• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne yapardınız

slm kızlar...
Konuyu Ablamm için açıyorum kendisinde yanımda yorumları birlikte okuyup değerlendiricez.
Sorun şu ablamın bi arkadaşı var adı Ayşe olsun bu ayşecik ablamla çok samimi değil ama Merhaba! Merhaba o kadar yakın arkadaş değiller. Ama İnstagram da falan takipleşiyorlar... Bu ayşecik kendinden yaşça bayağı küçük biriyle yaşıyor kadının 2 tanede kızı var. Sorun şu ki bu Ayşe çok dekolte giyen dudak büzerek poz veren sürekli bunları İnstagrama atan biri yendiği içtiği sosyal medyada yani çok da iddialı resimler paylaşıyor. ( bu arada nasıl giyindiği yaşadığı hayat tarzı kesinlikle bizi ilgilendirmez sadece konuyu anlamanız için detay verdik) Ablam la eniştemin hesabı ortak eniştem bu kadının fotolarına bakarken Ablam görmüş bildiğiniz kadının profiline girip bakmış adam tabi kavga kıyamet kopmuş. Şu anda konuşmuyor Ablam küsler. Enişteme ne amaçla baktın demiş öylesine demiş.
Şimdi Ablam bunun bi güzel burnundan getirir Eminim bi kaç gün eve gitmeyecek bende kalacak.
Sorun şu eniştem ablamı aramış abartma gibisin de konuşmuş siz olsanız ne yapardınız???
Ablamız gerçekten abartmış ne var bakmışsa aytıca bakmasını istemiyorsa neden ortak hesap kullanıyor

O zaman ortak hesap kullanmasalardı ablanın yerinde olsam bende rahatsız olurum ama rahatsız olacağım arkadaşımı da eklemem

slm kızlar...
Konuyu Ablamm için açıyorum kendisinde yanımda yorumları birlikte okuyup değerlendiricez.
Sorun şu ablamın bi arkadaşı var adı Ayşe olsun bu ayşecik ablamla çok samimi değil ama Merhaba! Merhaba o kadar yakın arkadaş değiller. Ama İnstagram da falan takipleşiyorlar... Bu ayşecik kendinden yaşça bayağı küçük biriyle yaşıyor kadının 2 tanede kızı var. Sorun şu ki bu Ayşe çok dekolte giyen dudak büzerek poz veren sürekli bunları İnstagrama atan biri yendiği içtiği sosyal medyada yani çok da iddialı resimler paylaşıyor. ( bu arada nasıl giyindiği yaşadığı hayat tarzı kesinlikle bizi ilgilendirmez sadece konuyu anlamanız için detay verdik) Ablam la eniştemin hesabı ortak eniştem bu kadının fotolarına bakarken Ablam görmüş bildiğiniz kadının profiline girip bakmış adam tabi kavga kıyamet kopmuş. Şu anda konuşmuyor Ablam küsler. Enişteme ne amaçla baktın demiş öylesine demiş.
Şimdi Ablam bunun bi güzel burnundan getirir Eminim bi kaç gün eve gitmeyecek bende kalacak.
Sorun şu eniştem ablamı aramış abartma gibisin de konuşmuş siz olsanız ne yapardınız???
Maalesef bakıyorlar böylelerine. Bakmayanı görmedim duymadım. Merak ediyorlar, hoşlarına gidiyor. Ben olsam ne yapardım bilemedim.

O zaman ortak hesap kullanmasalardı ablanın yerinde olsam bende rahatsız olurum ama rahatsız olacağım arkadaşımı da eklemem
Doğru ama Ablam zaten dio ki biley falan paylaşa da baksa tmm dio bizzat profiline girip bakması zoruna gitmiş

slm kızlar...
Bu tarz foto paylaşan bi arkadaşımı görse benim eşim de sorar bu kim diye? Aldığı cevaptan tatmin olmayı nedir necidir bu abla diye bakmış olabilir.. Siz ablanızı bence gaza getirmeyin fazla oturup konuşulur çözülür mevzu karışmayın bu kadar ;)

Bu tarz foto paylaşan bi arkadaşımı görse benim eşim de sorar bu kim diye? Aldığı cevaptan tatmin olmayı nedir necidir bu abla diye bakmış olabilir.. Siz ablanızı bence gaza getirmeyin fazla oturup konuşulur çözülür mevzu karışmayın bu kadar :KK66:
Ya karıştığım falan Yk ki o sadece fikir almak istedi

ayşecik ayşecik diye kadını b.klamaya çalışmanız çok komik.
size ilgilendiren bi durum yok. ikisi de yetişkin. aralarında bu meseleyi bile çözemiyorlar mı?
Kimseyi b.kladığımz yok çok şükür ben zaten karışmadım Ablam sormak için açtım konuyu olay farklı yerlere çekilmesin lütfen

Sosyal hesaplar kişiseldir neden ortak hesap kullanılır anlamam.
Ortak hesap olursa işte böyle sorunlar çıkar.
Ablanız eşini iyi tanır. Ne maksatla baktığını da bilir. Bence karı koca arasına girmeyin ve karışmayın. Onlar iyi olur siz arada kalırsınız.

Arkadaşlar benim kimsenin arasına falan girdiğim Yk ki nerden çıkardınız bunu kadın geldi açtırdı konuyu ben olaya yorum dahi yapmadım abartma dedim o kadar ne bu karışma etme falan

Arkadaşlar benim kimsenin arasına falan girdiğim Yk ki nerden çıkardınız bunu kadın geldi açtırdı konuyu ben olaya yorum dahi yapmadım abartma dedim o kadar ne bu karışma etme falan
yazma tarzınızdan öyle anaşıldı demekki, herkes yanlış anladığına göre sorun bizde değil sizin anlatım şeklinizde olabilir belki de

Ben esimin instagramina girdigimde durumlara bakiyorum bazen arkadaslarini merak edip profillerine girip bakiyorum, öyleyse esimde bana kizsin evden gitsin?? cok sacma bence.

Böyle seyler yasamak istemiyolarsa önce bi hesaplari ayirsinlar belki bidaha sorun yasamazlar.
Eşim şimdi sizin profil fotonuzu gördü bu akşam evden gitmeyi düşünüyorum:confused:

Merak etmiş bakmış ne var bunda. Yoldan geçene de bakabilirdi. Ablanız eniştenizin gözlerini kontrol altında tutmaya çalışmak yerine bu kadar küçük şeyleri mevzu haline getirerek kendine güvenmeyen kadın durumuna düşmesin bence.

Niye ortak hesap açarlar onu hiç anlamam. Ayrıca bende de var öyle kişiler ben bile merak edip bakıyorum.
Ya bilmiyorum ortada sorun yok ta bişiler abartılmış gibi geldi

Back
X