Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar masum bir teklif değil elbette değil mi?

Ne güzel size katkısı olmuş. Teşekkür ediyorum size. Allah sizi de yuvaniz da mutlu , huzurlu eylesin inşallah her zaman. Amin :)

Başkalarını da çok götürmüş eve belli... ciddi bir adam olsa , niyeti düzgün olsa böyle davranmaz. Saçının teline dokunmaya kıyamaz...

Haklısın hepimiz geçtik bunlardan da, daha yeni olduğu için abest kaçmış. Yoksa uzun zamandır sevgili olsalardı tabiki gönülleri bilirdi artık..

Bu da aykırı bir örnek bence. Üç yıl görüşüp hiç yalnız kalmamak.
Ya yalnz kalmadIk derken,bi ev ortaminda olmadik mesela. Kafede yemekte,kampuste vs oturduk konustuk,el ele gezdik arada sarildik ama bilmiyorum kendi kendime braz asiri korumaci oldum galiba,daha fazlasi olmadi.. Belki de takintiliydim bilemiyorum..Ama esim de boyle seyler talep etmedi benden. Hosuma gitmisti bu yonu..

Aynen,evlenmeden once cok fazla gorusemezdik biz. Esim calisiyordu ,haftada 1gun izni olurdu onda da univ okudugumuz sehre gelirdi gorusurduk. Kafede kampuste olurduk hep. Ben de o da oyle yallah yullah davranmadik. Ikimizin de hem kendimize hem birbirimize saygisi vardi.. acikcasi ben kendime yakistiramazdim orda burda gizli gizli birseyler yasayim falan. Zaten psikolojim kaldrmazdi benim. Pismanlik duyacagim birseyi yapmamak daha iyiydi benim icin.. Masum bi flort oldu bizimkisi el ele tutusmak soyle bi sarilmak heyecan verici oldu mesela. Opusmedik de... evlendigimizde ikimizin de ici rahat olcakti ,kaldiramayacagimiz seyi denemedik. Zaten dunya bunlar uzerine kurulu degil,.. duygusallik sevgi on plandaydi iliskimizde..vay be masallah diyorum su an bize ... Smdi ergenlikte millet herseyi yapiyim ediyim derdine dusuyor... ya aslinda kaldrabiliyosa psikolojisi yapan yapar... ben sanirim braz tabu olarak da gordum.. ama.icim rahat oldu iste..
Biz de birbirimizin ilk sevgilisiydik.. universitede tanistik..ailelerimizin baskisi sonucu falan da gorusmus degiliz,yani tercih meselesi.. saygi duyduk birbirimize..

Yani ,siz de mesela esinizi belki daha cok taniyarak evlilik karari almissinizdir.. ben ayni evin icine girmedigim icin oncesinde,hergun yeni bi huyla davranisla karsilasip sasrmistim mesela

Yani ,siz de mesela esinizi belki daha cok taniyarak evlilik karari almissinizdir.. ben ayni evin icine girmedigim icin oncesinde,hergun yeni bi huyla davranisla karsilasip sasrmistim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…