- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi mortaldance

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kimseye metres demedim kişi kendisini bilir zaten sonuçta hiçbirinizi tanımamİyi de o kadın için hepimize metres demene gerek yok
Kurunun yanında yaş yanmasın lütfen![]()
Ben kimseye metres demedim kişi kendisini bilir zaten sonuçta hiçbirinizi tanımam
Tabikide hayır ben bekarım yuvamın yıkılmasını istemem hemcinsim tarafından o tür bayanlar dedim farkındaydaysanızSaçmalamış her kimse
Konu Sahibi bir olay için açmış konuyu
Tabikide hayır ben bekarım yuvamın yıkılmasını istemem hemcinsim tarafından o tür bayanlar dedim farkındaydaysanız
bi de ben varım l........cu nun metresıymışımBi tanesi benmişim dün öğrendim.
Başka var mı bilmem.
ne demek kime demek istemiski acep
konu sahibi genel yazmış kiBizde senin derdin sandık![]()
Hala inanamiyorum hani bekliyordum da bu kadar değilher gün her gün aynı konular anladık o kadınlar metres, ahlaksız recm edilmeli
bunu yapan kocalar çok mu ahlaklı... aldatılmayı geçiyorum ikinci kadını etkilemek için kendi karısını çocuğunun annesini kötülüyor da kötülüyorlar
sonra da bu adamlar masum oluyor.
@Defnehannn2 nin konusunu da bundan dolayı baltaladınız. yurt dışında aldatırsa suçlayacak bir ikinci kadın metres bulamayağınız için
halbuki yapan dizinizin dibin de yapıyor.
burdan da ıkıncı kadınları desteklediğim çıkmasın suçluyu başka yerde aradığınızı söylüyorum sadece.
Siz biliyormuşsunuz kimin metresi olduğunuzu yine iyi. Ben kimleyim haberim bile yokbi de ben varım l........cu nun metresıymışım![]()
L.....cu bile kocasına sahip çıktı sayendebi de ben varım l........cu nun metresıymışım![]()
konu sahibi genel yazmış ki
benım gıbı metrese can gurbanL.....cu bile kocasına sahip çıktı sayendeyuva yapan metres
![]()
Allh korusun yeterince acı çektim ilerde bunu da kaldıramamBizde senin derdin sandık![]()
Hep yuva yıkıcı olacak değiliz ya canım. Ben de benimkini öğrenince evine dön diyeceğim.L.....cu bile kocasına sahip çıktı sayendeyuva yapan metres
![]()
Allh korusun yeterince acı çektim ilerde bunu da kaldıramam