• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Ne Düşünürsünüz

telefonla oynasın ama yanımda otursun en azından.böyle ayrı odalarda olmak bile kendimi kötü hissettiriyor.konuşmayı pek sevmez zaten
Kedi mi bu allah aşkına yanımda dursun.
Kimine göre farklı gelebilir ama bazı insanların da hobisi budur yani. Bütün gün dışarıda bisiklet sürüyor olsa a ama hobi denirdi kesin. Ev işlerinde üzerine düşeni yapıyor, beraber bir şey yapalım mı diye soruyor. E daha ne istiyorsunuz?

Kahvaltı mesajı biraz hoş olmamış ama bu tarz arkadaşlar arasında mesajların abartı içerdiğini düşünüyorum.

Bu yüzden bosanilir mi ya, siz hiç mi arkadaşınizla geyik yapmıyorsunuz??
Benim evli arkadaşlarım bunun on katını falan söyler, güler geçeriz.
Çok alıngan gördüm sizi. Ayrıca neden adamın özel mesajlarını okuyorsunuz? Eğer yüksek şüphesi yoksa eşlerin telefon karistirmasi bence iğrenç bir şey

Bak canım bu sebepten boşanma ama bunu değiştirmekte sizin elinizde, adamın yaptığında birşey yok aslında evde miskinlik yapmayı seviyor ve bu aliskanlik olduğunda vazgeçmesi çok zor oluyor,kendimden biliyorum inan bayılırım evde tek takilayim, miskinlik yapayım ve evde oldukça cikasim gelmiyor...sen de planlar yap illa paralı olmasına gerek yok, haftaici film bul ya da bir muhabbet falan aç inan sen cabaladikca düzelecektir, neden hep ben çabalıyorum diye düşünme eşininki şuan bir alışkanlık ve çok kötü de değil anlayışlı olmaya çalışıyor, bazen ben de diyorum keşke haftasonu evden hiç çıkmasam diye çünkü çok seviyorum evde zaman geçirmeyi... arkadaşıyla yazışmaları hoş değil ama bazen bizler de yapıyoruz ben de mesela bayılırım tek olmaya evde

Bu yüzden bosanilir mi ya, siz hiç mi arkadaşınizla geyik yapmıyorsunuz??
Benim evli arkadaşlarım bunun on katını falan söyler, güler geçeriz.
Çok alıngan gördüm sizi. Ayrıca neden adamın özel mesajlarını okuyorsunuz? Eğer yüksek şüphesi yoksa eşlerin telefon karistirmasi bence iğrenç bir şey
sizin böyle bir eşiniz olsa tavrınız ne olurdu merak ettim doğrusu. gerçekten dışarıdan farklı görünüyor bence.bekar olsam kesin sizin gibi düşünürdüm ama böyle iki kişilik yalnızlıl yaşıyor gibiyim ailem de uzak zaten

Şu eşlerin cep telefonlarını karıştırmayı, arkadaşıyla mesajlarını okumayı bırakın. Gördünüz ne oldu şimdi? Açık aramışsınız bulmuşsunuz da kendinizi üzmekten başka neye yaradı? Yaptığınız çok çirkin bir hareket. Eşiniz size soruyormuş bir şey yapmak ister misin diye yok dediğinizde de bilgisayarın başına geçiyormuş, bu normal geldi bana. Süre fazla, sabahtan gece yatana kadar çok çok uzun. Siz de bazı önerilerde bulunun madem şunu yapalım bunu yapalım diye. Siz de bana hatalı geleniz telefonla oynasın ama ayrı odalarda olmayalım yazmışsınız mesela. Eşinize kendine ait alan bırakmanız lazım

Son düzenleme:
Bence sizinki zevkten sefadan oynamıyor. Gerçeklerden sorumluluklardan kaçmaya çalışıyor. Zor zamanlarda sizin de yaptığınız şeyler yok mu? Ortak bir şey bulun, siz hazırlayın plan yapın, hala gelmiyorsa haklısınız.

