- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Kendi özel hayatını nasıl yaşadığının sizi ilgilendirmediğini yazmışsınız zaten, ailesinin onu alttan alması yine onun ailesinin sorunu, gezdirip yatak vermek elinize sağlık da, zaten sizin sorununuz değil ağabeyinin sorunu, büyük annesi ölen birine insan olsaydınız da yemek dağıtsaydınız mı dendi? Hmm.. Ben olsam üzgün olduğum için bağırdım da demezdim. Çeyizinizi ona mı güvenip aşağı indirecektiniz en baştan planınız bu muydu? Dengesiz bir sıcak bir soğuk diyorsunuz, bence keşke tamamen soğuk olsaydı aradaki sıcaklıklarının kıymeti yokmuş. O yaştaki insana eşinizi gönderip özür dinletmek isteyip bu kin nerden geliyor diye merak mı ediyorsunuz bir de? Agresif birinin sesini yükseltmesine mi şaşırdınız? Ailesinin düzeltmediğini veya düzeltemediğini siz ne hakla veya sıfatla düzelmesini bekliyorsunuz ki? Dönüp dolaşıp kürtaj ve alçı zamanında aramamasına varıyor olay büyük geçmiş olsun ama kendi acımı başkasının kuru nasılsın, iyi misinleriyle dindiremediğimden zaten aramın iyi olmadığı insanın haberi bile olmasın isterim durumumdan çünkü edeceği her lafı ters anlarım fiziki acının yanında bir de sinirim gerilmesin diye. Küçük sorun da olsa kafanıza takmayın, varlığının sizin için ne artısı ne eksisi var. Iki gün sonra eşiniz konuşmaya başlar zaten dert etmeye devam ederseniz daha ağır gelir bu durum size. Zamanında haklı olduğunuz halde sizi artık haklı bulmayacakları bir gün gelecek çünkü eninde sonunda.