Siz ne yapardınız??.. Lütfen yardım edin

İnsanlar yaptıklarından da yapmadıklarından da pişmanlık duyacaklar.
O yüzden içinden ne yapmak geliyorsa yap, en fazla yaptım diye pişman olursun.
Çekişmeli boşanma sürecinde neler yaşanıyor bilmiyorum, o yüzden sana tavsiye veremem ama kendi pişmanlıklarımı anlatabilirim.

Ben boşanırken (çocuk da var üstelik), bazı şeyleri gurur yaptım ve sadece çocuk için iştirak nafakasına razı olarak (onu da benim ısrarımla biraz arttırdı) anlaşmalı boşandım.
Benim, onun donuna kadar elinden alabilecek gerekçelerim de vardı üstelik.
Canıma tak etti, gurur yaptım, hiçbirşey istemiyorum dedim ve kendim için birşey istemedim, 10 dakikada kurtuldu boşanma sürecinden.
Yıllarca bana psikolojik şiddet uyguladı, yetmedi iftira attı.
Ben mahkemeye bunu söylesem, eminim benden yana olacaktı.
Üstelik ben hakaretten karşı dava da açabilirdim ve yüzde binbeşyüz kazanırdım.

Şimdi düşündüğümde, keşke biraz uğraştırıp canını acıtsaydım diyorum. Maddi birşeyler elde etmek için değil, bu işin bu kadar kolay olmadığını anlaması için.
Kadını üz üz üz, iftira at, ezdir sindir; sonra 10 dakikada boşan.
Bu kadar kolay olmamalıydı.
Ben bunu yapmadığım için pişmanım.
Cok tesekkür ederim yorumunuz ve tavsiyeleriniz için. Aynen benim korktugumu yaşamışsınız. Bende böyle düşünmek istemiyorum o nedenle bir yanım kesinlikle vazgecme diyor. Diğer yanım çok yıprandıgı için bişey düşünemiyor bile...
Ama böyle bi bedel ödemezse ( ki gerci davayı kazanacagım muallak ama) hiç bi zaman bişman olmayacak ve onun ve onun gibiler için al al boşa durumu kolay olacak aynı sizinde bahsettiğiniz gibi. Ama o işler öyle olmuyor işte. Öyle kolay değil

Psikologa bir süredir gitmiyorum aslında onunla görüşmemde mantıklı olabilir evet. Avukatımda zaten çok fikir vermekten yana değil. Cevrenden fikir alma sen nasıl iyi olacaksan o yolda ilerleyelim kararını iyi ver ama anlaşılabilecekse anlaşmalı boşanmayı tavsiye ederim diyor.
Evet yıllar sürecekse cokk zor şimdiden geçti 1 yıl neredeyse. Böyle oluncada tam kendimi topluyorum geri yıkılıyorum geri topluyorum geri yıkılıyorum. Bukadar yalan uydurmasyon olmasa yaptıklarının doğrulugunu okadar cok savunuyolardıki keşke mahkemedede savunsalardı madem doğru... zor geliyor ya cok zor.. ama 10dk da boşanmakta sorun değilki bu adam o imza atılır atılmaz kendini başka bir kızın kollarına atacak belki hemen evlenecek daha cok daha iyi gezecek çünkü prangaları çıkıyor bileklerinden. Anlaşmalı boşanmak ona iyilik yapmam demek. Onu mutlu etmem demek. Ben bunu yediremiyorum kendime. Vede bu uygun bi fiyat belirlemede çirkin bi pazarlık gibi geliyor. Şu kadar para verelim sus boşan gibi... Ama olay o değil evet tamam bende yıpranıyorum cok ama ben bu işin cezasını belirledim bile ne pazarlığı diyorum

Siz anlaşmalı boşansanız da boşanmasanız da adam zaten başkalarının kollarında şu anda.
Büyük ihtimal kendisini evli görmüyor, etrafa da böyle anlatıyor.

Sizi sevmeyeni, sizi istemeyeni siz de istemeyin. Benim eski kocam da benden boşanmamak için çok direndi ama boşandım. Bu esnada benim gözümde zaten az olan değerini iyice azalttı. Sevgi, tek taraflı olmaz, evlilik tek taraflı yürümez. Sizin evliliğiniz bitmiş zaten. Bir an önce bu sayfayı kapatıp kendinize temiz bir sayfa açın. Eskiye takılı kaldıkça siz mutsuz olacaksınız. En iyi intikam iyi yaşamaktır derler, umursamayın artık eşinizi. Eğer ona ceza vermek istiyorsanız istediğiniz ücreti yüksek tutun, facebook'taki resimleri mahkemeye veririm, boşanmadan başkaları ile olduğun için kazanırım deyin.

