Siz ne yapardınız

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
slm kızlar...
Konuyu Ablamm için açıyorum kendisinde yanımda yorumları birlikte okuyup değerlendiricez.
Sorun şu ablamın bi arkadaşı var adı Ayşe olsun bu ayşecik ablamla çok samimi değil ama Merhaba! Merhaba o kadar yakın arkadaş değiller. Ama İnstagram da falan takipleşiyorlar... Bu ayşecik kendinden yaşça bayağı küçük biriyle yaşıyor kadının 2 tanede kızı var. Sorun şu ki bu Ayşe çok dekolte giyen dudak büzerek poz veren sürekli bunları İnstagrama atan biri yendiği içtiği sosyal medyada yani çok da iddialı resimler paylaşıyor. ( bu arada nasıl giyindiği yaşadığı hayat tarzı kesinlikle bizi ilgilendirmez sadece konuyu anlamanız için detay verdik) Ablam la eniştemin hesabı ortak eniştem bu kadının fotolarına bakarken Ablam görmüş bildiğiniz kadının profiline girip bakmış adam tabi kavga kıyamet kopmuş. Şu anda konuşmuyor Ablam küsler. Enişteme ne amaçla baktın demiş öylesine demiş.
Şimdi Ablam bunun burnundan getirir Eminim bi kaç gün eve gitmeyecek bende kalacak.
Sorun şu eniştem ablamı aramış abartma gibisin de konuşmuş siz olsanız ne yapardınız???

Son düzenleme:
Bence ablanizi fişteklemeyin. Birkaç gün eve gitmemesi adamın burnunu sürtmez, evliliklerini kötü etkiler.
İki yetişkin insan gibi konuşarak cozsunler. Siz aradan cekilin
Ben arada değilim zaten kendi öyle istiyor ne deyim kadına yanımda kalamazsın mı deyim

Ortak kullanmak saçma İşte

Merak etmiş bakmıştır

Madem kadını sevmiyor çıkarsın engellesin

Adamın bence suçu yok

Ben arada eşimin telefonundan durumlara bile bakıyorum kimmiş bunlar diye

Ortak açmaktaki amaç kontrol etmekmiş ama ters tepmiş sanki

Bence eşini biraz rahat bıraksın

Olamaz çünkü önceden de sormuş bu kim diye Ablam da bi arkadaş demiş

E adam da "Benim hanımın bu pozları veren arkadaşı varmış yahu, kimmiş la bu?" demiş olamaz mı?

Ablanız o kadar kıskançsa eşiyle ortak hesabına eklemesin madem kıskanacağı kişileri.

Ne saçma işler yahu.

Sen adamla ortak hesabına ekle, sonra "Niye baktın?"

ortak hesap çok saçma işte kusura bakmayın da
ben sizin yerinizde olsam böyle dikine konuşmaktansa ablamı teselli ederdim
ileri derecede büyütülecek bişey yok çünkü hesap ortak
karı koca arasına girilmez!!!

ayşecik ayşecik diye kadını b.klamaya çalışmanız çok komik.
size ilgilendiren bi durum yok. ikisi de yetişkin. aralarında bu meseleyi bile çözemiyorlar mı?

ben konu sahibi arkadaşın ablasını çok pis gaza getirdiğini düşünüyorum

az daha gayret etse bizi de ayşeciğin üstüne salacak potansiyeli gördüm :KK53:

Şimdi Ablam bunun bi güzel burnundan getirir Eminim bi kaç gün eve gitmeyecek bende kalacak. Diyerek nasılda fişfiklediginiz zaten ortada ablanizi ayrıca Hayır rmyani resime bakmış sadece neden evinden ayrı kalıp sizde kalmasına sizde müsaade ediyorsunuzki? ? Ozaman ablaniz meraba meraba dediği göğüs dekolteli dudak buzusmeli fotolar ekleyen ayseyi hesaptan silsin madem enistenizle ortak hesap ...

ben olsam bende bakarim. bi kadin olarak ilgimizi cekio bakiyoruz. adam niye bakmasin... cok sacma

Ben esimin instagramina girdigimde durumlara bakiyorum bazen arkadaslarini merak edip profillerine girip bakiyorum, öyleyse esimde bana kizsin evden gitsin?? cok sacma bence.

Böyle seyler yasamak istemiyolarsa önce bi hesaplari ayirsinlar belki bidaha sorun yasamazlar.

