Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar masum bir teklif değil elbette değil mi?

Şu an iş işten geçti bir daha ne zama yazar bilmiyorum yazar da teklif ederse fiyecegim umarım en kusa zamanda buluşma için soohbet açar da kusarım kafamdakileri

Masum degil bence de. Hep de ayni film sec izleriz. O filmin sonunu gorebilen olmuyor genelde. Ikinci gorusmeye cagirma bari degil mi yuh
Ben asla erkege teklifte bulunmam xaten o ederse eger yinea aynı şekilde ev vs. derse gardımı alacagım o zaman içim ferahlar

Kibar bir dilleme aşagılayayım yani onu sert çıkmayarak nasıl tepki verir acaba merak etttim bşa na önce yine konuyu açsa da denesem

Ben asla erkege teklifte bulunmam xaten o ederse eger yinea aynı şekilde ev vs. derse gardımı alacagım o zaman içim ferahlar
Efendi degilmis demekki pek de, kapilmsmaya calis fazla. Bir de dini yonden bakiyorsan adam iddia bayii isletiyormus bunu da dusun derim. Devam edeceksen bir daha ima ederse pisman et bence de

Efendi degilmis demekki pek de, kapilmsmaya calis fazla. Bir de dini yonden bakiyorsan adam iddia bayii isletiyormus bunu da dusun derim. Devam edeceksen bir daha ima ederse pisman et bence de
inşallah eder hem iyfe belli eder her şeyi hem de içim diyeceklerimle soğur...

Kuzum adam sana konulu film çekmek istiyorum demiş birlikte...
Bundan ekmek yemeyen erkek var mıdır bilmiyorum ama...
Liseli ergen tavırlar bunlar...

Kuzum adam sana konulu film çekmek istiyorum demiş birlikte...
Bundan ekmek yemeyen erkek var mıdır bilmiyorum ama...
Liseli ergen tavırlar bunlar...
zarfını attı tabiki gidince -ki asla gitmem - ilkaki nşr şey olmaz ama bu tarz aç erkekkerde bir umut ya olursa

2.buluşmada bu tarz muhabbete girdiyse o ilişkiden hayır gelmez. Deneyimli yaşamış kişiler konuşmayı sonlandır dediği halde bir umuf bekliyorsun.

zarfını attı tabiki gidince -ki asla gitmem - ilkaki nşr şey olmaz ama bu tarz aç erkekkerde bir umut ya olursa
Yavrum gidince birsey olmaz deme...
Bu güne kadar gerçekten film izleyen görmedim duymadım.
Bak lisedeydim en yakın arkadaşım teklif etti.
Ben o zaman deli gibi ders çalışan bir tipim düşün bilmiyorum bu işleri
Gittim .
Çocuk film açtı açmasına ama...
Erotik film...
Bu ne yaw dedim...
Elini elime attı
Cebimde falcata tasirdim o zaman
Çıkardım elinin üstünü kesip evden attım kendimi
Ama düşün iki dakika
Ya o evde onun iki üç arkadaşı daha olsaydı
Ben bir kere hata yaparım ikinci kez asla.
O ders oldu bana...
Sana abla tavsiyesi..
Film izlemek demek konulu film çekelim demek

Zor kullanacak kadar üst düzey öküz oldugunu sanmıyorum ama bu benim de yelkenleri suya indirecegimi farz ederek umutlandı

2.buluşmada bu tarz muhabbete girdiyse o ilişkiden hayır gelmez. Deneyimli yaşamış kişiler konuşmayı sonlandır dediği halde bir umuf bekliyorsun.
bir umut onnun tekrar ev konuyu açmasını bekliyorum ki agzıma aleni alenş her şeyi sayıp dökeyim ona derdim bu

Çok düşünmeye gerek yok, masum bir teklif değil, gitme. İğneleyici caps de çok itici. Hala neden konuşmaya devam ediyorsunuz, ağzınıza geleni söylemek istiyorsunuz ki? Sadece 1 kez buluşmuşsunuz yol verin gitsin.

amaç çok net ortada. efendi ve kendini bilen insan evde kalmaya film izlemeye masumane mi davet eder

niyetini anlamış fakat yol vermemişsin

2.buluşma için çirkin bi tekliff

olmamış

Vasfin olmadan gorusuyorsn evede geleblrsn ' bu cumleyi bana biri kursa bu son diyalogum olurdu. Masum degil elbette

Efendi bi adam seni evine caaa giiir maaaaaz.. nokta.. demekki degilmis.
Ben esimle 3yil cikip evlendim ama evde mevde hic gorusmedik yani. Oyle yalnz falan kalmadik. Yoo muhafazakar biri de sayilmam,yalnizca kendime saygim var...

Mikrop adam.

Ne efendisi adam hinin önde gideni. Vasfın olmadan görüşebiliyorsan evine de gidebilirmişin, çakala bak. Amerika da bile işler bu kadar hızlı ilerlemiyor diyeydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…