• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düşünürdünüz?

At o halde sen de o belgeleri. Ciddi söylüyorum. At parcalayip cöpe, ya da dışarıdaki bir çöpe at.

Baban biraz değişik geldi bana da..

tatil bitişinde alıp yanımda götüreyim bari

O belgeleri al oradan
Giderkende yanında götür
Tartışmaya girme sesini yükseltebilir seni suçlu çıkarmak için
Annen duyar ve üzülür
Yanlız kaldığında zamanında araştırıp çıkarmasını anlayabileceğini ama bunca yıldır neden sakladığına anlam veremediğini ve üzüldüğünü söyle

bunu mutlaka sonrasında söyleyeceğim :(

Şaka mı,bu ne ya ?
Kardeşinizi dünyaya siz mi getirdiniz,size böyle bir sorumluluk yıkmaya hakkı yok,babanız ciddi manada garip afedersiniz haddimi aşıyorum belki ama.
Kesinlikle bir süre sonra konuşun,baya bir mesafe koyun,yaptığından/söylediklerinden pişman olmadığı sürecede fazla konuşmayın.

yok estağfurullah
bence de babam çok garip biri
bana karşı iyi niyetli olduğuna artık inanmıyorum
bu çok acı bişey

Hepsini al birsey demeden babana haber de verme.

öyle yapacağım...

Zeytin babanın normalde sana yaklaşımı nasıldı evlenmeden? Aşırı düşkün müydü? (Baba kiz ilskiniz) Soruyorum bu yüzden hazmedemiyor olabilir .davranışlari nasıldı? İyi bir baba ve kizmiydiniz? Gerçekten rahatsız edici bir durum.

babam çok geç çocuk sahibi olmuş
bana çok düşkündü çocukken
lise sonda eşimle tanıştığımdan beri aramız iyi değil
çünkü hiç yakıştıramadı bana sevgilim olmasını ve de sonra evlenmemi
öyle kötü gitti her şey işte
şimdi görünürde iyiyiz

Ne dusunecegimi şaşırdım.. evlenmissin bide bekarken suphelendi onun için çıkarttı desem saçma yuvani kurmussun niye boyle bi gerek duymuş oldugunu aklim almadi

Babanızın psikolojik bi rahatsızlığı var sanırım.

Böyle birşeyi normal düşünen bi insan yapmaz çünkü

Bayram için babamın evine geldim.
Babamın kendi başına kullandığı odasını toplarken bir tomar kağıt elime geçti. Ucundan kendi fotoğrafımı görünce "bu ne yaa?" dedim açtım baktım.

Eşimle bundan 8-9 sene önceki SEVGİLİYKEN çektirdiğimiz sarmaş dolaş fotoğraflarımız, maillerimiz, özel yazışmalarımız ki içlerinde gerçekten özel şeyler vardır. (casus programlarla takip edilmişim anladığım kadarıyla) içeriklerine bakmadım. babam adına ben utandığımdan.

Adam resmen benim bütün özel hayatımı başucu kitabı yapmış. Ortalık yerde olduğundan anlıyorum ki sürekli açıp açıp bunlara bakıyor.

Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?
Enteresan gercekten :110:bunu yıllardır saklayıp okumasindaki amac ne acaba??ben ömrümde böyle bisey ne gördüm ne duydumEn Büyük KK

Annen konusabiliyor mu?

hayır anlıyor ama konuşamıyor

Cidden çok korkunç. Biraz teknolojiden anlasa tam olarak benim babamın yapacağı şey.
Sizin eve geleceğinizi biliyosa acaba görmeniz için bilerek mi bıraktı ortaya hani bak ben biliyorum demek için.. Bilemedim ya çok saçma. Kağıtları yok et bence

nasıl babalar varmış bizde... :/

Tövbe tövbe... Fesatlık algılayıcılarımın kusuruna bakmayın.
Zira pek normal şeyler düşünmüyorum şu an...
Annenizin durumu yüzünden görmezden gelin ama bence gördüğünüz anlaşılsın diye de alın, atın o belgeleri veya fotoğrafları her neyse...

Görmezden gelin deyip, gördüğünüz anlaşılsın demişim biraz çelişkili oldu. Ancak kavga çıkarmayın demek istedim. Olay çıkmasın ama yok edin o belgeleri.

fesatlık sizde değil babamda :D

ay çok ilginç geldi. hatta üye olduğumdan beri bana en ilginç gelen konu bu galibao_O şok oldum,çok tuhaf. altında her şeyi arardım ben olsamo_O

haha bende daha ne konular var :D eltiler, kaynanalar :D

Allah ıslah etsin. Belgeleri kesinlikle alın ve devamı var mı diye araştırın hiç bişey kalmasın geride. Ve babanızla bu konuyu konuşmalısınız.11 yıl az değil ki insan nasıl kabul edemez? Başka bi durum olabilir altında. Babanızı kırmayın lütfen ne olursa olsun yaşı çok olan bi insanı bundan sonraki hayatında pişmanlıkla yaşatmayın benim düşüncem. Çoook Kırıldığınızı utandığınızı anlatın ama herşeyi öğrenin. Niye yapmış?

Bayram için babamın evine geldim.
Babamın kendi başına kullandığı odasını toplarken bir tomar kağıt elime geçti. Ucundan kendi fotoğrafımı görünce "bu ne yaa?" dedim açtım baktım.

Eşimle bundan 8-9 sene önceki SEVGİLİYKEN çektirdiğimiz sarmaş dolaş fotoğraflarımız, maillerimiz, özel yazışmalarımız ki içlerinde gerçekten özel şeyler vardır. (casus programlarla takip edilmişim anladığım kadarıyla) içeriklerine bakmadım. babam adına ben utandığımdan.

