siz ne düşünüyosunuz kızlar??

superisiii

mert'in koca bebeği:))
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
844
1
46
İzmir
slm kızlar sizlere danışmak istediğim bi durum var sorun arkadaşım
Arkadaşımın 6 yıllık bi ilişkisi var fakat ilk 2 sene hep ayrılıp barıştılar.En uzun 7 ayla ilk ayrıldıkları dönem oldu.7 ay sonra barıştılar bi daha ki ayrılıklarıda bi haftadan fazla sürmedi. Şimdi arkadaşımın derdi şu 6 sene boyunca sevgilisi başkasına alıcı gözle baktı mı?Başkasına teklif etti mi?Ayrı kaldıklarında biriyle konuştu mu?Bunlar kafasını aşırı derecede meşgul ediyo.Kız buna sormuş böyle bişiy oldu mu diye oğlanda dürüstçe ilk ayrıldığımızda 3 kıza baktım oda 2 sn lik bişiydi 2. gördüğümde tanımadım bile bana başkaları gösterdi senin sorduğun kız bu diye demiş.Benim aklımda hep sen vardın ve hep de sen olacaksın demiş.
Arkadaşımda üniversite okuyo ve ordan duyuyo herşeyi sonrada benimkide yaparmı demeden hemen kafasında yapmıştır diyo herkesten çok etkileniyo beni sevmiyo sevse belli olurdu diyip duruyo hep.
bir de bu oğlan arkadaşlarına bi kaç kız göstermiş bunlarla çıkın diye.İş gerçekten kafa karıştırıcı ama arkadaşıma yardım etmem lazım çünkü çok kötü durumda büyük bi aşk yaşamak istiyo fakat kandırılmaktan korkuyo bu yüzden evliliğe adım atmaya korkuyo..
Benim ona teselli için söylediklerim ise şu;Bak tatlım siz 6 senedir birliktesiniz eğer ki sana ihanet edecek olsaydı bunu çoktan yapardı hem bak yeminler ediyo boşu boşuna kırmayın birbirinizi diyorum bakmamıştır kimseye seni de herşeye rağmen bırakmadı demekki çok seviyo seni diyorum.
Arkadaşım biraz mızmız biridir herşeye kızar oğlan buna sürpriz yapmış yüzük almış gelmiş bizimki diğer sevgililerine de aldın mı demiş..bi kaç ağır laf söyleyip ayrılmış ondan.Ama çok sevdikleri için dayanamayıp barıştılar.
herşeyi kıskanıyo yani eski sevgililerini bile zaten çocukluktan beri birlikteler çocuklukta olan şeyleri bile kıskanıyo.
siz ne önerirsiniz?Arkadaşım gerçekten çok kötü durumda hergün ağlıyo...

Son düzenleme:
komik geldi,ne yalan soyliyim,2ssanie 3kiza falan baktim falan die. bakacak tabi?ayrilmislar.
ayrilmasaymis madem 7ay... ne yapacak cocuk?

eger bunu kafaya takiyorsa ayrilsin bitsin gitsin :)

ya arkadaşımı dinleyince haklı diyorum çok ağlıyo dayanamıyorum bende ama bi taraftan o çocuğu da acıyorum yani hiçbişiy yapmamış sonuçta arkadaşım hayatına girdiğinden beri bi kıza slm vermiş değil yazık işinde gücünde ama benim aklımda karıştı..

Son düzenleme:
Geçmişi kurcalamak onu benliğinden alır götürür hiçte işe yaramaz.anı yaşasın kendini harap etmesin.kendisi hi mi kimseyi düşünmemiş asla inanmam.insan duygu boşluguna düştümü bitmiştir herşey beklenir.o yüzden gerek yok kafa kurcalamaya.

Arkadaşın kendinemi güvenmiyor sevgilisine mi. Kimseye bakmama gibi sonsuz sadakat , hele bir erkekten , ilginç

arkadaşının aşırı özgüvensiz olduğunu ve bir psikoloğa gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama gitmeyeceğini de bildiğimden kendini komik durumlara düşürmemesini söylüyorum ilet.

merwosh'a katılıyorum .7 ay ayrılıktan bahsedıyorsunuz .herhalde bakmıstır .hatta sevgılı adımları bıle atılmıs ama olmamıstır .
kımden bahsedıyoruz arkadaslar erkek mılletı sonucta.

arkadaşınız bu takıntılarla evlenmemeli....

2 saniye baktım 3 saniye baktım bu açıklamayı yapan birey de garipmiş doğrusu...

eğer güven yoksa olmamalı...

iki üç saniye baktım diye açıklamamı olur allah aşkına?! siz onun iki üç saniyesine takılmayın bakmıştır elbette, iki üç saniye baktığını itiraf eden gerisini edememiştir:)

ancak yedi ay ayrı kalmışlar, yani ikisi de yollarına gitmeye karar vermiş. arkadaşınız bu arada biriyle çıkmış olsaydı "ya keşke çıkmasaydım mı?" diyecekti.

bence o yedi aylık kısma arkadaşınız takılmasın. o kısma değil arkadaşınızla birlikte olduğu döneme baksın.

ne yaptı ne ettiğiyle uğraşacağına seviyorsa bu kez ayrılmayıp devam etmek için eliden geleni yapsın ve enerjisini ona harcasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…