Alacağınız tazminatla seyahate çıkın, mutlu olun ve onu unutun. Emin olun siz onu unuttuğunuz ve mutlu bir hayata başladığınız zaman ona en büyük ceza olacaktır.

Siz anlaşmalı boşansanız da boşanmasanız da adam zaten başkalarının kollarında şu anda.
Büyük ihtimal kendisini evli görmüyor, etrafa da böyle anlatıyor.

Sizi sevmeyeni, sizi istemeyeni siz de istemeyin. Benim eski kocam da benden boşanmamak için çok direndi ama boşandım. Bu esnada benim gözümde zaten az olan değerini iyice azalttı. Sevgi, tek taraflı olmaz, evlilik tek taraflı yürümez. Sizin evliliğiniz bitmiş zaten. Bir an önce bu sayfayı kapatıp kendinize temiz bir sayfa açın. Eskiye takılı kaldıkça siz mutsuz olacaksınız. En iyi intikam iyi yaşamaktır derler, umursamayın artık eşinizi. Eğer ona ceza vermek istiyorsanız istediğiniz ücreti yüksek tutun, facebook'taki resimleri mahkemeye veririm, boşanmadan başkaları ile olduğun için kazanırım deyin.

Alacağınız tazminatla seyahate çıkın, mutlu olun ve onu unutun. Emin olun siz onu unuttuğunuz ve mutlu bir hayata başladığınız zaman ona en büyük ceza olacaktır.
Yok yok yanlış anlamışsınız benim kesinlikle ondan bi beklentim isteğim yok kendini öldürse yinede affetmem onu. Bugun kapıma gelse direk polisi ararım o derece bi hırslıyım ve asla bu iş olmaz diyorum. Hic bi beklentim yok. Sadece bu kadar rahat olması beni rahatsız ediyor. Ayrıca keşke okadar salak olsada bi kızla bi foto koysa ama ne yazıkki değil. Ben sadece hissediyorum. Kızları sadece arkadas listesine eklemiş başka bişey yok. Onları listeye eklemekte kanıt niteliği taşımıyor.
Açıkçası tamamen dürüst olmam gerekirse, ben şuan hırsımı ve nefretimi yenemiyorum ve o adamın mutlu olmasını istemiyorum bana veremediği mutlulugu başkasına vermesini istemiyorum istediği olsun istemiyorum çünkü benim istediğim olmuyor ben günümü gün edemiyorum içim el vermiyor ben başka bir erkege erkek gözüyle bakamıyorum henüz...

Hırsım asla gecmedi. Hatta dün daha fazla katlandı. İstiyorumki onlarda üzülsün acı çeksin panik olsun çaresiz kalsın. İstediğim tazminat ödeyebilecekleri fakat yinede ellerinden çok çıkacak ve arkasından ağlanacak kadar bir para. Alırmıyım almazmıyım oda önemli değil. Sadece korksunlar istiyorum. Birazda onlar çeksin istiyorum ben o kadar çekmişken üzülmüşken düzenim benliğim değişmişken onlarada olsun bişeyler istiyorum...
Ama diğer yandan hayatımada bakmak istiyorum kendi kimliğimi geri istiyorum bana aylardır kocalık yapmayan adam yüzünden evli durmak istemiyorum onun pis soyadını taşımak istemiyorum. Hayatıma bakmak istiyorum tarile gitmek arkadas edinmek istiyorum tedirgin olmadan bişeyler yapmak istiyorum artık insanlara ne diyecegimi şaşırmak istemiyorum. Bıktım çünkü...
Hangi secenegi secersem pişman olurmuyum diye korkuyorum.. Bilemiyorum
Bence hayatınıza bakın, anlaşın, çünkü daha çabuk iyileşirsiniz. Bu kadar sarsıcı olaylarda ne kadar çabuk uzaklaşıp bağları keserseniz sizin için o kadar iyi olur. Bir de destek alıyorsunuzdur umarım, bu süreçte ihmal etmeyin. Bir an önce kendinizi onarmaya bakın, hayat kısa, bir kere dünyaya geliyoruz. Yaşanan çirkinlikleri bir an önce arkanızda bırakmanız önemli geldi bana. Anlaştığınızda belki içiniz soğumaz ama bir uzman yardımıyla sadece kendinizi onarmaya ve iyileştirmeye odaklanabilirsiniz artık.
Yaşananları da bir an önce atlatmanızı umarım..

