• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne yapardınız

Ayrica ablan böyle bi konu yüzünden sende kalicaksa önemli/kötü bisey oldugunda aynisini yaparsa esi ciddiye almaz bu defa. cocuk oyuncagi gibi, evi terk et git baska biryerde kal sonra geri dön..

Adamın ana sayfasına düşüyor kadın, girip bakmasından daha doğal ne var ki? Ya hesabı ayıracaklar yada rahatsız olduğu insan tarzlarını eklemeyecekler. Bence bu konuda ablanıza destek çıkmayın. Çocuk gibi davranmasınlar, araya boşuna soğukluk sokmasınlar.

derdi olmayan ve bu kadar basit şeylere takılan insanlara hayranım valla :işsiz:
Ablanız hiç durmasın boşansın eşinden ,neymiş ortak hesaplarındaki birine bakmış mış :KK25:

Madem samimi degiller kadinla o zaman neden eşiyle ortak hesabinda bu kadin ekli ki . Ben olsam esimin görmesini istemedigim kadini hesabimdan silerim ortada sorun da kalmaz.

slm kızlar...
Konuyu Ablamm için açıyorum kendisinde yanımda yorumları birlikte okuyup değerlendiricez.
Sorun şu ablamın bi arkadaşı var adı Ayşe olsun bu ayşecik ablamla çok samimi değil ama Merhaba! Merhaba o kadar yakın arkadaş değiller. Ama İnstagram da falan takipleşiyorlar... Bu ayşecik kendinden yaşça bayağı küçük biriyle yaşıyor kadının 2 tanede kızı var. Sorun şu ki bu Ayşe çok dekolte giyen dudak büzerek poz veren sürekli bunları İnstagrama atan biri yendiği içtiği sosyal medyada yani çok da iddialı resimler paylaşıyor. ( bu arada nasıl giyindiği yaşadığı hayat tarzı kesinlikle bizi ilgilendirmez sadece konuyu anlamanız için detay verdik) Ablam la eniştemin hesabı ortak eniştem bu kadının fotolarına bakarken Ablam görmüş bildiğiniz kadının profiline girip bakmış adam tabi kavga kıyamet kopmuş. Şu anda konuşmuyor Ablam küsler. Enişteme ne amaçla baktın demiş öylesine demiş.
Şimdi Ablam bunun burnundan getirir Eminim bi kaç gün eve gitmeyecek bende kalacak.
Sorun şu eniştem ablamı aramış abartma gibisin de konuşmuş siz olsanız ne yapardınız???

Ablan abartmış.. Göze yasak yok malesef.. Orada bakmasa dışarıda yine bakar.. Madem ortak hesap niye kullanıyorlar? Ablan eşine güveniyorsa barışma teklif ederse uzatmasın..

Ortak hesap= kanıtlanmış duyurulmuş kıskançlık.
Beni aşırı rahatsız ediyorlar. Kime yazdım? kimi beğendim? Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verir miyim?

Asıl konuya gelirsek sadece bakmıştır ekrana düşünce tıklamıştır.

Böyle saçma şey yüzünden evden ayrılmak ne?

Bu alışkanlık haline gelince adam gittikçe rahatlar yani.

Laçkalaştırmasın ablanız evliliğini.

Bir defa ablanız neden bu kadar özgüvensiz?
Sorun burada başlıyor.
Adam bakmış olabilir, bunda ne gibi bir sorun var?
Ancak adam kalkar kadın ile iletişime geçer, olayın boyutu değişir, o zaman burnunda getirip gitmesin eve.
Abartılacak birşey göremedim ben?

Back
X