
Sevgilimin kardeşi(erkek), eşi tarafından aldatıldığını görünce adamı orada yaralıyor. Sonrasında adam hastanede hayatını kaybediyor, kendisi de tutuklanıyor.
Bunu sevgilimden duydum, yeni olmuş. Evlilik arifesindeyiz dolayısıyla ne düşüneceğimi şaşırdım. Sevgilimi, kardeşinin hatasıyla yargılamıyorum ancak böyle bir olayın yaşanmış olması da değişik hissettirdi bana, ağır geldi. Siz olsaydınız ne hissederdiniz, tavrınız ne olurdu?
Yorum yapan herkese teşekkürler.
cinayetin nedeni nasılı olmaz. ama suç bireyseldir. 2 kardeşin ikisi de birbirinden farklı bireyler. başka karakterler. bence bağımsız değerlendirilmeli.

Zina 1999 yılında suç olmaktan çıkarıldı yalnız. Bu olayda adamın karısının suçu elbette var ama yasal olarak suç işlemiş sayılmaz.

yasal olarak demiyorum zaten şu an suç olmadığını biliyorum, keşke tekrar suç kapsamına alınsa, ne evliyken aldatıyosun, boşan ne halt yaparsan yap, iki yetişkin kim karışır, evliyken aldatanlar gerçekten suça zemin hazırlamaktan cezalandırılmalı. hiç olmadı kavgayla bitecek bir sureç bu, hiç olmadı çocuk varsa çocuğun psikolojisinin bozulmasıyla bitecek bir sureç. kadın elini kolunu sallaya sallaya gidememeli kendi hayatına bakamamalı iki kişinin hayatını mahvettikten sonra. adam aynı şeyi yapsa aynısı adam için de geçerli.

Sen dedin diye normalleşecek. Hani kocaya kaçmak isteyen bi üye vardı, herkes '' Kaçmaaaaağğğğ! '' dedi oralı olmadı ama bi tanesi çıkıp dedi ya '' Ay canım ben de kaçtım çok mutluyum şu an ehihihi. '' dedi. O kız da o kadar yorumun arasında onu kale aldı ve kaçtı.
Erkekler yorumumu okuyor mu

Bende korkardım. Bızım akrabalardada cok aldatılan oldukı hepsı sozde asarım keserım dıye gecınenler ama yınede oyle bısey yapmadılar. Cınayet işlemek degısık demekkı ofke kontrolu yok nısanlında aynı kandan soydan ben korkardım yanı

Back
X