- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi 26merve2626
-
bunları sevgilinde biliyo mu onu hayatından çıkaramayacağını falanAh canim benim sagol şekerlik. Ama inanir misin hiç yapabileceğimi sanmıyorum. Bir baska kadinla aldatsa dahi giidp konusmam. Sonuçta karsi taraf beni ilgilendirmez. Ama arkadasi beni biliyordu kac senedir ciddi oldugumuzuda biliyordu. Kac kere ayni ortamda bulunduk. Sohbetimiz var. Dedim ama yazin piknik gideriz planlari vardi. Belki sevgilimi hemen hayatimdan cikartamadim ama o kisiyi asla gormek bile istemiyorum dedim. Soyle bunu ona dedim gorursem yuzune bende dicem.
Şu yazdığınıza göre emine arkadaşının değil sizin sevgilinizin , sözlünüzün tanıdığı oluyor ben ilk önce emineyi siz zannetmiştim .Ama siz değilmişsiniz .
Ah canim benim sagol şekerlik. Ama inanir misin hiç yapabileceğimi sanmıyorum. Bir baska kadinla aldatsa dahi giidp konusmam. Sonuçta karsi taraf beni ilgilendirmez. Ama arkadasi beni biliyordu kac senedir ciddi oldugumuzuda biliyordu. Kac kere ayni ortamda bulunduk. Sohbetimiz var. Dedim ama yazin piknik gideriz planlari vardi. Belki sevgilimi hemen hayatimdan cikartamadim ama o kisiyi asla gormek bile istemiyorum dedim. Soyle bunu ona dedim gorursem yuzune bende dicem.
bunları sevgilinde biliyo mu onu hayatından çıkaramayacağını falanyok eğer öyleyse çooook işin var demektir
gelecekte açacağın konuları görür gibiyim
Haha, rica ederim kiz.
O degilde, her hamlen sevgilinin isine yariyor farkindamisin? O oglani faka bastirip sevgilinin gercek yuzunu gorebilirdin.
Hatta mesela sana sevgilin " ben yapmam oyle seyler, x yapiyor" dediginde bile icinden " insallah bizi yuzlestirmez yaa' diye ici icini kemiriyordu.
Senle o arkdasin konusmasi hrseyi bozardi..
Ve sende tammm, o arkdasa kuserek sevgiline rahat nefes aldirdin.
Ayrica o arkdasla gorusmeyerek neyi saglamaya cslisiyosun? Truva hane icindeyken disaridakilerden korunmak cok anlamsiz..
Bilmiyorum belki huyu belki yapim böyle ama kendime yediremiyorum. Cok da gururluyum hesapta.
İnanmam.
Ayrıca sevgilisi olan o arkadaşa 'banane ne kızı benim kız arkadaşım var zaten' derdi.
Bence ya erkek arkadaşın arkadaşına tepki gösteremeyecek kadar sümsük ya da sana yeteri kadar değer vermiyor.
Asla inanmam bundan sonra şüpheler içinde yaşamak istiyorsaniz devam edinKizlar selam herkese.
Benim uzun zamandir birlikte olduğum sevgilim, sozlum var.
Kendisi ile cok mutluyum ona cok guvenirim yani hic bir kısıtlamam yoktur ona karşı.
Sevgisini pek sözle suprizlerle degilde daha cok yaninda hissettirerek gosteren biri ben buna alistim ve gerçekten sevdigini bildigim icin ilgizligi pek sorun degil.
Bugun buluştuk. Whatsapptan bir arkadasina mesaj atmami istedi isi vardi. Bende atarken hemen ust kisimda "kiz ayarla" diye mesaji farkettim. Baktim konusma şuydu;
-Kanka yarina kiz ayarla (yazan en iyi arkadaşı)
-Sen ayarla.(bizimki)
-Telefon faceye girmiyor sen gir mesaj at.
-Yatiyorum ben.
-O zaman emineye mesaj at yaninda kiz arkadasida getirir.
-Neyse bkrz iyi geceler hadi.
Kizlar konusma bu. Daha once boyle seyini yakalamadim. Ben onu basimdan atmak icin oyle dedim diyor .
Bende sen ayarla diyene kadar bosver ne kizi diyebilirdin dedigimde haklisin diyor. Yapmadım yapmam da basimdan atmak icin diyor.
Arkadasinida taniyorum. Beni blen birisi yani cogu kez beraber takildigimiz insan dedim ona ayri yazıklar olsun sana ayri yaziklar olsun.
Siz olsaniz inanir misiniz ?
Kesinlikle. Nasil da isine gelmistir. Daha once boyle muhabbetler donmese aralarinda cocuk rahat rahat kiz ayarla demez. Ya da dedigi anda sevgilin ne diyosun olm gibi bi tepki verir. Emine cocugun sevgilisi mi bu arada?Haha, rica ederim kiz.
O degilde, her hamlen sevgilinin isine yariyor farkindamisin? O oglani faka bastirip sevgilinin gercek yuzunu gorebilirdin.
Hatta mesela sana sevgilin " ben yapmam oyle seyler, x yapiyor" dediginde bile icinden " insallah bizi yuzlestirmez yaa' diye ici icini kemiriyordu.
Senle o arkdasin konusmasi hrseyi bozardi..
Ve sende tammm, o arkdasa kuserek sevgiline rahat nefes aldirdin.
Ayrica o arkdasla gorusmeyerek neyi saglamaya cslisiyosun? Truva hane icindeyken disaridakilerden korunmak cok anlamsiz..
26merve2626 Apaçık ortada, boynuzlanmışsın canım hem de gayet sıradan görünüyor onlara göre yani rutin şeylermiş gibi. Mesajda ismi geçen Emine senin kuma oluyor ve büyük ihtimalle tek geceliktir, bu kız yanında birini daha getirecekmiş ki sevgiline mesaj yazan hıyarto tek kalmasın diye. İnş. inanıp da sindirmezsin.
sadece basimdan attim uykum vardi sanki mesaj attim uğraştım merak mi ettim diyor. Hakli orlarda yatıyorum iyi geceler deyip durmuş. Yapcak olsam kac yasindayim 17 yasinda ergen kizi napayim ben yanimda kardesim diyemi gezdircem diyor. Onda da hak verdim. Oda bana hak versi oyle dememem gerekti bir daha dediklerime dikkat edicem dedi. Birbirimize hak veriştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?