Ben haksizsiniz demiyorum bu benim kişisel düşüncem... Sadece bosanma icin dava açılmış olsa belki tek celsede işi bitireceksiniz ama maddiyat icin açılan davada önünüze sürekli engeller koyacaklar mahkemeler uzayacak siz daha fazla üzülüp yipranacaksiniz tabiki ailenizde... bu nedenle en iyisi kangren olmuş kolu kesip atmak diye düşünüyorum yoksa sizi aşağılamak yada üzmek gibi bir art niyetim yok bilesiniz...
Çok haklısınız. Bu olay başıma gelmeden önce hayata bakış açım aynen böyleydi.
Bende okudum üni mezunuyum ve okumamın nedeni çalışmak para kazanmak hayatımı güzel bir şekilde geçirebilmek güçlü bir kadın olabilmek ve toplumda böyle yer edinebilmek için. sağlığımda yerinde çok şükür kimsenin parasına muhtac değilim özelliklede onların.. Bu sürecte çalışamadım. Daha doğrusu bir yerde çalıştım ama iş yerindeyken atıyorum biri düşüncesizce birşey diyor mesela yada davayla alakalı dilekçe geliyor yada dava oluyor benim psikolojim moralim alt üst oluyor. Uzun zamandır benim moralim pamuk ipliğine bağlı neyazıkki keşke öyle olmasaydı.. Bi tip sebepler dolayısıyla işe konsantre olamamam ve hergün işe ağlamış yada sarsılmış gitmemle kendime bakamamla falan filan. Bu iş bi şekilde yürümedi.. Ve cıkarıldım.. Bende bu kararla kendimi biraz dinlenmeye cektim.. Ama çalışıcam cok iyi yerlere gelicem ben.....
Ama insan başına gelince anlarmışya.. Ben neler yaşadım maddi manevi gercekten ailemle beraber yıprandık.. Ama onlar mutlu...
Ben onlara karşılık vermediysem, annem onun annesiyle saçbaşa girmediyse, babam o eşim olacak adamı köşede kıstırıp sen benim kızımı nası böyle ortada bırakırsınonun gururuyla onuruyla nasıl oynarsın diye bi güzel benzetmediyse, bu memlekette bir adalet düzeni olmasından kaynaklı. Boşanma davasındada hapse atılmadığına göre tazminat istemek ve o şekilde acıtmaya calışmak farz oldu. İstedim acısınlar istedim ama bende acıyorum problem bu. Yoksa onlar fazlasınıda haketmişlerdi...

Ben haksizsiniz demiyorum bu benim kişisel düşüncem... Sadece bosanma icin dava açılmış olsa belki tek celsede işi bitireceksiniz ama maddiyat icin açılan davada önünüze sürekli engeller koyacaklar mahkemeler uzayacak siz daha fazla üzülüp yipranacaksiniz tabiki ailenizde... bu nedenle en iyisi kangren olmuş kolu kesip atmak diye düşünüyorum yoksa sizi aşağılamak yada üzmek gibi bir art niyetim yok bilesiniz...

Yok yok yanlış anlamışsınız benim kesinlikle ondan bi beklentim isteğim yok kendini öldürse yinede affetmem onu. Bugun kapıma gelse direk polisi ararım o derece bi hırslıyım ve asla bu iş olmaz diyorum. Hic bi beklentim yok. Sadece bu kadar rahat olması beni rahatsız ediyor. Ayrıca keşke okadar salak olsada bi kızla bi foto koysa ama ne yazıkki değil. Ben sadece hissediyorum. Kızları sadece arkadas listesine eklemiş başka bişey yok. Onları listeye eklemekte kanıt niteliği taşımıyor.
Açıkçası tamamen dürüst olmam gerekirse, ben şuan hırsımı ve nefretimi yenemiyorum ve o adamın mutlu olmasını istemiyorum bana veremediği mutlulugu başkasına vermesini istemiyorum istediği olsun istemiyorum çünkü benim istediğim olmuyor ben günümü gün edemiyorum içim el vermiyor ben başka bir erkege erkek gözüyle bakamıyorum henüz...