Bu sürekli oyun oynayan kafaca hala gençlikte kalmış erkekler evlenince birdenbire büyümüyor haberiniz olsun. Hayat zorluğu, stres, iş güç vs gene bilgisayara kaçar aklını verecek başka bir şey olmazsa

Şu eşlerin cep telefonlarını karıştırmayı, arkadaşıyla mesajlarını okumayı bırakın. Gördünüz ne oldu şimdi? Açık aramışsınız bulmuşsunuz da kendinizi üzmekten başka neye yaradı? Yaptığınız çok çirkin bir hareket. Eşiniz size soruyormuş bir şey yapmak ister misin diye yok dediğinizde de bilgisayarın başına geçiyormuş, bu normal geldi bana. Süre fazla, sabahtan gece yatana kadar çok çok uzun. Siz de bazı önerilerde bulunun madem bunu yapalım bunu yapalım diye. Siz de bana hatalı geleniz telefonla oynasın ama ayrı odalarda olmayalım yazmışsınız mesela. Eşinize kendine ait alan bırakmanız lazım
bütün zamanlar onun zaten :) yapmaktan hoşnut olmayacagı şeyler için zorlamak istemiyorum.canlı müzik falan severim vakti zamanında çok çabaladım gittik falan ama benim burda ne işim var bakışlarını yakalıyorum hoşnut değil . telefonunu alır bakarım ya twitterim yok ondan takip edetim hatta bilit bunu. belki dr benim göreceğimi bilerek yazdı uf bilmiyorum

Gerçekten abartıyorsunuz. Ben kocanızla iletişim kurmadığınızı çıkardım anlattıklarınızdan. Pekala size sorduğunda birlikte plan yapmak istiyorum diyebilirsiniz hatta o sormadan siz söyleyin açıkça, haftasonu şunu yapmak/şuraya gitmek istiyorum. Söyleyince de ayak diriyorsa başka konuşurum ama şu durumda gerçekten sorun görmedim. Mesaja gelince, ay hiç mi arkadaşınızla konuşurken mübalağa etmezsiniz, her yorgunluktan ölüyorum dediğimizde helva mı kavuruyoruz? Konuşun iletişim kurun ve kocanızın telefonunu karıştırmayı bırakın.

