- 5 Ağustos 2015
- 44
- 34
- 38
- 30
Konuştuğum bir genç var açtığım konularda da bahsetmiştim. Kendisiyle bir kez yüzyüze görüştük konuştuk üslubu düzgün, konşmasını bilen, ayarında biri. Buluşmadan sonra da ilgisini yazdıklarıyla belli etti begenisini vs. şimdi ikinci buluşma için beni bir iki hafta önce de dükkanına davet etti kendi dükkanları var çalıştıgı ben müsait degilim dedim açıkcası gştmek istemedm dükkan gibi bir ortama. Bugün de mesajlaşırken napıyorsun ne edşyrsın derken bana evde sıkılmıyor musun arkadaşlarında kalmaya vs. gidiyr musun dedi. Ben tabiki anladım sohbetin gidişatını ... Neyse işte hayır dedim o da seni davet edecektim o yüzden sordum, malum iddaa dükkanı davet edemiyrum dedi. ben de daha önce gitmedim dedim başka bşr mekan da olabilir dedim bu arada kalmaya davet ediyor beni saat 10 da dükkanı kapatıyor ve 10 da ona gidecekmişim onda kalacakmışım film seç izleriz dedi teklifi buydu. Ben de vasfım olmadan birinin evine gitmek bana tuhaf geliyor dedim o da vasfın olmadan görüşebiliyrsan ev de olabilir dedi evde görüşmek için bir ortam yanlış anlama seni sorgulamıyorum yazdı . Kendi evin gibi davranabilirsin o yüzden sıkıntı olmazdı falan dedi. Tabi ben saat 10 dan sonra dışarı çıkamam evde de kalamam diyince çıkamıyorsan tamam madem dedi. Bi yarım saat sonra komik bir caps atmış ingilizce arkadaşlar ve dışarı çıkmakla ilgili beni hafften igneleyen o şrkilde bir diyalog geçti aramızdan ve benim içime kurt düşürdü güvenilirliğiyle ilgili efendi oturaklı biri olarak durmasına ragmen..Kızlar si nasıl yorumluyorsun bu konuyu? ortaya bir zarf attı evet ama ben olumlu karşılamdım fikri .
Hep derim,karşıdakini aptal görenden daha aptalı yoktur...Bu erkekler kadınları saf salak bırsey mı sanıyorlar bende bunu anlamıyorum .
Film sec izlerız , karsındakı kadında hemen yer zaten bunu .
Artık mısırı mı yer
Gozlerıyle senı mi yer sen düşün .
Onu geçtim ben guvenıp babamla bıle aynı evde kalmam şu zamanda
Anen öyleHep derim,karşıdakini aptal görenden daha aptalı yoktur...
Sen oyle san. Bazi erkekler igrenc dusunuyor bu konuda. Onun evine gittiysen onunla beraber olmak ZORUNDA oldugunu dusunecek bir suru erkek var. "Onun icin para harcadiysan tecavuz degildir" diye igrenc bir sey bile duymustum.Zor kullanacak kadar üst düzey öküz oldugunu sanmıyorum ama bu benim de yelkenleri suya indirecegimi farz ederek umutlandı
benim de gözlemlerim hep bu yöndedir ya abazadır bir an önce istediğini alıp kendini kanıtlamak isterYa arkadaş ben anlamiyorum. Sevgilinle sevismek tabii ki istersin de bu ilişkinin gidisatinda olur. Boyle kucuk hesaplarla, mesaj atarak daha 1 kez görüştüğün kadini eve atma cabasi nedir. Hic mi yol yordam bilmez bir insan. Yetiskin bir adam olmussun daha liseli gibi salak salak mesajlar. Vallahi sinirlendim ha. Yasamak istedigi ya da yasacagi seye hicbir saygisi yok şöyle adamlarin.
Ha eger sizi denemek icin boyle bir mesaj atmissa zaten hic 1 dakikanizi bile harcamayin boyle bir karaktersizle. Simdi boyle yapan ilerde ne sinsilikler duzenler tahmin edemiyorum.
