• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne yapardiniz?herseyi yutmakmi yoksa...

Değmez böyle insanlarla uğraşmaya.
Eşinizin kız kardeşi olabilir ama bu her şeye göz yumacağınız anlamına gelmez.
Siz üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız.
Boşverin,Allah herkesin kalbine göre versin.

Aslinda bende bi gorumceyim ama kimseyle bi sikinti yasamadim sukur.
Keske sen gorumcem olaymissin:)
Valla icten ice kini varmis demekki
Ben genelini kıskan.lıga baglıyorum valla kıskanıyorlar nedense.Halbukı kardeş başka eş baska henuz bekar sanırım sizinki evlenince belki daha anlayışlı olmaya başlar.Yada daha betermi olur bilemedim o_O Laf aramızda benımkı evlenınce düzelmeye başladı :)

Yuzeysel anlattim uzunda olsa.agir konusmazsa gulup gecerdim.ne yapsaydim opup sevseymiydim yaptiklarina karsi.bizden kucuk ama ergenligini asmis biri.
Olaylari bu raddeye getiren ise.o kadar zor zamanlar gecirdim.birindevyanimda olsaydi unutur giderdik...

Tabiki de hayir. Muhtemelen biraz dengesiz. Umursamicaksin, gormiceksin bile. Bosuna kendini uzmeye deymez bile.
Bosver olmasin be guzelim, herkes ana baba olmaz, kardes olmaz. O da oyle garip bir insan. Gorumcen deyilmis gibi kabul et.

Ben genelini kıskan.lıga baglıyorum valla kıskanıyorlar nedense.Halbukı kardeş başka eş baska henuz bekar sanırım sizinki evlenince belki daha anlayışlı olmaya başlar.Yada daha betermi olur bilemedim o_O Laf aramızda benımkı evlenınce düzelmeye başladı :)
:) sevgilisi var ciddiler ama evlilik uzak henuz:)
Sinek viziltisi rahatsiz ediyor iste.keske hic ayni ortsmda bulunmak zorunda kalmasak...
Ufak tefek kiskancliklari vatdi amaaan uzun hikaye:)
Hep bosveriyorum.ama arada aklima geldikce sinirlerim bozuluyor.
Allah bozmasin gorumcenizle:)
Iyi gecinmek varken dimi ne gerek var oysa

Sinek viziltisi rahatsiz ediyor iste.keske hic ayni ortsmda bulunmak zorunda kalmasak...
Amann valla hiç takmaya degmez.Eden ceker hayatın kuralı bu o yuzden evlenınce anlar işte :)

Ha bu arada yazarsa yazsın mesaj,saydırsın.
Cevap verdikçe laçkalaşır iş hepten.Yazsın,umursamayın.
Yok yazmayi gectim heryerden engellemis nevyaptiysam artik:)
Bazen diyorum ben degilde baska biri olsa bu kadar susarmiydi.anllattiklarimda eksik var fazla yok inanin.cok degisik.yuzume ablacim bitanemler derdi.su yaptigiysa cok tuhaf.icten ice nasil bi kin beslediyse artik kucucuk bi olayda kurtaj olmama ragmen tinlamadi.ne diyim.insallah bigun pisman.olur.yoksa icten ice ben kin beslemeye basliyorum.

Yok yazmayi gectim heryerden engellemis nevyaptiysam artik:)
Bazen diyorum ben degilde baska biri olsa bu kadar susarmiydi.anllattiklarimda eksik var fazla yok inanin.cok degisik.yuzume ablacim bitanemler derdi.su yaptigiysa cok tuhaf.icten ice nasil bi kin beslediyse artik kucucuk bi olayda kurtaj olmama ragmen tinlamadi.ne diyim.insallah bigun pisman.olur.yoksa icten ice ben kin beslemeye basliyorum.

Ben okudukça hayret ettim,sabrın da bir sınırı vardır.
Sevmemiş olabilir,rol yapmış olabilir ama bu noktaya ne getirdi onu anlamadım.
Baktınız hala üstünüze geliyor,haksız konuma düşürmeden kendinizi verirsiniz cevabını.
Kin min boşverin.Kendinizi yersiniz.

Bilirim o sinir olmanin ne demek oldugunu. Ufak tefek seyler, ama unutamazsin, kendine yediremezsin filan. Mumkun mertebe az gorursun, ve birilerine yaptiklarini anlatip rahatlarsin. Ama emin ol esinle konusmak yada ailedenbiriyle bu tur problemleri kangrenlestiriyor. Sonra sen ben sinir hastasi oluyoruz. Allah'a havale et. O gelsin valla boyle insanlarin hakkindan.

Gorumcem var ve onunla ilgili daha oncede konu acmistim.
Aylardir esimde bende konusmuyoruz.cok uzun zaman oldu.

Kendini inanilmaz derecede merkezdevgoren bi tip.aileside hep alttan alir.agresif sinirli ve basina buyruk.aile yapisina gore okudugu sehirde cok farkli ni hayat yasiyor.
Bunlar beni ilgilenditmez elbet.soyle anlatyim.her zor durumunda yaninda oldum.abla oldum ona.daha once ve dugunumde ufak tefek cikardigi olaylari gormezden geldim.mesela cok ufak bi olay anlatacagim.