sizin böyle bir eşiniz olsa tavrınız ne olurdu merak ettim doğrusu. gerçekten dışarıdan farklı görünüyor bence.bekar olsam kesin sizin gibi düşünürdüm ama böyle iki kişilik yalnızlıl yaşıyor gibiyim ailem de uzak zaten
Siz hiç arkadaşınızla geyik yapmıyor musunuz? Elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin yani.
Hiç mesela yalnız kalıp kafa dinlediğiniz olmuyor mu? Evlilikten,bazı sorumluluklardan ya da olumsuzluklardan sıkılıp bekarlık geyiği yapmıyor musunuz? Ben sevgilimi ne kadar seversem seveyim, beraber gecen tatillerde ne kadar eglenirsem egleneyim yanlarında wcde uzun kalamam, bu yüzden karin ağrısı cekerim. Evime varınca 'insanin evi gibisi yok, şükür geldim' falan yazarım mesela yakın arkadaşlarıma.
Eşi çocuğunu alıp haftasonu annesine giden arkadaşım büyük bir mutlulukla "nihayet soğutmadan çayımı içiyorum" resmi atmıştı.
Ne bileyim benim öz annem köye gider bazen, biraz kalır . Eşe dosta 'ay çok iyi oldu,kafa dinliyorum' derim, hiç şaşmaz.
Yani ne var bunda alıp da boşanmaya kadar götürecek.
Çok gereksiz bir alınganlık.
Adamın yanınızda olmasını istiyor olabilirsiniz.
O zaman adam 'bir şey yapmak istiyor musun?' diye sorduğunda 'evet, ben ıhlamur yapayım, Scrabble oynayalim' diyin mesela. Ya da kahve yapın tavla oynayın, PlayStationa geçin.
Ya da kocayla yeni diziye başlayın,onu beraber izleyin. Soruyor sonuçta 'ne istersin' diye, bir şey demezseniz pcye geçiyor.. kendinize de o pcdeyken aktivite bulun. Gunduzse kızlarla alışverişe çıkın mesela, kuaföre gidin, ailenize uğrayın. Kendinize bireysel zaman ayırın, kitap okuyun, manikür yapın...
Olsun bitsin.
Bence asilmayacak bir problem değil
Bizim evde de
Akşam yemeğini hep beraber yer sonra odalara dagilirz. Çünkü babam hiç bıkmadan aynı iki dizinin tekrarını izleyip duruyor . Bir de eski diziler olduğu için her akşam yayınlanıyor😂saçma salak,mafyali bir şey. Ne ben ne annem izliyoruz. O yüzden salonda oturmayiz. Annemin de beni hiç alakadar etmeyen bir uğraşı var, devamlı zoomu açık olur akşamları. Ya da onla bunla telefonda konuşur.
Ne zaman ki dizi ve annemin konuşmasi biter, saat geceyarisina doğru akşam çayı yapılır. Mutfakta buluşur geyik yapar,guler ederiz yarım saat kadar falan. Sonra onlar kalır biraz,ben dumana maruz kalmamak için odama geçerim,onlar devam eder.
Her gün böyle bir düzen kurduk, gayet de işliyor.
Sırf 'ailecek oturalım,bir şey yapmasan da yanımda dur' diye ısrar etseler bu kadar güzel islemezdi bence düzen.
Siz de madem adam böyle, bazı günlere beraber aktivite koyun, bazı dizilere beraber başlayın, bazen de kendiyle başbaşa olduğu zamanlar için siz de kendinizi oylamanın yollarını bulun.
Ya da yeni gelenek oluşturun, yatmadan önce mutfakta çay saatiniz olsun, uyumadan sohbet edin, beraber yatağa geçin
Yani ilk önemsiz,basit hayal kırıklığında boşanacaksaniz neden evlendiniz ki? Sevgili olsaydınız, sizden ilgiyi kesince küsüp ayrılsaydiniz. Çünkü sevgililer böyle yapar. Evlilik sorumluluk demektir

Gerçekten abartıyorsunuz. Ben kocanızla iletişim kurmadığınızı çıkardım anlattıklarınızdan. Pekala size sorduğunda birlikte plan yapmak istiyorum diyebilirsiniz hatta o sormadan siz söyleyin açıkça, haftasonu şunu yapmak/şuraya gitmek istiyorum. Söyleyince de ayak diriyorsa başka konuşurum ama şu durumda gerçekten sorun görmedim. Mesaja gelince, ay hiç mi arkadaşınızla konuşurken mübalağa etmezsiniz, her yorgunluktan ölüyorum dediğimizde helva mı kavuruyoruz? Konuşun iletişim kurun ve kocanızın telefonunu karıştırmayı bırakın.
benden bıkmış gibi yazmış çok saçma.gün içinde sürekli birlikte değiliz ki yani sonuçta.

Eşiniz size bir şey yapalım mı, yürüyüşe çıkalım mı dediğinde ne cevap veriyorsunuz?
Niyet okumayı bırakıp sizinle bir şeyler yapmak istemesini görmezlikten gelmeyin.
Dizi izliyorsa beraber izleyebilirsiniz.
Oyun kismi bana saçma gelse de yapması gerekenleri yapıp size de fikirlerinizi soruyormuş. Tamamen kendini kapama durumu yok gibi duruyor.
Arkadaşına yazdığı mesaj çok abartılacak bir şey yok bence. Okuyunca hoş durmasa da bazen oluyor öyle muhabbetler.

benden bıkmış gibi yazmış çok saçma.gün içinde sürekli birlikte değiliz ki yani sonuçta.
Sizden bıktığı anlamı çıkmıyor yazdığı şeyden. Her şeyi bu kadar ciddiye almayın. Üzmek kırmak istemiyorum ama her şeye kafayı takıp insanı yoran bir vibe aldım sizden ben. İnşallah moraliniz bozuk diye geçici bir şeydir. Çalışıyor musunuz?

