- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
- Konu Sahibi kanatlarimyok
sözlko
sözkonusu uzlaşı seni tatmin edecek düzeyde iste mahkeme de daha da yıpratma kendini
herşeyin hayırlısı
ben boşanma aşamasındayım. Evliliğim çok kısa sürmüştü.
Süreç çok zor olsada cok yıpransamda her mahkeme zamanı olayları baştan baştan yaşasamda En azından hırsımı alabilmek maddi manevi kayıplarımı telafi edebilmek için hertürlü tazminat isteminde bulunmuştum. Dünki mahkemede karşı taraf anlaşmaya gitmek istediklerini makul bi fiyatta anlaşmak istediklerini söylemişler.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Lütfen bana bir fikir verin
Ek:
Kendisi ve ailesiyle bir olup tüm hayallerimi yıktılar daha elimdeki kınalar silinmemişti düğünden sonra beni kapının önüne koydular. Beni terbiye etmeye çalışıp bana hayatımda kapanmayacak bir yara actılar ve uzun bir süre topluma çıkamayacak hale getirdiler. Ve yuvasını kurtarmak için elini uzatıpta bir telefon açamayan adam çalıştığı şehirden üstelik çalıştığı halde izin alarak parasını kurtarmak için kalkıp mahkemeye geldi. Bu nedenle davamdan dönmek istemiyorum bi yandan.
Ama Bir yandanda bakarsanız yaşayanlar bilir çekişmeli mahkeme sürecinin ne kadar zor geldiğini o kulakların ne yalanlar duyduğu için nasıl yıprandığını. Bir süre kendine unutturmaya çalışıp sonra tekrar nasıl ayrıntılı hatırlamaz zorunda kaldığını ve eklene eklene üzüntüsünün arttığını duyduklarından sonra. Ve nefret ettiğin o ailenin nüfusunda olup soyadını taşımanın ne kadar agır geldiğini...
Ne dersiniz? Hangisini secerdiniz?
sözkonusu uzlaşı seni tatmin edecek düzeyde iste mahkeme de daha da yıpratma kendini
herşeyin hayırlısı