siz ne düşünürdünüz?

takeiteasy1907

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
2.283
9.038
358
Önceden 110 kiloydum haliyle kimse yüzüme bakmıyordu diyetle 72 kiloya indim ve hayatıma biri girdi.Aramız aslında iyi hani ne istersem yapar en güzel yerlere götürür tüm haftasonunu bana ayırır ama bu zamana kadar öyle romantik hiç bir şey yapmadı bir çiçek bile almadı.Geçen gün bana ilk kez bugün çok güzel olmuşsun dedi tabi ben de hemen her zamanki halim dedim gülerek o da yok dün öyle değildin falan dedi şok oldum.Ben de bu lafına bozuldum diyete başlıyorum diye mesaj attım aksam.O da hayatım benim için diyet yapmana gerek yok.Senle açık konusayım her erkek cok guzel,ince bellı,kalçası yuvarlak yaşı küçük bir bır kadın hayal eder(kendısı 30 ben 24 yasındayım).Bu tüm erkeklerde olan bir şeydir ama ben senle mutluyum dedi.Tabı ben sınırlendım madem oyle neden benlesın gıt hayalındekı gibi birini bul dedim abarttım mı bilmiyorum.Sağlıklı düşünemiyorum bu aralar sağlık sorunlarım da var o yüzden olumlu veya olumsuz fikirlerinize ihtiyacım var.

Önceden 110 kiloydum haliyle kimse yüzüme bakmıyordu diyetle 72 kiloya indim ve hayatıma biri girdi.Aramız aslında iyi hani ne istersem yapar en güzel yerlere götürür tüm haftasonunu bana ayırır ama bu zamana kadar öyle romantik hiç bir şey yapmadı bir çiçek bile almadı.Geçen gün bana ilk kez bugün çok güzel olmuşsun dedi tabi ben de hemen her zamanki halim dedim gülerek o da yok dün öyle değildin falan dedi şok oldum.Ben de bu lafına bozuldum diyete başlıyorum diye mesaj attım aksam.O da hayatım benim için diyet yapmana gerek yok.Senle açık konusayım her erkek cok guzel,ince bellı,kalçası yuvarlak yaşı küçük bir bır kadın hayal eder(kendısı 30 ben 24 yasındayım).Bu tüm erkeklerde olan bir şeydir ama ben senle mutluyum dedi.Tabı ben sınırlendım madem oyle neden benlesın gıt hayalındekı gibi birini bul dedim abarttım mı bilmiyorum.Sağlıklı düşünemiyorum bu aralar sağlık sorunlarım da var o yüzden olumlu veya olumsuz fikirlerinize ihtiyacım var.

aslında sevgılın kötü bişi dememiş tabı daha hassas olmalı ama napalım erkekler böle sende alınıp kırılıp durma bende güzel bı kadın görsem begenırım ne varkı herkes manken olamaz hırsla zayıflamaya dıyete falan kalkısıp kendını ve psıkolojını yıpratma bazı erkekler çok fazla ıltıfatı incelıgı bılmezler gereksız bulurlaryıne zayıflayım dıyosan güzelce düşünüp yavas yavas ver kendıne bak güzel oldugundan kendınden emın ol sevgılıne de ben güzelmıyım benı nasıl olsam daha cok begenırsın gıbılerınden konuşma.....birbiriniziüzmeyın....

Çok zayıflamışsın,ve bu kadar fazla kilo veren insanların psikolojik problemleri ortaya çıkmaya başlıyor
Ben de yaşadım aynısını,herkes sana bedenin için bakıyor gibi geliyor,hala kendini beğenmiyorsun.
İğrenç bir psikolojiye düşüyor insan bu kadar kilo verince.Onu çok iyi anlıyorum.
Erkek arkadasına gelince,senden memnun olduğunu söylemiş.Biraz da sapık bir anına gelmiş victorya secret meleği hayal ederken sana mesaj atmış sanırım :)
Çok sert tepki vermene gerek yok bence.Bir iki hareketeni daha görürsen o zaman düşün sorgula ilişkini.

