Siz ne yapardınız???

Gitmenizin kv ile ne alakasi var.
Gerçekten gidecek olsaydiniz o kelimelerden sonra 5 dk durmazdiniz.
Ayrica esiniz boşol demis ,defol git demis hakaretlerin en agiri olab birde anne olmak istiyorsun bu düşüncelerle demis.
Gitmek icin daha cok hakaret mi duymak istiyorsunuz anlamadim dogrusu !

Kvyi bahane etmeyin.
Kvsi yüzünden gitti diyecekler diyorsun, eşi defol demiş hala evde duruyor demelerinden daha mı iyi?
Bugün gittin gittin, aksi halde cumartesiye kadar olay soğuyacak gitsen de seni tınlamayacak çünkü bu olayda ağırlığın kalmayacak bu sefer yine konu açarsın hiç merak etmedi beni diye. Etmez tabi bi kararlılığın yok ki.

Ayrica esiniz boşol demis ,defol git demis hakaretlerin en agiri olab birde anne olmak istiyorsun bu düşüncelerle demis.
Kvyi bahane etmeyin.
Kvsi yüzünden gitti diyecekler diyorsun, eşi defol demiş hala evde duruyor demelerinden daha mı iyi?
Bugün gittin gittin, aksi halde cumartesiye kadar olay soğuyacak gitsen de seni tınlamayacak çünkü bu olayda ağırlığın kalmayacak bu sefer yine konu açarsın hiç merak etmedi beni diye. Etmez tabi bi kararlılığın yok ki.
Haklısınız da gidebileceğim bir yer yok yaşadığım şehirde kimsem yok memurum ve işyerindeki bir durum yüzünden izin yazamıyorum bu hafta bende gitmek istiyorum ama çakıldım kaldım

Aynen öyle. Kv bahane olmuş sadece gitmemek için

Hersey sicagi sicagina guzell.
Siz gidin eş denecekk zatttt cok istiyorsa gelsin alsin babanizin evinden.
C.tesiye kadar o koprunun altından cokkk sular gecer ve konu kapanir canim.
Sizde bos yere gittiginizle kalirsiniz

Haklısınız da gidebileceğim bir yer yok yaşadığım şehirde kimsem yok memurum ve işyerindeki bir durum yüzünden izin yazamıyorum bu hafta bende gitmek istiyorum ama çakıldım kaldım
E akşam toparlanıyorken ağlayıp gitme demeseydi nereye gidecektiniz?

Baba evi sart degil
Yasadiginiz yerde otele gidebilirsiniz izniniz cikana kadar yeter ki burnu surtsun eş denen herifin.

valla ben ne dersem diyeyim herkes bunu bahane olarak görecek bu sebeple cumartesi gidiyorum bavulum bile hazır biletimi aldım öyle kolay değil çantamı aldım gidiyorum demek herşeyden emin olmak lazım evlenirken hadi evlenelim diyip çekip gitmiyorsun onun gibi bir süreç buda benim burda hayatım alt üst olmuş millet bahane ediyorsun derdinde

Mune Mune konumu kapatabilirmisiniz

Back
X