siz ne düşünürdünüz?

Ben ılımlı olamayacağım valla

Ne demek kalçası yuvarlak yaşı küçük? Delinin zoruna bak

Resmen; "Ben yaşı küçük, kalçası iri, göğüsleri dolgun arıyordum ama sen denk geldin buna da şükür" demiş.

Sevgilin üzgünüm ama görselci. Sen azıcık bakım yapmasan yüzüne vurmuş

Son düzenleme:
Kadınlarda hep biscolata erkekleri gibi birini arar ama karşılarına hep odun çıkar demende yeterli sibel can da kilolu ama gayet güzel bir kadın boşuna demiyolar erkeklerin hepsi aynı diye sanki kendileri çok yakışıklı mükemmellermiş gibi sevdiği kadınlara kusur buluyolar sen canını sıkma canım bunların fabrika ayarları aynı ben 54 kiloyum ama eşimde güzel hatun görsün kafa takılı bakıo hamurları bu onların senlik bir sorun oldugunu düşünmüorum:ssz:

Üslubu yanlış ama dediği doğru bir yerde bende diyet yapıyorum ,ya sonuçta erkekler çıtı pıtı kız ister bu çok normal ..
Açık söyleyeyim,benimde kilom falan var mesela evet kötü duruyo yüz güzelliği gidiyo ama kilolu bi erkekle sevgili olamazdım(aşık olmazsam eğer) yani ne biliyim kilo konusunda erkeklerin haklı olduğunu düşünüyorum ama söyleme tarzı çok saçma uzun uzun anlatmış bi de:27:

Üslubu yanlış sadece her erkek de her kadında bir olamaz.Hepimizin idealinde bir erkek var aynı şekilde erkeklerinde öyle ama bunu tabi kaba bir şekilde dile getirmiyoruz o ayrı.Bence canım sen fazlasıyla büyük bir başarı elde etmişsin kilolarındna kurtularak seni tebrik ediyorum ama sevgilin öyle konuştu diye de onun için zayıflamaya kalkışma yani.

Back
X