Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ters çaba kuralını bilirmisiniz? Olmasından çok korktuğun şeyin seni bulma ihtimali kaba tabirle. Evet ihanet kötü ama dünyanın sonu değil ya.ya aldatırsa diye ömür geçmez. Hiç kimseyi hayatınızın bu kadar merkezine oturmayın. Acaba bende mi sorun var diyorum bazı şeyleri okuyunca. Eşim aldatırsa evet üzülürüm ama kahretmem yani.. Kimse benden değerli değil.dert aramak yerine kendimi mutlu etmeyi şiar edindim.Daha can acıtıcı şeyler gördüğüm için, bunlar bana çerez gibi geliyor. Oturup bütün günümü bir adamın ihanet ihtimalini hesap ederek yaşayacak kadar pembik bir dünya da yaşamıyoruz
öğretmenim kuzum atanamadım sonra baktım olmuyor mali müşavir olmaya karar verdim onun kursunu derslerini aldım . şuan bu işi yapıyorum bayan oldugum halde :) çünkü çalışmak bence gayet güzel he zamanında garsonluk bulaşıkcılık herseyi ıyaptım
Buyrun bu da baska bir konudaki cumleleriniz
Hadi burada yanlis yazdiniz duzeltemediniz. Baska konularda da yaziyorsunuz ayni yalani,yapmayin boyle seyler
Her kadin ayni midir?
İnsanlari ayni kaliba sokamazsiniz
Her erkek ayni degildir , aldatmak erkeklere mahsus degil kadinlarda aldatiyor
Her erkek aldatmaz , karakteri bozuk erkek aldatir
Buyrun bu da baska bir konudaki cumleleriniz
Hadi burada yanlis yazdiniz duzeltemediniz. Baska konularda da yaziyorsunuz ayni yalani,yapmayin boyle seyler
Bu kadın bir de 23 yaşındayım diyor. Hem öğretmen olmuş, ardından hiç hız kesmeden mali müşavir olmuş (bide kursla falan olmuş sınavla değil). Bunları yapamayınca da hem garsonluk yapmış, bulaşık yıkamış ve 23 yaşında
Bebeğine çok üzüldüm başın sağolsun öncelikle ama gerisi komik yani zorla okutmuyorlar etkilendiğini biliyosan okuma bence ben okuyorum çünkü bekarım :)