Fırsatçı!Konuştuğum bir genç var açtığım konularda da bahsetmiştim. Kendisiyle bir kez yüzyüze görüştük konuştuk üslubu düzgün, konşmasını bilen, ayarında biri. Buluşmadan sonra da ilgisini yazdıklarıyla belli etti begenisini vs. şimdi ikinci buluşma için beni bir iki hafta önce de dükkanına davet etti kendi dükkanları var çalıştıgı ben müsait degilim dedim açıkcası gştmek istemedm dükkan gibi bir ortama. Bugün de mesajlaşırken napıyorsun ne edşyrsın derken bana evde sıkılmıyor musun arkadaşlarında kalmaya vs. gidiyr musun dedi. Ben tabiki anladım sohbetin gidişatını ... Neyse işte hayır dedim o da seni davet edecektim o yüzden sordum, malum iddaa dükkanı davet edemiyrum dedi. ben de daha önce gitmedim dedim başka bşr mekan da olabilir dedim bu arada kalmaya davet ediyor beni saat 10 da dükkanı kapatıyor ve 10 da ona gidecekmişim onda kalacakmışım film seç izleriz dedi teklifi buydu. Ben de vasfım olmadan birinin evine gitmek bana tuhaf geliyor dedim o da vasfın olmadan görüşebiliyrsan ev de olabilir dedi evde görüşmek için bir ortam yanlış anlama seni sorgulamıyorum yazdı . Kendi evin gibi davranabilirsin o yüzden sıkıntı olmazdı falan dedi. Tabi ben saat 10 dan sonra dışarı çıkamam evde de kalamam diyince çıkamıyorsan tamam madem dedi. Bi yarım saat sonra komik bir caps atmış ingilizce arkadaşlar ve dışarı çıkmakla ilgili beni hafften igneleyen o şrkilde bir diyalog geçti aramızdan ve benim içime kurt düşürdü güvenilirliğiyle ilgili efendi oturaklı biri olarak durmasına ragmen..Kızlar si nasıl yorumluyorsun bu konuyu? ortaya bir zarf attı evet ama ben olumlu karşılamdım fikri .
Bu da aykırı bir örnek bence. Üç yıl görüşüp hiç yalnız kalmamak.Efendi bi adam seni evine caaa giiir maaaaaz.. nokta.. demekki degilmis.
Ben esimle 3yil cikip evlendim ama evde mevde hic gorusmedik yani. Oyle yalnz falan kalmadik. Yoo muhafazakar biri de sayilmam,yalnizca kendime saygim var...
Neden aykırı bir örnek olsun ki. Biz de eşimle 3 yıl görüşme yaşadık. Kendisi evine çağırmayı ev arkadaşlarının yanlış yorum yapmaması için. Çekingen karakterliydik ikimizde. Şu an evliyiz ve çok çok mutluyuz. Allaha binlerce şükürler olsun.Bu da aykırı bir örnek bence. Üç yıl görüşüp hiç yalnız kalmamak.
Tabi ki saygı duyuyorum. Saygı duymadığımı belirten bir ifade kullanmadım. Bana göre aykırı olması o durumu kötü yapmaz ki. Sadece farklıdır, kendine özgüdür.Neden aykırı bir örnek olsun ki. Biz de eşimle 3 yıl görüşme yaşadık. Kendisi evine çağırmayı ev arkadaşlarının yanlış yorum yapmaması için. Çekingen karakterliydik ikimizde. Şu an evliyiz ve çok çok mutluyuz. Allaha binlerce şükürler olsun.
Hayata bakış acimiz ikimiz için de evlilik öncesi okul ve dışarı ortamlar harici gorusmemekti. İlk görüştüğümüz öyle bir karar aldık ve uygulamistik. Daha da güzel olmuştu. Pisman da değiliz. Hatta çok güzel oldu. Her şeyi evlendiğin gün yaşama heyecanı var ya muhteşem bir seydi yani.
Sizin fikriniz değişik olabilir. Anlarım. Söylediğim gibi hayata bakış açısı ile ilgili. Bana doğru gelen size yanlış gelir. Size doğru gelen bana yanlış. Saygı duymak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?