Siz ne dusunursunuz

Siz hic bu adamla iliski yasadiniz mi?
Iliski yasamadiysaniz adam sizi nasil cok sevdi?
Sizi seviyor ama bosanmasina ragmen baskasiyla oluyor!
Bence siz sevdigini dusunuyorsunuz gibi ne dersiniz?
Yasamadik.ben onun yalancisiyim o oyle soyledi ve hissettim bunu.iliski hic olmadi

Bence sen denesem mi diye dusunurken o seni deniyor. Olmazsa seninleyken baskasina cicek yollar, onu dener. Bulunmaz hint kumasi falan bu adam demekki 🤷‍♀️

Benimle gorusmedi.Ben asik oldum dedi.bende reddettim
Yeminle yoruldum
Dur baştan anlatayım

Sonradan boşanmış olması henüz resmi olarak boşanmamışken size aşık olduğunu söylediği gerçeğini değiştirmiyor ki

Oldu mu şimdi?

Ya allah aşkına sadece birazcık mantıklı düşünün zaten gelmek istese karısından ilk boşandığı anda başka kadın yerine size koşardı bunu da mı düşünemiyorsunuz ??? Etrafınızda hiç mi erkek kalmadı?? Bu kadar mı muhtaçsınız bir ilişki yaşamaya?? Hayret gerçekten.
arkadas belki muhtacim tey allahim ya belki kalmadi.Asagilamaya yer aramayin insanlari.

Yasamadik.ben onun yalancisiyim o oyle soyledi ve hissettim bunu.iliski hic olmadi
Bana cok guvenebileceginiz bir insanmis gibi gelmedi acikcasi.
Cunku sevgi paylastikca olan ve cogalan bir duygu. Iliski yasamdan sevmek...bilemedim acikcasi.
Ama vazgecin olmaz,karisi varken baskasina herhangi bir duygu besleyen insana nasil guvenebilirsiniz ya da guvenebilir misiniz?

Yeminle yoruldum
Dur baştan anlatayım

Sonradan boşanmış olması henüz resmi olarak boşanmamışken size aşık olduğunu söylediği gerçeğini değiştirmiyor ki

Oldu mu şimdi?
Insanlar evliyken duygularini aldirmiyorlar.Esini kandirio devam etse haklisin.ama adam bosandi.

Insanlar evliyken duygularini aldirmiyorlar.Esini kandirio devam etse haklisin.ama adam bosandi.
İnsanlar evliyken duygularını aldırmıyorlar mı?
Olduu o zaman
Benden bu kadar 👍
Mutlaka deneyin bence o zaman bu kadar yıl sizden vazgeçmemiş sonuçta

Ama bosanmadan once size asigim demis yanlis miyim??Siz bu dusuncedeysiniz zaten diyebilecegimiz hic bir sey yok!!! Evlendiginiz zaman allah korusun kocaniz bir halt yediginde ayni dusuncede olmayacaginizi temenni etmekten baska soyleyecek sozum yok. Zira bir genc kizin bu dusuncede olmasi cok uzucu...

Çok ilgisi var. Bu adam evliyken sizinle görüşmeye çalışmış. Neden sizinle deneyince başkasıyla görüşmesin söyler misiniz?
Bu bir sorun değil konu sahibi için anladığım kadarıyla
Evliler duygularını aldırmıyorlar sonuçta dedi üstlerde
Sevgililer zaten aldırmıyor yani duygularını.

Sende zaten o ışığı görmüş ki çiçek gönderebiliyor.
Evli olduğu için reddettiğin adam boşanınca sana gelmemiş.
Sana aşık olsaydı o zaman gelirdi.
Sevdiği kadın onu terkedince, neden terkettiyse artık, sen hazır bekliyorsun diye sana yamanmaya çalışıyor.
İki kadın tarafından terkedilmiş. o da senin bildiğin iki. Bilmediklerin de olabilir.
Boşanma ve terkedilme nedeni belki gözü dışarda olmasıydı.

iki gündür şu evli adamların başka kadınlara yazmasından ve bu kadınlarında olayı normalleştirmesinden gına geldi :KK52: NORMAL DEĞİL. bunun nesini anlamıyorsunuz. yok duygularını aldırmamışmış.. o zaman boşanır sonra gelir sana yazar hala evliyken değil. bir de reddettim diyorsunuz. çiçek alınca bu hikaye romantikleşmiyor. lütfen gözünüzü biraz açın. evliyken size yazdıysa, sizle denerken bir başkasına yazar.. sizle evliyken başkasına gider

Sende zaten o ışığı görmüş ki çiçek gönderebiliyor.
Evli olduğu için reddettiğin adam boşanınca sana gelmemiş.
Sana aşık olsaydı o zaman gelirdi.
Sevdiği kadın onu terkedince, neden terkettiyse artık, sen hazır bekliyorsun diye sana yamanmaya çalışıyor.
İki kadın tarafından terkedilmiş. o da senin bildiğin iki. Bilmediklerin de olabilir.
Boşanma ve terkedilme nedeni belki gözü dışarda olmasıydı.
Bosanma nedenini sormadim hic bilmiyorum.ben baslamayi duusnmedigim icin ilgilenmedim.terkedilme nedeni kadinin baskasini tercih etmesi.

Back
X