Her erkek cok guzel,ince bellı,kalçası yuvarlak yaşı küçük bir bır kadın hayal eder ne demek ya haklısın bence alınmakla.
Ama tutupta onun için diyette girme beğenmiyorsan başka kapıya de olsun bitsin.

aslında sevgılın kötü bişi dememiş tabı daha hassas olmalı ama napalım erkekler böle sende alınıp kırılıp durma bende güzel bı kadın görsem begenırım ne varkı herkes manken olamaz hırsla zayıflamaya dıyete falan kalkısıp kendını ve psıkolojını yıpratma bazı erkekler çok fazla ıltıfatı incelıgı bılmezler gereksız bulurlaryıne zayıflayım dıyosan güzelce düşünüp yavas yavas ver kendıne bak güzel oldugundan kendınden emın ol sevgılıne de ben güzelmıyım benı nasıl olsam daha cok begenırsın gıbılerınden konuşma.....birbiriniziüzmeyın....

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için önceden yavaş yavaş kilo verdim acelem yok dedim ama evet şu an biraz hırslandım sanırım o da psikolojimi etkiledi biraz her şeye alınan biri oldum.Yavaş yavaş vermeye devam edecem :)

Çok zayıflamışsın,ve bu kadar fazla kilo veren insanların psikolojik problemleri ortaya çıkmaya başlıyor
Ben de yaşadım aynısını,herkes sana bedenin için bakıyor gibi geliyor,hala kendini beğenmiyorsun.
İğrenç bir psikolojiye düşüyor insan bu kadar kilo verince.Onu çok iyi anlıyorum.
Erkek arkadasına gelince,senden memnun olduğunu söylemiş.Biraz da sapık bir anına gelmiş victorya secret meleği hayal ederken sana mesaj atmış sanırım :)
Çok sert tepki vermene gerek yok bence.Bir iki hareketeni daha görürsen o zaman düşün sorgula ilişkini.

Evet su an öyle hissediyorum hala 110 kiloymuşum gibi geliyor o yüzden kilo konularında çok hassas biri oldum.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Her erkek cok guzel,ince bellı,kalçası yuvarlak yaşı küçük bir bır kadın hayal eder ne demek ya haklısın bence alınmakla.
Ama tutupta onun için diyette girme beğenmiyorsan başka kapıya de olsun bitsin.

Başka kapıya dedim zaten ama beni yanlış anladın falan dedi kilo konusu olunca başka bir insan oluyorum o yüzden sizin de fikirlerinizi almak istedim çok teşekkürler :)

Yuh... Patavatsiza bak. Yol ver gitsin. Daha iyisini hakediyorsun. Brad Pitt'i buldum seninle isim kalmadi dersin.

Yalniz sunu da ekleyeyim: Bir erkekle ciktiginda ona "kilomdan, suyumdan, buyumdan rahatsizim" deme. O aslinda farkinda olmasa bile sen onun aklina sokmus olursun.

Son düzenleme:
Evet su an öyle hissediyorum hala 110 kiloymuşum gibi geliyor o yüzden kilo konularında çok hassas biri oldum.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Çok çok iyi anlıyorum seni :)
Hem kendine mükemmel bir güven duyup hem de aynı anda kendini berbat hissediyorsun.
Yanında kilonun k sından bahsetseler hemen üstüne alınıyorsun.
Kendine güven ama,güvenmesen bile güveniyormuş gibi yap.Unutma ki çok zor bir şey başardın.
Her zaman güzel ol,saçın hep yapılı ojen hep sürülü hep hafif hoş bir makyajın olsun.
Bakımsız evde bile gezinme :) Bunlar çok işe yarar emin ol,kendine güvendikçe sevgilinin gözünde daha üst bir varlık olmaya baslarsın,
bu kendine güvensizliklerin sonucu hem üzülür hem de sevgilini kaybedersin .Rica ederim,benzer şeyler yaşamışız :)

Hem kendine mükemmel bir güven duyup hem de aynı anda kendini berbat hissediyorsun.
Kendine güven ama,güvenmesen bile güveniyormuş gibi yap.Unutma ki çok zor bir şey başardın.
Her zaman güzel ol,saçın hep yapılı ojen hep sürülü hep hafif hoş bir makyajın olsun.
Bakımsız evde bile gezinme :) Bunlar çok işe yarar emin ol,kendine güvendikçe sevgilinin gözünde daha üst bir varlık olmaya baslarsın,
bu kendine güvensizliklerin sonucu hem üzülür hem de sevgilini kaybedersin .Rica ederim,benzer şeyler yaşamışız :)

Çok teşekkürler dikkate alacam bu söylediklerinizi :)

Yuh... Patavatsiza bak. Yol ver gitsin. Daha iyisini hakediyorsun. Brad Pitt'i buldum seninle isim kalmadi dersin.

