• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Ne Düşünürsünüz

oyledegilboyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
303
-4
28
35
Herkese merhaba.
Hemen konuya girmek istiyorum.Eşim tam bir bilgisayar bağımlısı.Sabah bir otursun gece yatana kadar oturur o kadar.Bana bir şey yapmak ister misin diye sorar gün içinde.film vs eğer hayır dersem kurulur yine pc nin başına.Sürekli oyun ve yabancı dizi izler.

Onun haricinde gerçekten evde her şeye yardımcı çamaşır makinesinin bitti sesini duyunca hemen kalkar asmak için.bulaşıkları benden güzel yerleştirir hatta benim yaptıgımı beğenmez falan.benden daha çok iş yapar genelde.Ama bunlar tolere etmiyor gözümde bu durumu ve inanılmaz üzülüyorum

Dün arkadaşıyla mesajını gördüm.Eşim pc başında kahvaltı yaparken foto atmış(ben yoktum) Hayattan aldığım maksimum zevk falan demiş.Eşimin arkadaşı cumartesi çalışıyor.İyi ki evde değilim eşim evde yok çok sıkılırdım demiş arkadaşı.Eşim ise yok be oğlum mis gibi işte oh falan yazmış.Gerçekten çok üzülüyorum.

Bu sebepten boşanmak istedim öncesinde düzelir gibi oldu ama yine aynı yine aynı.(Bu sebepten boşanılır mı onu da bilmiyorum)

Adam işlere yardım ediyor birde soruyormuş birşey yapmak ister misin diye. Demek ki sizde de enerji yok bilemedim öyle hissettim. Pc başında olmayan da telefonla oynuyor zaten
telefonla oynasın ama yanımda otursun en azından.böyle ayrı odalarda olmak bile kendimi kötü hissettiriyor.konuşmayı pek sevmez zaten

hayır.bu söylediğim hafta sonu için.diğer günlerdr bir şey değişmiyor gelip geçer başına işte.
Anladım,ben çalışmıyor her gün evde oyun oynuyor sandım.
Haftasonu gelmeden çarşamba perşembe gibi hayatım haftasonu plan yapalım mı diye teklif edebilirsiniz.Teşvik edin. Bahane bulup evde oturmak isterse siz kendiniz çıkın gezin program yapın.

Anladım,ben çalışmıyor her gün evde oyun oynuyor sandım.
Haftasonu gelmeden çarşamba perşembe gibi hayatım haftasonu plan yapalım mı diye teklif edebilirsiniz.Teşvik edin. Bahane bulup evde oturmak isterse siz kendiniz çıkın gezin program yapın.
bu aralar ekonomik olarak bayaa sıkıntıdayız.anlıyor bir de bozulduğumu ona rağmen. az önce yanıma gelip yürüyüşe çıkalım mı dedi. sırf bozulduğum için yoksa onun için en mutlu hayat pc başı. bunu değiştiremiyorum.çok konuştuğumda da kafası kaldırmaz falan

bu aralar ekonomik olarak bayaa sıkıntıdayız.anlıyor bir de bozulduğumu ona rağmen. az önce yanıma gelip yürüyüşe çıkalım mı dedi. sırf bozulduğum için yoksa onun için en mutlu hayat pc başı. bunu değiştiremiyorum.çok konuştuğumda da kafası kaldırmaz falan
Ekonomik sıkıntılar erkeklere daha çok koyar,her adımı her planı paralı olarak algıladıkları için,size istediğiniz aktiviteyi yaşatamam,dışarıda gönlünce alışveriş yaptıramam,restoranlara vs yetemem diye depresyona giriyordur.
Hep böyle davranmıyorsa buna bağlıdır,değilse yapısı ev kuşudur

Ekonomik sıkıntılar erkeklere daha çok koyar,her adımı her planı paralı olarak algıladıkları için,size istediğiniz aktiviteyi yaşatamam,dışarıda gönlünce alışveriş yaptıramam,restoranlara vs yetemem diye depresyona giriyordur.
Hep böyle davranmıyorsa buna bağlıdır,değilse yapısı ev kuşudur
evde olmak mutlu ediyor onu zaten hafta içi çalışıyorum kafasında. boşanma konusunda fikrinizi merak ettim

evde olmak mutlu ediyor onu zaten hafta içi çalışıyorum kafasında. boşanma konusunda fikrinizi merak ettim
Sırf bu sebepten boşanmak olur mu hiç. Sizi mutsuz eden başka yönleri yoksa bu problem aşılır,eşiniz öyle oturup konuşamayacağınız birine benzemiyor,yardımcı,anlayışlı demişsiniz.
Beyin olarak yorucu işi varsa hafta sonunu iple çekiyor olabilir,böyle çok insan var.Yetişkin insanlar da oyun oynayabilirler deşarj olmak için.
Hani işsiz güçsüz yatar yer değil.
Arkadaşı ile sohbeti kırıcı olmuş ama pek takılmadım ben,goy goy yapmıştır,biz de bazen yaparız yapmıyor muyuz,eşimiz evde yokken oh hayat varmış diye ayağımızı uzatıp arkadaşlarımıza deriz yani tekim,manikür yapacam,yüz maskesi yapcam ihtiyacım olan şey şu an bu gibi.
Eşinizle bol bol konuşun. Sizi ihmal edip oyun oynamıyormuş,size beraber bir şeyler yapalım mı diye soruyormuş sizden olumsuz cevap alınca oynuyormuş bunu da göz önünde bulundurun lütfen

sormak için soruyor gibi işte. aslında istediği bu değil ki.
Siz bir plan yaptiniz mi hic birlikte o plani uyguladiginizda nasil davrandi hemen eve donelim tavri mi vardi? Evlilik boyle ayri takilmak degil ki siz biraz onun zevklerini paylasin o da sizinkini paylassin istedigi bu degil ki deyip kenara cekilmek dogru degil

Benim yeğenim var böyle bir eşi vardı. Tam sizin anlattığınız gibi, onun da eşi evdeki zamanlarının neredeyse tamamında bilgisayar başında oyun oynuyordu. Her ikisinin de muteber bir mesleği var ve evde de eşit bir şekilde görev dağılımları vardı. Sonra bu yalnızlıklar büyüdü ve bambaşka gerekçeler gözüne batmaya başladı yeğenimin. İki yıl boyunca düzelir diye bekledi ve 2022 sonunda evden ayrıldı yeğenim. Kendi işini kurdu, şu an boşanma evresinde ve bu evlilik beş yıl kadar sürdü.
Kopukluk başlayınca yalnızlık geliyor peşinden ve normal bir hayat içinde farkına bile varmayacağınız küçücük sorunlar büyüyor da büyüyor ardından. Sizin de gidişiniz o yönde. Eşiniz hayattan tat almayı reddediyor sanki. Hadi diyelim fotoğrafının altına yazdığı şey espri olsun. Akabinde arkadaşına verdiği cevaba bakınca, fazlasını da istemeyen bir insan profili çizmiş.
Umarım kendiniz için en doğru yolu bulursunuz.

Back
X