• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düşünürdünüz?

Sevgiliyken senin adina endişelenip yapmistir diye düşünüyorum. Çünkü anladigim kadariyla esin ilk baslarda biraz daha farkli bir durumdaydi bir konuda yorumunda boyle yazmıştın. O yüzden yapmıştır bence. Sonra da unutmustur. Belki de abin yapmıştır..

işte sorun şu ki yastığının altından çıktı
9 senedir saklaması acayip değil mi?
kenara bi yere koymuş olsa anlıycam unutmuştur diycem ama...

Babanızın kişiliğini bilmiyorum ama üste çıkma huyu varsa belki kızabilir,hatta sizi suçlu bile çıkarabilir.Bazı insanlarda var bu yetenek.
Eğer öyleyse bir süre sessiz kalın ama soğuk davranın babanızla aranıza mesafe koyun,daha sakin bir zamanda bu konuyla ilgili konuşursunuz.

babam tam dediklerinizi yapacak bir karakter
bunlar ne hesap sorsam eşimle benim 11 senelik geçmişimden başlayıp beni suçlu çıkarır diye korkuyorum

işte sorun şu ki yastığının altından çıktı
9 senedir saklaması acayip değil mi?
kenara bi yere koymuş olsa anlıycam unutmuştur diycem ama...

Yani ne biliyim sürekli bakmasi normal degil bence. O yüzden o ihtimali düşünmezdim ben. Hani belki bisey bakmak icin girdigi odada eline geldi, sonra da birisi gelince apar topar oraya sokusturuverdi.. olamaz mı?

Bayram için babamın evine geldim.
Babamın kendi başına kullandığı odasını toplarken bir tomar kağıt elime geçti. Ucundan kendi fotoğrafımı görünce "bu ne yaa?" dedim açtım baktım.

Eşimle bundan 8-9 sene önceki SEVGİLİYKEN çektirdiğimiz sarmaş dolaş fotoğraflarımız, maillerimiz, özel yazışmalarımız ki içlerinde gerçekten özel şeyler vardır. (casus programlarla takip edilmişim anladığım kadarıyla) içeriklerine bakmadım. babam adına ben utandığımdan.

Adam resmen benim bütün özel hayatımı başucu kitabı yapmış. Ortalık yerde olduğundan anlıyorum ki sürekli açıp açıp bunlara bakıyor.

Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?

Babanıza biri yollamış olabilir mi?

babam tam dediklerinizi yapacak bir karakter
bunlar ne hesap sorsam eşimle benim 11 senelik geçmişimden başlayıp beni suçlu çıkarır diye korkuyorum

Yani her ne kadar iğrenç bir durum olsa da bir süre sessiz kalmanız taraftarıyım öyleyse.
Babanız sizi suçlu çıkarıp üzerine bir de güzel kavga çıkarırsa anneniz çok üzülür çünkü.Üzerinden biraz zaman geçsin hem siz de sakinleşirsiniz biraz ardından bu konuyu konuşun ciddi bir şekilde.Çok çirkin bir şey çünkü bu.

Babanıza biri yollamış olabilir mi?

yok bunları zamanında kendi araştırdığından neredeyse eminim
evdeki bilgisayardan göşüyodum çünkü
kardeşime buldurmuş olması yüksek ihtimal

sorun neden bu kadar yıldır saklayıp sürekli ortalıkta gezdirdiği.

bayram öncesi eşimle gelicez diye çıkarıp okudu anılarını tazeledi sanırım

Ya cok korkunc.
Gercekten tuylerim urperdi.
Bir baba kizinin ve damadinin yillar gecmis olsa da en mahrem fotograflarini gorup konusmalarini okuyor, yetmiyor bir de saklayip, cikti falan alip ekrar tekrar okuyor.
Emege bak!

Ha simdi yatak odanizi dinlemis, gormus ha o zamanki konusmalarinizi okuyup fotolarinizi gormus.
Bir farki yok cunku adam hala sakliyor ve okuyor.
O, o zamandi, yapmis iste, koruma icgudusu falan denecek bir sey de degil bu sebeple.

Gercekten cok korkunc.

