Siz ne düşünürdünüz?

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Bayram için babamın evine geldim.
Babamın kendi başına kullandığı odasını toplarken bir tomar kağıt elime geçti. Ucundan kendi fotoğrafımı görünce "bu ne yaa?" dedim açtım baktım.

Eşimle bundan 8-9 sene önceki SEVGİLİYKEN çektirdiğimiz sarmaş dolaş fotoğraflarımız, maillerimiz, özel yazışmalarımız ki içlerinde gerçekten özel şeyler vardır. (casus programlarla takip edilmişim anladığım kadarıyla) içeriklerine bakmadım. babam adına ben utandığımdan.

Adam resmen benim bütün özel hayatımı başucu kitabı yapmış. Ortalık yerde olduğundan anlıyorum ki sürekli açıp açıp bunlara bakıyor.

Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?

Babamla güzel bir kavga ederdim.

Şok oldum şuan.
Başımdan aşağı kaynar sular dökülürdü.
Hesap sorardım. Babamda olsa o benim özelim. Ne cüret ya?

aslında büyük bi kavga çıkarıp şu an evden çıkıp gitmek istiyorum ama evde yatalak annem var
o çok üzülür diye sustum oturdum

benim sadece 1 sevgilim oldu 6 sene görüştük sonra da evlendik 5 senedir de evliyiz
neden hala bu yazıları vs çıktılarını alıp başucunda saklıyor ki anlamıyorum gerçekten!

:KK57:
Eger sevgiliyken suphelenip arastirdi desem gelip yuzunuze vururdu herhalde
Evliyken arastirdi desem aklima kötü kötü seyler geliyo :KK17:
Saka gibi

sevgiliyken araştırdı o kesin
çünkü bana sen böyle demiştin sen böyle yapmıştın diyodu hala kızdığında
ben de baba artık kaç sene geçti unut gitsin diyordum ki neden unutmadığı belli oldu, her gün okuyo heralde

Öncelikle onları ortadan kaldır.. kavgayı da bayramdan sonraya bırakın tadınız kaçmasın..
yaptıklarına bir anlam veremedim. Annem yatalak diyorsun kendi özel hayatı yok diye sizin hayatınızı merak ediyor heralde. .

aslında büyük bi kavga çıkarıp şu an evden çıkıp gitmek istiyorum ama evde yatalak annem var
o çok üzülür diye sustum oturdum

benim sadece 1 sevgilim oldu 6 sene görüştük sonra da evlendik 5 senedir de evliyiz
neden hala bu yazıları vs çıktılarını alıp başucunda saklıyor ki anlamıyorum gerçekten!

Anladım.O kağıtlar duruyor mu hala ? Duruyorsa yırtın,bulamayınca zaten anlar belki utanır.

Çok ilginç.
Neden yıllardır bunlarla ilgileniyor ki?
Yeni evli değildin diye hatırlıyorum.
Ben olsam sorardım.

1 ay sonra 5 senedir evli olacağız
ben de babam neden bana bi çok iyi bi çok kötü davranıyo diyordum
sanırım bu yazıları okuyup okuyup sinirleniyor

çünkü sevgiliyken ayrılmamı istemişlerdi ben de gizli gizli görüşmeye devam etmiştim
18-19 yaşın verdiği ergenlikle de aileme çok kızıyordum ayırmak istediklerinden artık onlar hakkında bişeyler falan yazdım da onları mı saklıyo nedir

Öncelikle onları ortadan kaldır.. kavgayı da bayramdan sonraya bırakın tadınız kaçmasın..
yaptıklarına bir anlam veremedim. Annem yatalak diyorsun kendi özel hayatı yok diye sizin hayatınızı merak ediyor heralde. .

Anladım.O kağıtlar duruyor mu hala ? Duruyorsa yırtın,bulamayınca zaten anlar belki utanır.

valla babam yerine ben utanıp aldığım yere geri koydum
alıp atıyım mı ya bilemedim?
gelip hesap sorar fark ettiğinde bi de.

bana ikide bir senin neler yaptığını, hepsini biliyorum diyodu meğer arşivinde varmış

Zeytincim, annenin durumunu göz önüne alarak görmemiş gibi yap diyorum. Zor, hazmedilemez bişey ama annen daha önemli şu an.
mecburiyetten yine yutacağım gibi sephora
ama içimde bir gram neşe kalmadı
hatta sevgi bile.

neden bir baba kızının açığını arar ki?

mecburiyetten yine yutacağım gibi sephora
ama içimde bir gram neşe kalmadı
hatta sevgi bile.

neden bir baba kızının açığını arar ki?

Bazı babalar öyledir işte, ne yapacaksın kuzum. Mümkün olduğu kadar az görüş, muhatap olma. O eve annen için gidiyorsun bunu unutma.

Bayram için babamın evine geldim.
Babamın kendi başına kullandığı odasını toplarken bir tomar kağıt elime geçti. Ucundan kendi fotoğrafımı görünce "bu ne yaa?" dedim açtım baktım.

Eşimle bundan 8-9 sene önceki SEVGİLİYKEN çektirdiğimiz sarmaş dolaş fotoğraflarımız, maillerimiz, özel yazışmalarımız ki içlerinde gerçekten özel şeyler vardır. (casus programlarla takip edilmişim anladığım kadarıyla) içeriklerine bakmadım. babam adına ben utandığımdan.

Adam resmen benim bütün özel hayatımı başucu kitabı yapmış. Ortalık yerde olduğundan anlıyorum ki sürekli açıp açıp bunlara bakıyor.

Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?
gercek olamayacak kadar igrenc

Sevgiliyken senin adina endişelenip yapmistir diye düşünüyorum. Çünkü anladigim kadariyla esin ilk baslarda biraz daha farkli bir durumdaydi bir konuda yorumunda boyle yazmıştın. O yüzden yapmıştır bence. Sonra da unutmustur. Belki de abin yapmıştır..

valla babam yerine ben utanıp aldığım yere geri koydum
alıp atıyım mı ya bilemedim?
gelip hesap sorar fark ettiğinde bi de.

bana ikide bir senin neler yaptığını, hepsini biliyorum diyodu meğer arşivinde varmış

Babanızın kişiliğini bilmiyorum ama üste çıkma huyu varsa belki kızabilir,hatta sizi suçlu bile çıkarabilir.Bazı insanlarda var bu yetenek.
Eğer öyleyse bir süre sessiz kalın ama soğuk davranın babanızla aranıza mesafe koyun,daha sakin bir zamanda bu konuyla ilgili konuşursunuz.

Boyle birseyi ne amacla yaparki.
hadi sevgiliylen kizim nasil bir insanla diye koruma ic gudusyle bakti desek hala neyi sakliyor.ben olsam sorardim

Back
X