Yalniz sunu da ekleyeyim: Bir erkekle ciktiginda ona "kilomdan, suyumdan, buyumdan rahatsizim" deme. O aslinda farkinda olmasa bile sen onun aklina sokmus olursun.

verdim zaten aslında ben kilomdan bahsetmiyordum önceden yanında o lafı ettikten sonra aklıma kilom geldi konuda oraya gitti içinde varmış demek ki ben görememişim

Çok teşekkürler dikkate alacam bu söylediklerinizi :)

:) rica ederim,sürekli bakımlı gördüğünde bir de güveninin yerinde olduğunu farkettirdiğinde sana karşı ilgisi artar.Ay ben kiloluyum çirkin miyim dersen seni beğense bile beğenmemeye başlar. O kadar kilo altında ezilmedin de bir adama mı ezdireceksin kendini :)
Hahay ben çok güzel bir şey başardım bana her şey mübah de geç

kadınların hayalleri noolcak pekiiiiiii.......
biz istemezmiyiz kerem bursin fiziğine ve gülüşüne sahip,ibrahim çelikkol suratı taşıyan,uzun boylu,romantik erkek...
ama işte olmuyo..
demekki neymiş elindekiyle konuşurken ağzının ayarını sıkı tutacaksın...
sanki kadın milleti bilmiyo erkeklerin hayallerini bi de gelmiş sevgilisiyle paylaşıyo..
niyet, kötü değil belki ama çok itici beeeeee....
zaten hamileyim olmuşum 88 kilo bi de bunları okudum iyice koptum yeminle...

Abartmışsınız evet.
Her lafın altında bişey arıyorsunuz.
Adam açık açık konuşuyor..
Sonra da cevaba kızıyorsunuz.
Diyete başlayacağım demeye ne gerek var ki..
Başlayın yapın.
Kendiniz için yapın.
Bence erkekler bu tür şeyleri çok sevimsiz buluyorlar.

Önceden 110 kiloydum haliyle kimse yüzüme bakmıyordu diyetle 72 kiloya indim ve hayatıma biri girdi.Aramız aslında iyi hani ne istersem yapar en güzel yerlere götürür tüm haftasonunu bana ayırır ama bu zamana kadar öyle romantik hiç bir şey yapmadı bir çiçek bile almadı.Geçen gün bana ilk kez bugün çok güzel olmuşsun dedi tabi ben de hemen her zamanki halim dedim gülerek o da yok dün öyle değildin falan dedi şok oldum.Ben de bu lafına bozuldum diyete başlıyorum diye mesaj attım aksam.O da hayatım benim için diyet yapmana gerek yok
.Senle açık konusayım her erkek cok guzel,ince bellı,kalçası yuvarlak yaşı küçük bir bır kadın hayal eder(kendısı 30 ben 24 yasındayım).Bu tüm erkeklerde olan bir şeydir ama ben senle mutluyum dedi.Tabı ben sınırlendım madem oyle neden benlesın gıt hayalındekı gibi birini bul dedim abarttım mı bilmiyorum.Sağlıklı düşünemiyorum bu aralar sağlık sorunlarım da var o yüzden olumlu veya olumsuz fikirlerinize ihtiyacım var.

24 yaşında gencecik bir kızsınız.
Kaç yaşında kız arıyormuş beyefendi?
Çocuktan falan mı bahsediyor anlamadım ki?:44:
Duyanda 30-35 yaşında olgun bir bayan var karşısında sanır.
Gitsin kendisine incecik belli,15-16 yaşında çocuk bulsun bırakın da.
Sizi üzmesine izin vermeyin.

adam sadece bir gerçeği dile getirmiş.
ha bunu demesi kabalık ama dile getirmese bile oda tüm erkekler gibi böyle düşünür.
yani her erkek ince belli, yuvarlak popolu güzel bir kadın ister ama sedece bazıları dile getirir :9:

24 yaşında gencecik bir kızsınız.
Kaç yaşında kız arıyormuş beyefendi?
Çocuktan falan mı bahsediyor anlamadım ki?:44:
Duyanda 30-35 yaşında olgun bir bayan var karşısında sanır.
Gitsin kendisine incecik belli,15-16 yaşında çocuk bulsun bırakın da.
Sizi üzmesine izin vermeyin.

beni üzen konulardan biride buydu kendimi yaşlı çirkin vs hissettim tabi onun demesiyle öyle olmayacam ama hissettim maalesef

Back
X