Aralarında bir şey olsa kız için platonik aşık demezdi kimse. Bence içinizden geldiği gibi davranın
O sizinle ilgilendikten sonra kızın ilgilenmesi hiç önemli değil. Zamanla kabullenir :)doğru haklısınız var gibi de durmuyor ama kız bariz ilgileniyor
O sizinle ilgilendikten sonra kızın ilgilenmesi hiç önemli değil. Zamanla kabullenir :)
Boyle bir anım var. Cocugun biri cok hoşuma gitmişti ama ogrendim ki bir tanidigimda (yakin olmayan arkadasim) o cocuktan hoşlaniyordu ve konusuyorlardi.
Hiç umurumda olmadi ben de cocukla konuşmaya başlayip buluşma bile ayarlamistim. Sonra da sevgili olmuştum.
O arkadasim "Ona ben asiktim" diye sitem etmişti bana ama sevgili degiller sonuçta ayirmiş olmuyorsunuz. Sirf o aşik diye oturup bekleyecek veya hesap verecek degilsiniz. Cok asiksa sevgili olsaymiş.
yaa ben bu isleri bi de hic beceremiyorum bir iki cilve yapsam hoslanicak belkide. Siz nasil ayarladiniz bulusmayi? Ben hep karsi taraftan beklerim bu seyleri. Kizda benim tam tersim ama aralarinda bisey olsa olurdu bu zamana ama yinede endise ediyorum tabi
Önce internet uzerinden konustuk 1 hafta filan, cocuk beni daha oncesinde tanimiyordu ben o arkadasim sayesinde cocugu goruo begenip eklemiştim de...
Sonra bir işim oldugundan ve X yere gitmem gerektiginden filan bahsettim biraz. Ben oyle diyince o da gelmek istedi birlikte gidelim dedi o şekilde bulusmustuk.
Eve dönerken sonraki buluşmayı ne zaman yapacagimizi sormuştu bana ve ikinci buluşmada sevgiliydik resmen. İşte böyle.
Hasta olduğunuzu söylemişsiniz. İşe döndükten sonra bakın yine haline tavrına eğer bir ışık varsa siz adım atın
mantikli öyle yapayim
Himm cocugunda ilgisi olmus. Bu benim bahsettigim cocuk nötr gibi. Bazen ilgili gibi bazen degil gibi. Hastaligimda girdi araya. Belki bi sey sormak icin yazarim yarin bakayimda. Bi de sey dedi bisey lazim olursa soyle getireyim biseymi istesem diyorum
Yani tabi ki ama ilk eklemeyi ve konuşmayi ben yapmiştim. Siz de kenarda durup ilgisi var mi yok mu dusuneceginize iletişim kurun, hoş sohbet edin belli olur zaten onun da ne hissettigi.
Sizin adim atmaniza ragmen dugygularini belli etmeyip sizi arada derede birakirsa bosverin gitsin zaten.
Onu dusunmuyorum sadece o kiz yaziyor bariz ben o isi beceremiyorum hep karsidan bekliyorumSevdiysem diğer kur yapanı düşünmezdim ben olsam.
Böyle de bencilim.
Banane nasip işi bu işler.
Elinden almıyosunya.
Kim kaparsa onun neticede
Ay ne pismişim ya.
Şuan fark ettim
Aynı durumdayım ben de bi konu açmıştım ama bdv de açmadım
Tüm sosyal medyalardan ekledi son olarak.( programların birinde ismim net yazmıyor özellikle benim için açılmış gibi hesap çünkü takip ettiği 5/6 kişiden biriyim) Aslında ben biraz geri çektim kendimi mantıksal bazı noktalarda uyuşmadığımızı farkettim. Şu anda işten güçten konuşuyoruz.siz ne asamadasiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?