Siz Ne Yapardınız???

Asli2607

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
73
10
88
merhaba kızlar aklıma bişey takıldı o yüzden sizin fikirlerinizi merak ediyorum.Diyelimki uzun süreli bi ilişkiniz oldu ve sonuç olarak o çok sevdiğiniz adamla evlendiniz. Fakat daha sonra öğrendiiniz ki eşiniz sizi evlenmedn önce, sevgililik döneminizde aldatmış. Yani bunu evlendikten sonra öğrendiniz. Nasıl bi yol izlerdiniz, ne yapardınız? Özellikle evli arkadaşların cevaplarınıı çok merak ediyorum:)

ben evli değilim ama böyle birşeyi onun ağzından öğrenmediğim sürece bilmiyormuş gibi davranırdım.

aldatmaktan kasıt gidip bir kadınla birlikte olmak mı aşk yaşamak mı? bu ikisi birbirinden çok farklı.

aşk yaşadıysa affı kesinlikle olmaz ama ihtiyaç giderme olarak adlandırdığımız durum ise biraz o zaman değişir.

kimsenin de bu sebepten yuva yıkacağını sanmıyorum.

ama şu an sevgilimin beni ihtiyaç gidermek için dahi olsa aldattığını duysam biter bu ilişki.

sanırım bu kadar da geniş mideli olmamamız gerekiyor.

hem ayrıca o ihtiyaç ilişkisini de bana kendisinini itiraf etmemesi lazım. durum o zaman da değişir. pişkinliğe gerek yok. yedin bi halt saklamayı bil:ssz:

ben evli değilim ama böyle birşeyi onun ağzından öğrenmediğim sürece bilmiyormuş gibi davranırdım.

aldatmaktan kasıt gidip bir kadınla birlikte olmak mı aşk yaşamak mı? bu ikisi birbirinden çok farklı.

aşk yaşadıysa affı kesinlikle olmaz ama ihtiyaç giderme olarak adlandırdığımız durum ise biraz o zaman değişir.

kimsenin de bu sebepten yuva yıkacağını sanmıyorum.

ama şu an sevgilimin beni ihtiyaç gidermek için dahi olsa aldattığını duysam biter bu ilişki.

sanırım bu kadar da geniş mideli olmamamız gerekiyor.

eğer cinsellik bir ihtiyaçsa bunu tek başına da halledebilir

ihtiyaç diye yutmamalı kadınlar daha doğrusu kendini kandırmamalı bence..

önemli olan devam edip etmemesi bence bir gecelik bir ilişki ise büyütmem ama düzenli bir şey ise kıyamet kopar ben şimdiden soyleyim.i

Oanki psikolojime bağlı asabilirim blkondan aşağıya atabilirim kafasında vazo patlatabilirim yani daha aşağısı ı-ıh kurtarmaz

Back
X