Yani ne biliyim sürekli bakmasi normal degil bence. O yüzden o ihtimali düşünmezdim ben. Hani belki bisey bakmak icin girdigi odada eline geldi, sonra da birisi gelince apar topar oraya sokusturuverdi.. olamaz mı?

olabilir tabi bu da bi ihtimal
ama ben neden hala bunları silip atmadığını, sanki bir koz saklar gibi sakladığını anlamıyorum.

gerçi babam bana ben 15 yaşındayken "siz beni okutuyosunuz, ben de kardeşimi okutucam" diye kağıt imzalatıp saklayan ve şimdi önüme koyan "kardeşini neden okutmuyosun" diyen biri.

ama ben neden hala bunları silip atmadığını, sanki bir koz saklar gibi sakladığını anlamıyorum.

gerçi babam bana ben 15 yaşındayken "siz beni okutuyosunuz, ben de kardeşimi okutucam" diye kağıt imzalatıp saklayan ve şimdi önüme koyan "kardeşini neden okutmuyosun" diyen biri.

At o halde sen de o belgeleri. Ciddi söylüyorum. At parcalayip cöpe, ya da dışarıdaki bir çöpe at.

Baban biraz değişik geldi bana da..

O belgeleri al oradan
Giderkende yanında götür
Tartışmaya girme sesini yükseltebilir seni suçlu çıkarmak için
Annen duyar ve üzülür
Yanlız kaldığında zamanında araştırıp çıkarmasını anlayabileceğini ama bunca yıldır neden sakladığına anlam veremediğini ve üzüldüğünü söyle

Şaka mı,bu ne ya ?
Kardeşinizi dünyaya siz mi getirdiniz,size böyle bir sorumluluk yıkmaya hakkı yok,babanız ciddi manada garip afedersiniz haddimi aşıyorum belki ama.
Kesinlikle bir süre sonra konuşun,baya bir mesafe koyun,yaptığından/söylediklerinden pişman olmadığı sürecede fazla konuşmayın.

Zeytin babanın normalde sana yaklaşımı nasıldı evlenmeden? Aşırı düşkün müydü? (Baba kiz ilskiniz) Soruyorum bu yüzden hazmedemiyor olabilir .davranışlari nasıldı? İyi bir baba ve kizmiydiniz? Gerçekten rahatsız edici bir durum.

Ya cok korkunc.
Gercekten tuylerim urperdi.
Bir baba kizinin ve damadinin yillar gecmis olsa da en mahrem fotograflarini gorup konusmalarini okuyor, yetmiyor bir de saklayip, cikti falan alip ekrar tekrar okuyor.
Emege bak!

Ha simdi yatak odanizi dinlemis, gormus ha o zamanki konusmalarinizi okuyup fotolarinizi gormus.
Bir farki yok cunku adam hala sakliyor ve okuyor.
O, o zamandi, yapmis iste, koruma icgudusu falan denecek bir sey de degil bu sebeple.

Gercekten cok korkunc.

bence de çok saygısızca ve korkunç
:(
kendimi çıplak kalmış gibi hissediyorum

Baban tuhaf geldi bana canım yani takıntılı mi desem psikolojik bir hastalığı varmı davranışları falan genelde nasıldı sen evlenmeden ?Anneciğine konusabiliyor mu?

Cidden çok korkunç. Biraz teknolojiden anlasa tam olarak benim babamın yapacağı şey.
Sizin eve geleceğinizi biliyosa acaba görmeniz için bilerek mi bıraktı ortaya hani bak ben biliyorum demek için.. Bilemedim ya çok saçma. Kağıtları yok et bence

Tövbe tövbe... Fesatlık algılayıcılarımın kusuruna bakmayın.
Zira pek normal şeyler düşünmüyorum şu an...
Annenizin durumu yüzünden görmezden gelin ama bence gördüğünüz anlaşılsın diye de alın, atın o belgeleri veya fotoğrafları her neyse...

Görmezden gelin deyip, gördüğünüz anlaşılsın demişim biraz çelişkili oldu. Ancak kavga çıkarmayın demek istedim. Olay çıkmasın ama yok edin o belgeleri.

Back
X