Evet ama hırs genellikle sahibine zarar verir.
Hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum, ama sizin bu düşünceleriniz onun rahat olmasına engel değil.
Siz istemeseniz de size veremediği mutluluğu yarın başka birine verecek.
O yüzden en güzeli umursamamak.

Maddi manevi tazminat istemenin asil olmamak anlamına geleceği düşüncesini doğru bulmuyorum. Mala zarar verenden verdiği zararı tazmin etmesinin istenmesi, ya da hakaret eden birinin verdiği eleme karşılık yaptırımlara uğramasını istemek gibi bir şey nihayetinde. Haklarımızı korumaya çalışmamızda yanlış bir taraf yok. Boşanma neticesinde kusursuz ya da daha az kusurlu tarafın hem maddi (yapılan masraflar vs.) hem de manevi zarara uğraması olası. Hakimin olayları değerlendirip uygun bir meblağa hükmetmesi yaşananları geri almaz ancak daha büyük olumsuzluklar yaşamayı engelleyebilir.

Bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim, çünkü bu düşüncelerin insanları haklarını korumaktan vazgeçirebileceğini düşünüyorum.

Konu sahibi sizin sorunuza yanıtım ise şudur; kendinizde mücadele edecek gücü buluyorsanız edin derim. Ama bu süreç sizi daha mutsuz edecekse yine sizin istediğiniz tutarlara yakın tutarlar üzerinden anlaşın derim.
Diyerek aciklamami yaptım umarım yanlış anlasilmaya mahal vermemisimdir...

Estağfrllah ben zaten sizin yorumunuzu eleştirmedim hatta dedimya bunları yaşamadan önce niye paraya cevirirlerki insanlar bu işi falan diye düşünürdüm açıkcası.. Ama işte hayatın insana ne getirecegi belli olmuyor. Başta asla davamdan dönmem diyrodum ama zamanla nasıl yıprandıgımı bildiğim için ikileme düşmeye başladım. Dediğiniz gibi sonuc değişmeyecek herhalukarda bu boşanma olacak buda zaten en güzel sonuc..

Evet ama hırs genellikle sahibine zarar verir.
Hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum, ama sizin bu düşünceleriniz onun rahat olmasına engel değil.
Siz istemeseniz de size veremediği mutluluğu yarın başka birine verecek.
O yüzden en güzeli umursamamak.
Çok haklısınız gercekten teşekkür ederim yorumlarınız için.
Sondan bir önceki cümleniz biraz acı olmuş ama gercek olmuş teşekkür ederim.
Kafamdan içimden bunları silip kendimi yatıştıracak ne yapabilirim bilmiyorum sadece ben

Bence hayatınıza bakın, anlaşın, çünkü daha çabuk iyileşirsiniz. Bu kadar sarsıcı olaylarda ne kadar çabuk uzaklaşıp bağları keserseniz sizin için o kadar iyi olur. Bir de destek alıyorsunuzdur umarım, bu süreçte ihmal etmeyin. Bir an önce kendinizi onarmaya bakın, hayat kısa, bir kere dünyaya geliyoruz. Yaşanan çirkinlikleri bir an önce arkanızda bırakmanız önemli geldi bana. Anlaştığınızda belki içiniz soğumaz ama bir uzman yardımıyla sadece kendinizi onarmaya ve iyileştirmeye odaklanabilirsiniz artık.
Yaşananları da bir an önce atlatmanızı umarım..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Haklısınız galiba ya burda asıl önemli olan benim...

Destek alıyor musunuz?
Hayır:( başta cok gittim ilaçta kullandım doktor yavaş yavaş azalttı en son ise çok için daralır cok bunaltı verirse arada içmem için ve yanımda taşımam için bir ilaç verdi. Artık düzenli bir ilaç kullanmıyorum.. Psikologla konuşmaya gelince.. Aynı hastanenin psikologuna gitmiştim konuşarakta terapi için , kadın bir tes yapıp seni daha iyi tanımak istiyorum diyerek 7-8 sayfalık bir test verdi neyse onu çözdüm verdim kadının onu bi okuma süresi oldu sonra çağırdı sen şöyle şöyle bir insansın falan dedi aynı falcı gibi konuştu 5dk da cıkardı. :/ aradan 1 bucuk ay geçmiş psikologa ilk gitmemden daha kadına hicbişey anlatamadım rahatlayamadım destek alamadım. Sonrada gitmedim.

