Siz ne yapardınız???

birgaripedacik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
306
166
18
Konu uzun ama en kısa şekilde anlatmaya çalışayım aslında son açtığım konumun devamı

Mevzu şu ki Son yaşadığımız olayların mevzusu açılınca eşime abisiyle beni yüzyüze getirmemesini aksi takdirde kendisinin arada kalacagını söyledim gerekli açıklamasını yaparak üstelik kv de bizde, üstelik de yeni ameliyat olmuşum bana verdiği tepki ne oldu biliyormusunuz??

BOŞOL!! Dedi ben şok oldum. Defol git Dedi, sen bu kin bu nefretle anne olmak istiyorsun bide dedi , bağırdı çağırdı

Defol dedi ya artık girdim odaya başladım toplanmaya birkaç parça bişi alıp ailem başka şehirde onların yanına gideceğim bu sefer geldi aradan 10 dk geçmedi gitme ben sensiz yapamam özür dilerim şöyle böyle demeye bırak diyorum bırakmıyor

Ardından kv başladı ağlamaya dil dökmeye ve ben gitmedim kv yi sevdiğim için mi hayır, yaşına hürmeten gitmedim sırf birileri kv gelişine bağlamasınlar diye gitmedim.

Eşim olcak şahsiyet hiçbirşey olmamış gibi davranmaya devam ediyor ben ise yüzüne bile bakmıyorum.

Kv cumartesi günü dönüyor ben ise aynı gün ailemin olduğu şehre gidiyorum

İçim acıyor çok emek verdim, umut bağladım bu evliliğe birkaç sefer boşanmayı düşündüm olmayacağını düşündüm hep artık eminim

Hep aklıma geliyor söyledikleri affedemiyorum bu sefer hem affedersem kendime olan saygımı kaybedeceğimden korkuyorum.

Siz olsanız ne yapardınız???

valla ben ne dersem diyeyim herkes bunu bahane olarak görecek bu sebeple cumartesi gidiyorum bavulum bile hazır biletimi aldım öyle kolay değil çantamı aldım gidiyorum demek herşeyden emin olmak lazım evlenirken hadi evlenelim diyip çekip gitmiyorsun onun gibi bir süreç buda benim burda hayatım alt üst olmuş millet bahane ediyorsun derdinde

@Mune konumu kapatabilirmisiniz

Son düzenleme:
Cumartesiye nereden baksan 1 hafta var.
1 hafta hiç aynı masada yemek mi yemeceksiniz,hiç bir şey mi sormayacaksınız,uyurken hiç eliniz kolunuz çarpmaz mı ne bileyim?
Bence barışırsınız...
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

Konu uzun ama en kısa şekilde anlatmaya çalışayım aslında son açtığım konumun devamı

Mevzu şu ki Son yaşadığımız olayların mevzusu açılınca eşime abisiyle beni yüzyüze getirmemesini aksi takdirde kendisinin arada kalacagını söyledim gerekli açıklamasını yaparak üstelik kv de bizde, üstelik de yeni ameliyat olmuşum bana verdiği tepki ne oldu biliyormusunuz??

BOŞOL!! Dedi ben şok oldum. Defol git Dedi, sen bu kin bu nefretle anne olmak istiyorsun bide dedi , bağırdı çağırdı

Defol dedi ya artık girdim odaya başladım toplanmaya birkaç parça bişi alıp ailem başka şehirde onların yanına gideceğim bu sefer geldi aradan 10 dk geçmedi gitme ben sensiz yapamam özür dilerim şöyle böyle demeye bırak diyorum bırakmıyor

Ardından kv başladı ağlamaya dil dökmeye ve ben gitmedim kv yi sevdiğim için mi hayır, yaşına hürmeten gitmedim sırf birileri kv gelişine bağlamasınlar diye gitmedim.

Eşim olcak şahsiyet hiçbirşey olmamış gibi davranmaya devam ediyor ben ise yüzüne bile bakmıyorum.

İçim acıyor çok emek verdim, umut bağladım bu evliliğe birkaç sefer boşanmayı düşündüm olmayacağını düşündüm hep artık eminim

Hep aklıma geliyor söyledikleri affedemiyorum bu sefer hem affedersem kendime olan saygımı kaybedeceğimden korkuyorum.

Bana defol diyen adamın bir daha suratına bakmazdım. Cocuk da yokmus zaten dusunmelik birsey olmazdi.
Birde ileride yapilacak anneligine bile laf etmis densiz.

Eşin orda annesine falan şov mu yapmak istedi acaba mantıklı bı tepki olmamıs. Yalnız hala mı kayınbırader konusu fevkalade kincisiniz.
Kincilikle ne alakası var bir konuyu sizinde önünüze sürekli ısıtıp koysalar sizde aynı tepkiyi verirsiniz

Eşin orda annesine falan şov mu yapmak istedi acaba mantıklı bı tepki olmamıs. Yalnız hala mı kayınbırader konusu fevkalade kincisiniz.
Ayrıca eski konusuna da baktım mevzu para verilmiş kişinin kendisini aramaması bence biz onlara para veriyoruz onpar beni aramıyor ;)
Kin iyi birşey değil eşimde de bu huy var bu sadece size yüktür karşı tarafın umrunda bile değilsiniz muhtemelen.
Ben ameliyat oldun ilk iki gün kimseyi kabul etmedim sonrada kimse gelsin arasın istemedim ne meraklısınız birileri arasın gelsin gitsin :)

Ayrıca eski konusuna da baktım mevzu para verilmiş kişinin kendisini aramaması bence biz onlara para veriyoruz onpar beni aramıyor :KK66:
Kin iyi birşey değil eşimde de bu huy var bu sadece size yüktür karşı tarafın umrunda bile değilsiniz muhtemelen.
Ben ameliyat oldun ilk iki gün kimseyi kabul etmedim sonrada kimse gelsin arasın istemedim ne meraklısınız birileri arasın gelsin gitsin :)
para vermek zorundamıyım ayrıca mevzu para verdim beni aramadılar mı?? cidden böyle anladıysanız bir sorununuz var!!!

para vermek zorundamıyım ayrıca mevzu para verdim beni aramadılar mı?? cidden böyle anladıysanız bir sorununuz var!!!
Zorunda mısınız dedim madem mevzu para değil direk ameliyat oldum beni aramadılar deseydiniz neden borç verdik diyorsunuz bir tek ben öyle anlamadığıma göre sorun bende değil ;)

Zorunda mısınız dedim madem mevzu para değil direk ameliyat oldum beni aramadılar deseydiniz neden borç verdik diyorsunuz bir tek ben öyle anlamadığıma göre sorun bende değil :KK66:
bakın onu yazdım ki işlerine gelince arayıp işlerine gelmediğinde aramadıklarını anlatmak içindi.

Cumartesiye nereden baksan 1 hafta var.
1 hafta hiç aynı masada yemek mi yemeceksiniz,hiç bir şey mi sormayacaksınız,uyurken hiç eliniz kolunuz çarpmaz mı ne bileyim?
Bence barışırsınız...
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.
ben barışmak istemiyorum artık

burayı arabistan şeriat ülkesi filan zannediyor kocan herhalde boşol deyince hemen boşanıp rahatça yaşayacak. daha duuur bunun nafakası var tazminatı var. :D

Bu adam evliliğiniz boyunca hep böyle dengesiz miydi ?

Back
X