Siz ne dusunursunuz

Sizi çok isteseydi en başta sizle evlendirdi.. Hadi diyelim evlenmedi.. Boşandıktan sonra başka biriyle değil sizle birlikte olurdu.. Şuan onun yaptığı sizi cepte bekletmek.. Belki lazım olur falan diye.. Ben bu şekilde algıladım.. Sizi sevdiği önemsediği falan yok bence..
Beraber olunca sevmez mi tanidikca🤔

Elbette sevebilir .. Ama baştan bu niyetle size yaklaşmayan, tercihini başka kadından yana kullanan bir adamla neden beraber olup deneyeceksiniz ki? Tabi siz bilirsiniz ama bence sinir bozucu.. Madem boşandı neden sizinle görüşmek istediğini söylemedi de sizle denemedi.. Siz bu adama aşık mısınız?? O zaman işler biraz karışır çünkü 😊 Eğer aşıksanız direk yürüyün gurur yapmaya gerek yok ama diğer türlü ben görüşmezdim uğraşamazdım yani..

Cepte olan biriylw bu zamana kadar birlikte olabilirdi.hic kabul etmedim,hic beraber olmadik.cepte olsam 4 yildir hic mi beraber olmazdim.yapmayin...boyle cep mi olur
Ben senin aleyhine konustum madem 4yildir hiç birlikte olmadir karisini boşamış ama başka b kadınla birlikte olmus onu sevmiş kendin diyosun farkındaysan tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı muhabbeti gibi geldi hoş seninle de evliyken konuşmaya çalışmış sen fikir sundun bizde gerçekleri söyledik kusura bakmeycen

Evliyken başkasıyla birlikte olmuş. Şimdi ise senden ışık görse gelir, öyle mi?

Allah aşkına, böyle ahlaksız adamlardan uzak durun. Bunlar gibiler kendisinden başka kimseyi sevemez.

Adamin neyini begenmediniz acaba?yav evlenmis bosanmis adam
Ben de bosandim.sen de bosanabilirsin.her evlilik yurumek zorunda degil.olmayinca olmaz.adam karisini aldatsa haklisin da aldatmadi.bana gelsiginde bosanma asamasindaydi zaten.ben reddettim.bosandi geldi,reddettim.
Yine geldi,vazgecmedi.denemeyeyim mi simdi ben
Madem boşandı ilk sana gelebilirdi kendin diyorsun başkasıyla 1 sene birlikte oldu ve seviyordu biliyorum diye

Sevgisinden bile emin değilsin adamın tanıdıkça sevmesi nasil olur biliyomusun bi süreç olur sevgililik gibi o zaman insanlar birbirine karşı gizler beslerler sizin öyle bi geçmişiniz olmuş adam başkasıyla evlenmiş yetmemiş boşanmış yine bir başkası olmuş hayatında onunla sa olmayınca siz diyosunuz ki beni düşünüyor ama yazmıyor bakın buradaki insanlar sizin kotulugunuzu istemez elbette mutlu olun bosanmak elbette kötü bişey değil anlaşamazsın sevgi biter bosanilir ama senin bahsettigin adam evliyken sana gelmiş bunu göz önünde bulundur boşanmışsın ilki hata olabilir belki ordan ölç düşün oyle karar ver tekrar hayal kırıklığı yasamanı istemem yoksa banane isteyen herkes istediğiyle beraber olsun belki de bir musibet bin nasihatten iyidir kim bilir hakkında hayırlısı olsun

Sadakat kavramini bilmeyen bir adamla mutlu olmak icin bi denemek istiyorsunuz oyle mi?
E hadi buyrun;
Ihanete ugrayinca da buraya gelip aglamayin ama..

Adam ayriyken bosanma asamasinda size yazdi yani dava acildiktan sonra yazdi diye anladim. Sonra siz reddettiniz. Sonra bosandi. Size dedi ki bosandim ben. Siz reddettiniz. Sonra baska bit sevgilisi oldu. Ayrildilar. Simdi size cicek yolluyor.

Eger hikaye boyleyse yani dogru anladiysam. Ve cok icinizde kalacaksa deneyin derim. Ama biraz temkinli yaklasin iyice tanimadan kapilmayin derim.

Adam ayriyken bosanma asamasinda size yazdi yani dava acildiktan sonra yazdi diye anladim. Sonra siz reddettiniz. Sonra bosandi. Size dedi ki bosandim ben. Siz reddettiniz. Sonra baska bit sevgilisi oldu. Ayrildilar. Simdi size cicek yolluyor.

Eger hikaye boyleyse yani dogru anladiysam. Ve cok icinizde kalacaksa deneyin derim. Ama biraz temkinli yaklasin iyice tanimadan kapilmayin derim.
Aynen bu

Bana geldi.ben kabul etnwyince o kadina gitti.o kadin da benden guzel kadin allah var adam.kapildi yani.
Off bu düşünce çok yanlış
"al bu para ananın ak sütü gibi helâl olsun, gittigin yerde kendini ezdirme. bir de güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa..." demiş aşık veysel kadında o kadar güzel değilmiş veysel aşıkmış güzellik önemli değil insan kalbini sevdikten sonra o karşında ki dünyanın en çirkini olsa bil3 gözün başkasını görmez

Off bu düşünce çok yanlış
"al bu para ananın ak sütü gibi helâl olsun, gittigin yerde kendini ezdirme. bir de güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa..." demiş aşık veysel kadında o kadar güzel değilmiş veysel aşıkmış güzellik önemli değil insan kalbini sevdikten sonra o karşında ki dünyanın en çirkini olsa bil3 gözün başkasını görmez
Yaw sevmis iste guzel cirkin sevmis

hanimlar yillar once beni cok seven bir adam vardi.Mutsuz bir evliligi vardi.Ben evli oldugu icin onu reddettim.Sonra bosandi.baska bir kadinla iliskisi oldu,kadini da cok sevdi.biliyorum onu sevdi. Ama kadin terketti.aradan 1 yil gecti ve bana gelmiyor ama dusundugunu hissettiriyor.moralim bozuk olsa yanimdadir.cicegim her özel gunumde gelir.Bi seye ihtiyacim varsa kosar gelir.Biliyorum benden bir isik gorse gelir,bir iliskiye baslariz.
Sizce denemeye deger mi?
Evliyken karısını aldatan adam seni neden aldatmasın ? Adam zaten boşanınca sana değil başka kadına gitmiş sen neden hala kendini önemli sanıyorsun ki? Adam boş zamanlarını değerlendiriyor belli ki seninle. Aklın varsa kaç git bu adamdan.

cıttten soruyorum evlı adamlar da ne var yani. balmı bunlar cogu konularda evlı erkeklerle ask yasanıyor. dıyorum ve koseme cekılıyorum

Back
X