Biraz uzun uzun oldu ama kusura bakmayın :)

Hayır:KK43: başta cok gittim ilaçta kullandım doktor yavaş yavaş azalttı en son ise çok için daralır cok bunaltı verirse arada içmem için ve yanımda taşımam için bir ilaç verdi. Artık düzenli bir ilaç kullanmıyorum.. Psikologla konuşmaya gelince.. Aynı hastanenin psikologuna gitmiştim konuşarakta terapi için , kadın bir tes yapıp seni daha iyi tanımak istiyorum diyerek 7-8 sayfalık bir test verdi neyse onu çözdüm verdim kadının onu bi okuma süresi oldu sonra çağırdı sen şöyle şöyle bir insansın falan dedi aynı falcı gibi konuştu 5dk da cıkardı. :/ aradan 1 bucuk ay geçmiş psikologa ilk gitmemden daha kadına hicbişey anlatamadım rahatlayamadım destek alamadım. Sonrada gitmedim.

Biraz uzun uzun oldu ama kusura bakmayın :)
Estağfurullah ne demek...
O psikolog nasılmış öyle :110:
Gerçekten psikolog konusu şans sanırım biraz..
Psikiyatriste gittiyseniz ve tedavi sürecinden geçtiyseniz çok iyi ancak baş edemediğinizi düşünürseniz - ki bence ufak bir desteğe ihyiyacınız olabilir - bir psikolog arayışına girin isterseniz. Çevrenizden ya da forumlardan tavsiyeler almaya çalışın uzman konusunda..
Bunun dışında tüm öfkenizi para alarak can acıtmaya yöneltmeniz size zararlı çünkü anlaşsanız da anlaşmasanız da içiniz soğumayacak bu noktaya çok takılırsanız. Bu dönemde çevre ve ailenizden manevi destek almaya bakın, size kötü gelen insanlarla görüşmeyin, bir hobi edinmeye, kendiniz için bir şeyler yapmaya çalışın, spor bile olur. Odağı kendinize doğru yönlendirirseniz zamanla bu hisleriniz değişecektir. Boşanır boşanmaz da bir tatile çıkmanızı öneririm. Ve kendi gelecek planlarınıza odaklanın derim. Umarım bu zamanlar bir an önce geçip gider ;)

Mesajiniza tamamen katiliyorum bir de olayin soyle bir boyutu var: Erkekler ve aileleri baskasinin hayatini bu kadar karartip kolayca siyrilirsa hicbir ders cikarmaz ve kolayca tekrar evlenip ayni zulumu baskalarina da yaparlar. Burunlari surtulsun ki bir daha kinasi kurumamis gelini kapiya koyarken iki kere dusunsunler.

Konu sahibi siz de bugune kadar evlilik ve sonrasi icin yapmis oldugunuz, ailenizin yapmis oldugu masraflar arti bir miktar da tazminati anlasmali ya da anlasmasiz mutlaka alin. Aci olarak yeter de artar bu masraf onlara ki boyle insanlarin icine evlat acisi gibi oturacaktir odedikleri meblag.
Maddi manevi tazminat istemenin asil olmamak anlamına geleceği düşüncesini doğru bulmuyorum. Mala zarar verenden verdiği zararı tazmin etmesinin istenmesi, ya da hakaret eden birinin verdiği eleme karşılık yaptırımlara uğramasını istemek gibi bir şey nihayetinde. Haklarımızı korumaya çalışmamızda yanlış bir taraf yok. Boşanma neticesinde kusursuz ya da daha az kusurlu tarafın hem maddi (yapılan masraflar vs.) hem de manevi zarara uğraması olası. Hakimin olayları değerlendirip uygun bir meblağa hükmetmesi yaşananları geri almaz ancak daha büyük olumsuzluklar yaşamayı engelleyebilir.

Bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim, çünkü bu düşüncelerin insanları haklarını korumaktan vazgeçirebileceğini düşünüyorum.

Konu sahibi sizin sorunuza yanıtım ise şudur; kendinizde mücadele edecek gücü buluyorsanız edin derim. Ama bu süreç sizi daha mutsuz edecekse yine sizin istediğiniz tutarlara yakın tutarlar üzerinden anlaşın derim.

ben boşanma aşamasındayım. Evliliğim çok kısa sürmüştü.
Süreç çok zor olsada cok yıpransamda her mahkeme zamanı olayları baştan baştan yaşasamda En azından hırsımı alabilmek maddi manevi kayıplarımı telafi edebilmek için hertürlü tazminat isteminde bulunmuştum. Dünki mahkemede karşı taraf anlaşmaya gitmek istediklerini makul bi fiyatta anlaşmak istediklerini söylemişler.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Lütfen bana bir fikir verin