Nisanli oldugumuz donemde bize gelmisti.iki gun boyunca bulundugum sehirde onu gezdirdim.yatagimi verdim.sonra esim sehir disindan ceyiz esyalarimi.almak icin araba kiralayip gelmisti.tam 6 kat ceyizler asagi inecekti.ve asansorde yok.sonra buna hadi bismillah diyelim baslayim.indirmeye defim.hic cevap vermeden tv ye bakti.
Sonra esim ben annem kardesim ter akita akita indirdik esyalari.yardim etmeyi teklif dahi etmedi.annem sordu neden diye.karni agriyomus dedim.kotulemedim.kotu dusunmedim.

Cok dengesizce davraniyordu.bi iyi bi soguk.
Esya yerlestirmeme hicbiseye katkisi olmadi.ben yinede iyi oldum.sonra dugun gunumde esim yemege goturdu diye bagirmis ablam duymus ve ablam agzinin payini vermis(dygym gunu esimin b.annesi olmustu
Dugunum iptal olmustu.hersey karmakarisikti.o gunu hatirlamak bile istemiyorum) ablamda "biz sehit disindan geldik kardesimin dugunu iptal oldu insan olsaydinizda siz yemek dagitsaydiniz"demis.sonra gorumcem ozur dilemis.abim gile soyleme lutfen uzuntimden yaptim demis.
Hic bi zor gunumde yanimda olmadi yardimci olmadi.
Bi defa esimle kavga etmistik o zaman sadece yanimda olmustu sasirtmusti beni.gelgitleri olan biri.

Ve yazin onlardayken sesini yukselterek konustu.bende tepkimi koydum.saygisiz oldugunu soyledim.ertesi gun esim ozur dilemesi icin yanina gitmis sonra bi yigin mesaj atmis bana.e tabi bende saydim ona.esime bide beni kotuleyen mesajlar atmis.o gun ona bidaha karsima cikma dedim.aglayarak eve gitmus olaylari kayinpederime anlatmis.bende konustum kv ve kp. Ile.saygisizca davrandi.aramizda kac yas var ben onun kizacagi bi arkadasi degilim.onlarda nitekim beni hakli gordu ve bu olay kapandi.

Bu olaydan sonra haftalarca alcida kaldim cok zor gunler yasadim gelmedi.bayramlar gecti umursamadi.hamile kaldm yine umursamadi.
Ve gectigimiz haftalarda bebegimi kaybettim.kurtaj oldum...yine umusamadi.bide ustune tum sosyal paylasim sitelerinden engellemis bizi.telefon dahil.
Bu neyin kiniydi....
Simdi artik umrumda degil.fakat bazen yuzune gidip sayasim geliyor.nankor oldugunu soyleyesim geliyor sonra susuyorum.

O sehir disinda okuyor.geldiginde ayni ortamda bulunmak esimide benide geriyor.bulunmamaya calisiyoruz o geldiginde.bu devran boylemi gidecek peki..
Cok uzun oldu okuyan gecenin bu saatinde derdime ortak olan herkese sevgiler..
Bak canım ,seni mutsuz eden insanları hayatından gönlünden çıkarıcaksın ;hiiiç umursamıcAk gülüp geçeceksin ;);)yav hiç derdin yok galiba

Ben okudukça hayret ettim,sabrın da bir sınırı vardır.
Sevmemiş olabilir,rol yapmış olabilir ama bu noktaya ne getirdi onu anlamadım.
Baktınız hala üstünüze geliyor,haksız konuma düşürmeden kendinizi verirsiniz cevabını.
Kin min boşverin.Kendinizi yersiniz.
Haklisin .Zaten suan herkes tarafindan kinaniyor zor gunlerimde pireyi deve yapip gelmedigi icin.boyle olmayi hic istetemezdim.olan oldu.elbet bigun patlak verecek de du bakalim..

Bak canım ,seni mutsuz eden insanları hayatından gönlünden çıkarıcaksın ;hiiiç umursamıcAk gülüp geçeceksin :KK66::KK66:yav hiç derdin yok galiba
Dert olmazmi.kurtaj oldum.kpss yi kazanamadim falan filan ama buda ister istemez karsima cikan ve beni geren bi dert.ne yaprsan yap sallayamiyosun bazen

Dert olmazmi.kurtaj oldum.kpss yi kazanamadim falan filan ama buda ister istemez karsima cikan ve beni geren bi dert.ne yaprsan yap sallayamiyosun bazen
Cnm Rabbim vermiş Rabbim almış ;bize bişiy demek düşmez ,kpss yede çalışıcam başka yolu yok ,ha şöle yav bunlarla gel bize ;)ne gorumceymiş ,boşveeer ,sen dert etmişsin .bak en azından eşin seni anlıyor ,kardeşini savunmuyor ,oyle olsaydı herhalde intiharmı ederdin ;)

Haklisin .Zaten suan herkes tarafindan kinaniyor zor gunlerimde pireyi deve yapip gelmedigi icin.boyle olmayi hic istetemezdim.olan oldu.elbet bigun patlak verecek de du bakalim..

Allah gönlünüze göre versin,inşallah bundan sonra üzülmezsiniz ve en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.

Gerçekten allaha havale edin bendede vardı bir tane evlendi kurtuldum en azından heranında burnumun dibinde değil evlendi cicim ayları bitti hamileymiş haaaahaagöreceğim şimdi onu alma mazlumun ahınıııı

size zarar vermiş.. üzülerek , kafaya takarak ekmeğine yağ sürmeyin.. onunla aynı ortamdaykende yokmuş gibi davranın.. gülün durun.. çünkü gülmek karşınızdakini zaten psikolojikman bozuntuya uğratıyo :) kimse sizden kıymetli değil..

Back
X