Ben arada değilim zaten kendi öyle istiyor ne deyim kadına yanımda kalamazsın mı deyim
Ama ablaniz doğru yapmıyor. En azından bu yaptığının evliliğine zarar vereceğini anlatın.
'Şimdi Ablam bunun bi güzel burnundan getirir' cümlesinden onu destekleyip fişteklediginizi çıkarttım ben.
Ayrıca ortamda boşanmaya değecek birşey yoksa, birkaç günlük evi terketmek çok çok yanlış birşey. Sevgili olsalar amenna. Sinirlenirsin,birkaç gün telefonunu acmazsin merak eder falan.
Ama evlilik bu, arada farklar var.
Aldattigini-potansiyeli olduğunu düşünüyorsa , yakiştiriyorsa coluga çocuğa karışmadan ayrılsin, ama ayrılacak kadar büyük bir olay gibi görmüyorsa boşu boşuna suyu bulandirmasin.
Ki bence birinin hesabına bakmasında - fotolarini beğenmesinde hiçbir problem yok, sonuçta o bir foto paylaşma sitesi. Ayrıca dandik bir profilse merak edip girmiş de olabilir.
Benim bir arkadaşım var mesela , yakın bir arkadaşımla adina 'anne ben or.s.. oldum kombini' adını taktiğimiz bir kombini var kızın. Yaz kış üstüne sütyen takip (büstiyer falan değil) yüzünde de kesinlikle bir gülümseme olmadan resim paylaşıyor. Tüm profili böyle :) ha tabii ki kız hakkında böyle dalga geçmemiz yanlış ve terbiyesizce. Kabul ediyorum. Ama mesela ben de ara ara o kızın profilinden bir resmi, ya da storisini yakın arkadaşima gönderip dalga geçiyorum.gayet de stolkluyorum kızı.
Instagram yani, herkes herkesin profiline bakar. İlla hoşlanmakla ilgisi yok ki. Böyle bir şeyden ne ben kavga çıkarırdim ne de kocam-sevgilim bana laf ederdi. Bence kardeşiniz abartmis.
Ayrıca burnunu sürttürmek isterken evde yalnız kalmış eşinin attığı 'gece gezmesi' storisini görüp burnu sürtünen taraf olabilir. Bu işler genelde böyle işliyor KK'da. Dikkat etsin, abartmasin derim ben.
Kadını da silsin,madem tavrından rahatsız olduğu birisi

Valla öyle kadınlara ben de bakıyorum denk gelince :KK53: Bence de abartmış baksın ne olacak yani, eşine güveniyorsa böyle ufak şeylerden huzur kaçırmasın bence.

Sorunları evi terk ederek çözmeye çalışmak nasıl bir çocukluk... Azıcık olgun davranması konusunda destekleyin ablanızı; ayşecik laflarıyla, eminim eniştemin burnundan getirip, eve gitmeyecek laflarıyla gaza getirmek yerine... Eşine güven problemi varsa, oturup bunun neden kaynaklandığını konuşsunlar. Ortak instagram kullanıyorlarmış sanırım, eee insan sırf meraktan da girip bakabilir karşısına çıkan insanların profillerine. Ablanız bu kadar kıskanç biriyse, eşiyle ortak kullandığı hesaba, kendine uygun gelmeyen pozlar veren insanları eklemesin o zaman. Adam profiline girip bakmasa, ana sayfadan görecek zaten bir şekilde. Ama çözüm bu da değil, eniştenizle aralarındaki güven problemlerini çözmeleri gerekiyor. Bunun yolu da oturup konuşmaktan, gerekirse çift terapisi almaktan geçer. Evi terk etmekten değil...

Okadar da burnundan getirilecek bir durum yok, küs-trip at falanda evi terkedip bikaç gün gitmemekte nedir ? Bu kadar mı evliliğe olan saygınız ? Madem ortak kullanılıyor, madem böyle birini takiptesiniz göze almışsınız demektir. Kusura bakmayın bende çok kıskanç bir yapıdayım da bunun olmasına baştan izin vermem yani.Takip etmeyin o kadını ayrıca zorunlu musunuz ?

Ayrıca takip ettiğiniz ama görmek istemediğiniz, takibi bırakınca ayıp olacak kişiler için- sizin durum gibi- profiline girdikten sonra yukardaki altalta olan 3 noltaya tıklayarak ordan sessize al seçeneğiyle rahat edebilirsiniz. Profiline girip bakmadıktan sonra ana sayfanıza o kişi düşmüyor,hikayesini görmüyorsunuz.

Ben olsam eşim in arkadaşının profiline girip bende bakarım kimdir nedir vs diye. Sosyal medya zaten kullanmıyorum ama kullansamda kesinlikte ortak olmazdi sanırım. İkimizinde arkadaşları çevresi farklı sonuçta.

Back
X