Adam resmen benim bütün özel hayatımı başucu kitabı yapmış. Ortalık yerde olduğundan anlıyorum ki sürekli açıp açıp bunlara bakıyor.

Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?
Casus baba demek ki gaddar baba değilmiş sizi uzaktan koruma altına almış kendince.
Şayet kötü bir baba olsaydı o zaman yazıştığınız kişi şu anda eşiniz olmazdı.
Yani sevgiliniz olduğunu bilip sizin önünüze taş koymamış ve siz evlenmişsiniz ;)
Elbette babanızın yaptığı etik değil fakat benim için sonuç önemli.
Belki de babanız komşu teyzeler gibi fazla meraklı biri? Böyle şeylerden haz alıyordur? Size karşı hoşgörülü iyi niyetli anlayışlı bir babaysa şayet çok fazla takmayın derim.
Ben babamla herşeyi konuşabilirim çekinmem.Böyle birşey görsem gidip babamla konuşur sorardım.Bu yaptıklarının mantıklı bir açıklaması varmı diye?

Ne dusunecegimi şaşırdım.. evlenmissin bide bekarken suphelendi onun için çıkarttı desem saçma yuvani kurmussun niye boyle bi gerek duymuş oldugunu aklim almadi

ben de mavi ekran verdim :/ şok oldum görünce
ya resmen dizilerde kötü karakterlerin yapacağı türden bişey gibi

Babanızın psikolojik bi rahatsızlığı var sanırım.

Böyle birşeyi normal düşünen bi insan yapmaz çünkü

valla insan kızına bunu neden yapar anlamadım

Enteresan gercekten :110:bunu yıllardır saklayıp okumasindaki amac ne acaba??ben ömrümde böyle bisey ne gördüm ne duydumEn Büyük KK

ben de kimseye yapmayacağım yapılmasına müsaade etmeyeceğim bişeyle karşılaştım

Casus baba demek ki gaddar baba değilmiş sizi uzaktan koruma altına almış kendince.
Şayet kötü bir baba olsaydı o zaman yazıştığınız kişi şu anda eşiniz olmazdı.
Yani sevgiliniz olduğunu bilip sizin önünüze taş koymamış ve siz evlenmişsiniz :KK66:
Elbette babanızın yaptığı etik değil fakat benim için sonuç önemli.
Belki de babanız komşu teyzeler gibi fazla meraklı biri? Böyle şeylerden haz alıyordur? Size karşı hoşgörülü iyi niyetli anlayışlı bir babaysa şayet çok fazla takmayın derim.
Ben babamla herşeyi konuşabilirim çekinmem.Böyle birşey görsem gidip babamla konuşur sorardım.Bu yaptıklarının mantıklı bir açıklaması varmı diye?

ben sormadım ki evlenmeme izin veriyor musun diye
evlencem dedim mecbur kaldı kabullenmeye. öyle yapmasam eşimle asla evlenemezdik
beni korumak için o zaman takip etmesini bir derece anlayabiliyorum
haklı bile buluyorum.

ayrılayım diye beklediler yıllarca
ben inatla ayrılmayınca mecbur kaldı göz yumdu evlenmeme
ama her fırsatta eşimle ilişkimi gizlememi yüzüme vurdu

hala sen 8 sene önce böyle demiştin filan diye eşimle konuşmalarımdan alıntılar yapıyodu,.ben de allah allah herhalde bilgisayarda kalmıştı okumuş ya da benden duymuş diyodum meğer arşivinde varmış.

Canım ya baban kinci biri mi? Aklıma takıldı bir baba tamam geç baba olmuş ,düşkün evet tamam seni koruyo takipte kalmış o da guzel ama hala neden ortalikta onlar...aklımda çok farklı oldu...

Bu arada madem senin açığını aradığını düşünüyorsun bence sürekli okumuyor, şimdi sen geldin ya sana karşı elinde koz olsun böyle böyle yapmışsın zamanında demek için sen gelmeden ders(!) Çalışmış adam. .

Babamin yuzune vurmazdim. O kagitlari cope atip imha ederdim. Bakalim o bulamayinca ne yapacak?
öyle yapmaya karar verdim ben de

Canım ya baban kinci biri mi? Aklıma takıldı bir baba tamam geç baba olmuş ,düşkün evet tamam seni koruyo takipte kalmış o da guzel ama hala neden ortalikta onlar...aklımda çok farklı oldu...

babam kinci mi emin değilim ama geçmişte yaşıyor
benim onun yüzünü yere eğdiğimi düşünüyor yıllardır
bunu da sürekli geçmişi gündeme getirerek beni üzerek yapıyor

ben zamanında dürüstçe gittim sevgilim var şu kişi dedim
annem de sütümü helal etmem babana söylerim ayrıl bitir dedi
ben de ayrıldım dedim gizli devam ettim
sonra yakalanınca yalancı oldum
sonra takipler başladı
onlar kısıtladıkça ben daha çok bağlandım daha çok yalan söyledim görüşebilmek için
en son okulu bitirip işe başlayınca da artık ayrılmayacağımı anladılar
babama göre "daha çok rezil olmayalım" diye evlenme isteğime tamam denildi.
sonra da aramız sadece göstermelik iyi oldu.
bana psikolojik olarak sürekli suçlayarak vs eziyet etti
son 6 aydır görünüşte çok iyi ama bu defa da arkamızdan sallıyor eşimle benim.

Kesinlikle al sakla.. biri gelip hesap sorarsa salağa yat..

tatil dönüşü alıp yanımda götürcem

Back
X