Birlikte bir şeyler yapma şansınız var bence... Bunu siz sağlayın.
Senin benimle yapmak istediğin bir şey var mı diye sorun? Ortak zevklerinize göre hareket edin. Hatta birlikte bilgisayar oyunu oynayın. Birbirinize dahil olun.

Eşiniz size bir şey yapalım mı, yürüyüşe çıkalım mı dediğinde ne cevap veriyorsunuz?
Niyet okumayı bırakıp sizinle bir şeyler yapmak istemesini görmezlikten gelmeyin.
Dizi izliyorsa beraber izleyebilirsiniz.
Oyun kismi bana saçma gelse de yapması gerekenleri yapıp size de fikirlerinizi soruyormuş. Tamamen kendini kapama durumu yok gibi duruyor.
Arkadaşına yazdığı mesaj çok abartılacak bir şey yok bence. Okuyunca hoş durmasa da bazen oluyor öyle muhabbetler.
yani fırtına var bugün dedim.o mesajdan sonra çok bozuldum bir şey yapasım gelmiyor ya. hatta sabah ona ayrı hazırladım kahvaltıyı pc başında seviyormuş ya beyefendi.agzını açıp neden berabet yemiyoruz ki diye sormadı.aldı tepsisini koştur koştur gitti dizisine.aldatsa bu kadar üzülmezdim gibi geliyor ya bilmiyorum olayın vehametiyle abartıyor olabilirim.
arkadaşım eşinin onu aldattığından şüpheleniyordu,ona da benim pc de olması çok normal geldi.aman bırak başka haltlar çevirmiyo ya otursun işte falan demişti bakış açısı işte.

Ay adam soruyor yapmak istediğin bir şey var mı diye ya. Siz de evet şunu yapalım demezseniz adamdan karşınıza geçip sizi izleyerek aşktan ağlamasını filan mı bekliyorsunuz? Ne yapsın adam?
ya ben muhabbet etmeye bayılırım o sevmiyor.daha öncesinde neden böyle oldugunu sordum ne bileyin ortak konuşçak pek bir şeyimiz yok ki dedi. orda bile topu bana atıyor saka mı . işten gelince iş yerindr olan seyleri anlatırdım yüz ifadesinden bana ne bunlardan yaa ifadesini alırdım iyi de onu da sana anlatmıcaksam ne konuşçsz biz ?

bütün zamanlar onun zaten :) yapmaktan hoşnut olmayacagı şeyler için zorlamak istemiyorum.canlı müzik falan severim vakti zamanında çok çabaladım gittik falan ama benim burda ne işim var bakışlarını yakalıyorum hoşnut değil . telefonunu alır bakarım ya twitterim yok ondan takip edetim hatta bilit bunu. belki dr benim göreceğimi bilerek yazdı uf bilmiyorum

Birlikte yapmaktan hoşnut olduğunuz hiç mi aktivite yok? Sevgiliyken birlikte vakit geçirmediniz mi? Öyleyse hiçbir ortak zevkiniz olmayan biriyle nasıl evlendiniz? Ben de canlı müzik sevmem hiç sevmem hatta. Eşim müzik delisi benim hiç aram yok. Birlikte başka aktiviteler bulup onlara gidiyoruz, tiyatro seviyoruz mesela ikimiz de. Eşiniz size bir şey yapalım mı dediğinde yok diyorsanız sonrasında kendine vakit ayırdığını diye ben eşinizi suçlamam. Ne yapsın istiyorsunuz gelsin ses çıkarmadan köşede mi otursun?

Bi Twitter hesabı açın o zaman kendinize, kendi telefonundan girin. Twitter’a girmekle eşinizin özel mesajlarını açıp okumak arasında nasıl bağlantı kurdunuz orasını anlamadım? Bence mesajda zaten bir şey yok. Bu kadar alıngan olmayın.

Twitter'a bakmak istiyorsanız neden kendinize bir twitter hesabı oluşturmuyorsunuz ?

Adamın telefonunu karıştırmak istemişsiniz, karıştırmışsınız.

Bazı insanlar neden telefonundaki tüm uygulamalara şifre koyuyor belli oldu; tecrübelerindenmiş.

Son düzenleme:
Back
X