Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar masum bir teklif değil elbette değil mi?

Sapik sakin guvenme, evine felan da gitme. Efendi oturakli durmasinin sebebi de kopruyu gecene kadar. Inanmaaaaa

Hep derim,karşıdakini aptal görenden daha aptalı yoktur...

Zor kullanacak kadar üst düzey öküz oldugunu sanmıyorum ama bu benim de yelkenleri suya indirecegimi farz ederek umutlandı
Sen oyle san. Bazi erkekler igrenc dusunuyor bu konuda. Onun evine gittiysen onunla beraber olmak ZORUNDA oldugunu dusunecek bir suru erkek var. "Onun icin para harcadiysan tecavuz degildir" diye igrenc bir sey bile duymustum.

Ya arkadaş ben anlamiyorum. Sevgilinle sevismek tabii ki istersin de bu ilişkinin gidisatinda olur. Boyle kucuk hesaplarla, mesaj atarak daha 1 kez görüştüğün kadini eve atma cabasi nedir. Hic mi yol yordam bilmez bir insan. Yetiskin bir adam olmussun daha liseli gibi salak salak mesajlar. Vallahi sinirlendim ha. Yasamak istedigi ya da yasacagi seye hicbir saygisi yok şöyle adamlarin.
Ha eger sizi denemek icin boyle bir mesaj atmissa zaten hic 1 dakikanizi bile harcamayin boyle bir karaktersizle. Simdi boyle yapan ilerde ne sinsilikler duzenler tahmin edemiyorum.

Ne gidecen ya elalemin herifinin evine
Boşver engelle gitsin

Niyetini ve nasıl biri olduğunu belli etmiş
Ayrıca" bi vasfın olmadan görüşebiliyorsan ev de olur " ne demek ya zekasında da sorun var sanki

Daha hala anlamadim niyetini deme sakin!

Biraz cin fikirli ol, senin once guvenini kazanacak efendi rolleri oynayacak sonra ewe atma cabalari..
Hatta zarflamaya baslamis bile?

benim de gözlemlerim hep bu yöndedir ya abazadır bir an önce istediğini alıp kendini kanıtlamak ister
yada çok muhafazakardır geri durur sanki karşındaki sevgiliyi istemek arzulamak ayıp günah diye bakılır
bunun ortası vardır ama azdır

Yargılamıyormuşmuş...Ayy g...üm
Allah aşkına şu adam için buraya konu açtığına değmez...
İddia dükkanına, kroların doluştuğu o arkadaş bulma uygulamalarından buldugu her kişiyi davet ediyordur...Yüz bulursa da eve...Klasik... film izleriz...Yaaaa taş devrinde kalmış bir abaza kro sen de hala acaba mı diosun...offff..Her gün o uygulamalara girip sigara içe içe ordan aynı mesajı kopyala yapıştır gönderenlerdendir kesin...Allahın abazası...
Dükkana çağırdığı anda belli zaten.

Film falan hikaye eve atim derdinde bu esimin eski ev arkadasida aynen boyle kizlara film izleriz ayagina bi gece takilip bi daha telefonuna bile cevap vermiyordu sakin gitme

Fırsatçı!

Efendi bi adam seni evine caaa giiir maaaaaz.. nokta.. demekki degilmis.
Ben esimle 3yil cikip evlendim ama evde mevde hic gorusmedik yani. Oyle yalnz falan kalmadik. Yoo muhafazakar biri de sayilmam,yalnizca kendime saygim var...
Bu da aykırı bir örnek bence. Üç yıl görüşüp hiç yalnız kalmamak.

sakın gitme ,ne malum bir yere kamera gizlemediği ve seni zor durumda bırakmayacağı lütfen kendini ateşe atma,posta koy defolup gitsin

Asla gitme. Niyetini belli etmiş. Kötü niyetli. Daha bir kez görüştüğü kıza eve gel demesi hiç ama hiç güvenilir değil. Ben olsam ayrılmak istediğimi acilen belirtir ayrilirdim. Çocuklarımin babasinin adam gibi adam olmasını isterdim.

Bu da aykırı bir örnek bence. Üç yıl görüşüp hiç yalnız kalmamak.
Neden aykırı bir örnek olsun ki. Biz de eşimle 3 yıl görüşme yaşadık. Kendisi evine çağırmayı ev arkadaşlarının yanlış yorum yapmaması için. Çekingen karakterliydik ikimizde. Şu an evliyiz ve çok çok mutluyuz. Allaha binlerce şükürler olsun.

Hayata bakış acimiz ikimiz için de evlilik öncesi okul ve dışarı ortamlar harici gorusmemekti. İlk görüştüğümüz öyle bir karar aldık ve uygulamistik. Daha da güzel olmuştu. Pisman da değiliz. Hatta çok güzel oldu. Her şeyi evlendiğin gün yaşama heyecanı var ya muhteşem bir seydi yani.

Sizin fikriniz değişik olabilir. Anlarım. Söylediğim gibi hayata bakış açısı ile ilgili. Bana doğru gelen size yanlış gelir. Size doğru gelen bana yanlış. Saygı duymak lazım.

Evde mi kaldiniz allah askina işi aşi duzgun kisilerle beraber olun evlenin adamin niyet belli işi götürecek sonra seni terkedecek ipin ucunu kacirdin mi yakalanmaz

Tabi ki saygı duyuyorum. Saygı duymadığımı belirten bir ifade kullanmadım. Bana göre aykırı olması o durumu kötü yapmaz ki. Sadece farklıdır, kendine özgüdür.
Ben de dört yıl görüşerek evlendim. Ama başbaşa da kaldım aynı evde de bulundum. Ben de iyi ki o günleri yaşamışım diyorum mesela. Evliliğime çok güzel katkısı da oldu o günlerin. Bu da benim seçimim.
Mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…