Ek:
Kendisi ve ailesiyle bir olup tüm hayallerimi yıktılar daha elimdeki kınalar silinmemişti düğünden sonra beni kapının önüne koydular. Beni terbiye etmeye çalışıp bana hayatımda kapanmayacak bir yara actılar ve uzun bir süre topluma çıkamayacak hale getirdiler. Ve yuvasını kurtarmak için elini uzatıpta bir telefon açamayan adam çalıştığı şehirden üstelik çalıştığı halde izin alarak parasını kurtarmak için kalkıp mahkemeye geldi. Bu nedenle davamdan dönmek istemiyorum bi yandan.
Ama Bir yandanda bakarsanız yaşayanlar bilir çekişmeli mahkeme sürecinin ne kadar zor geldiğini o kulakların ne yalanlar duyduğu için nasıl yıprandığını. Bir süre kendine unutturmaya çalışıp sonra tekrar nasıl ayrıntılı hatırlamaz zorunda kaldığını ve eklene eklene üzüntüsünün arttığını duyduklarından sonra. Ve nefret ettiğin o ailenin nüfusunda olup soyadını taşımanın ne kadar agır geldiğini...
Ne dersiniz? Hangisini secerdiniz?
maddi tazminatı hakimin insiyatifine bırak istersen mağdur etmeyecek bir rakam önerecekse hakim

Benim huyum pistir.
Ben çekerim sorun değil ama çektiririm de diye inat yapabilirim :S

Elbette karşı taraftan çok kendimi yıpratırım belki ama ille de yıpratcam içim soğumaz başka türlü gibi geliyor.
Başka türlü neler yaşadım intikamımı alamadım ne salağım diye keşkelerim olabilir.

Kendinizi en iyi tanıyan sizsiniz.

Sizi en çok ne rahatlatır?

Buna göre verin kararınızı.

Mutluluklar dilerim.

Mesajiniza tamamen katiliyorum bir de olayin soyle bir boyutu var: Erkekler ve aileleri baskasinin hayatini bu kadar karartip kolayca siyrilirsa hicbir ders cikarmaz ve kolayca tekrar evlenip ayni zulumu baskalarina da yaparlar. Burunlari surtulsun ki bir daha kinasi kurumamis gelini kapiya koyarken iki kere dusunsunler.

Konu sahibi siz de bugune kadar evlilik ve sonrasi icin yapmis oldugunuz, ailenizin yapmis oldugu masraflar arti bir miktar da tazminati anlasmali ya da anlasmasiz mutlaka alin. Aci olarak yeter de artar bu masraf onlara ki boyle insanlarin icine evlat acisi gibi oturacaktir odedikleri meblag.
Ohoo o kadarını istersem gercektende altında donu kalmaz.

Benim huyum pistir.
Ben çekerim sorun değil ama çektiririm de diye inat yapabilirim :S

Elbette karşı taraftan çok kendimi yıpratırım belki ama ille de yıpratcam içim soğumaz başka türlü gibi geliyor.
Başka türlü neler yaşadım intikamımı alamadım ne salağım diye keşkelerim olabilir.

Kendinizi en iyi tanıyan sizsiniz.

Sizi en çok ne rahatlatır?

Buna göre verin kararınızı.

Mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum bende çekerim ama çektiririmde sürünsünler ne demekmiş görsünler istiyorum. Yinede hiçbir para benim o ilk boşanma sürecindeki halim gibi yıpratamaz insanı bunu biliyorum. Zaten kazanacagımda belli değilki adamlar profesyonelce hikae yazıp şahit bulabiliyorlar yani. Hakime inandırıcı gelmeyi başarırlarsa onu bile alamam iyice sevinirler davayı kazandık diye.

Çok teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum bende çekerim ama çektiririmde sürünsünler ne demekmiş görsünler istiyorum. Yinede hiçbir para benim o ilk boşanma sürecindeki halim gibi yıpratamaz insanı bunu biliyorum. Zaten kazanacagımda belli değilki adamlar profesyonelce hikae yazıp şahit bulabiliyorlar yani. Hakime inandırıcı gelmeyi başarırlarsa onu bile alamam iyice sevinirler davayı kazandık diye.

İyi bir avukat bulmalısın bu yüzden.
Allah yardımcın olsun.
Kolay olmayacağı bir gerçek..

Back
X