Siz o bayanlar size sesleniyorum

her gün farklı bir konu yok dini nikahlıydı yok eşiyle aynı evde kalmıyordu yok severek evlenmemiş cart curt yok öyle birşey bir evlilik kolay olmuyor milyonlar ca bekar erkek var mümkünse evli erkeklerle gereksiz muhabbete bile girmeyin yeter artık iğreniyorum sizden
Yeter artık bıktık şu kamu spotlarından.

Bakın hanımlar biraz önce çok sinirlendim çocuklar toplanmış küçük bir çocuğu almışlar ortalarında erllerinde kola şişesi küçük tatlı çocuğa verir gibi yapıp kandıroyorlar çocuğu masum yavruda her defasında almak için elini uzatıyor ve bu çocuğun annesi yok babasının velayetinde ayrıldılar neden başka bir kadın yüzünden ve o kadın-nerede yuvayı dağıttı gitti çocuklar alaya almış çocuğu o kadının ismiyle sesleniyor bu çocuk bunalrı hak ediyor mu ?

her gün her gün aynı konular anladık o kadınlar metres, ahlaksız recm edilmeli
bunu yapan kocalar çok mu ahlaklı... aldatılmayı geçiyorum ikinci kadını etkilemek için kendi karısını çocuğunun annesini kötülüyor da kötülüyorlar
sonra da bu adamlar masum oluyor.
@Defnehannn2 nin konusunu da bundan dolayı baltaladınız. yurt dışında aldatırsa suçlayacak bir ikinci kadın metres bulamayağınız için
halbuki yapan dizinizin dibin de yapıyor.
burdan da ıkıncı kadınları desteklediğim çıkmasın suçluyu başka yerde aradığınızı söylüyorum sadece.

Bakın hanımlar biraz önce çok sinirlendim çocuklar toplanmış küçük bir çocuğu almışlar ortalarında erllerinde kola şişesi küçük tatlı çocuğa verir gibi yapıp kandıroyorlar çocuğu masum yavruda her defasında almak için elini uzatıyor ve bu çocuğun annesi yok babasının velayetinde ayrıldılar neden başka bir kadın yüzünden ve o kadın-nerede yuvayı dağıttı gitti çocuklar alaya almış çocuğu o kadının ismiyle sesleniyor bu çocuk bunalrı hak ediyor mu ?

İyi de o kadın için hepimize metres demene gerek yok :duduk:
Kurunun yanında yaş yanmasın lütfen :süslü:

Kadınlar tü kaka o konuda hemfikiriz de asıl iğrenç olan adamlar. Onu da atlamayalım. Çünkü burada kocam namus timsali, fettan şeytan kadın onu kandırdı havasında bacılarımız da var.
cinsiyet değil karakter meselesi bu alan fark etmez yada karısı sahip çıksaydı diyen kadın sayısı da az değil canım

Back
X